• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Günaydın kizlar içimde korku endişe anlatamam.birşey olur diye..hiçbir belirtim yok öyle uyandım. Sanki olmayınca belirti nebilim.istiyorum heran muayene olabileyim
Bende uyanınca birşey hissetmiyorum ama kahvaltıdan sonra yani 11 yada 12 gibi hafif bulantılar başlıyor. Tabi her gün birbirini tutmuyor bazı günler daha sakin geçiyor.

Günaydın kizlar içimde korku endişe anlatamam.birşey olur diye..hiçbir belirtim yok öyle uyandım. Sanki olmayınca belirti nebilim.istiyorum heran muayene olabileyim
Canim ne ysptin gittin mi doktora. Ya bende dr hiç bir belirti yok sanki hamile değilim pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum.ya kalp atışını duyamazsam diye kafayı yiycemm

Bende de çok fazla var ya bazen adet oluyorum sanıyorum bildiğin su gibi bazen bazende jelden oluyor
benimde akıntım çok,kasık ağrım var dünden beri. biraz ayakda durayım belim ağrıyor. midem yanıyor. süt ve su içtiğimde midem bulanıyor. günümün yarısını uyuyarak geçirir oldum. iştahsızım canım hiçbirşey yemek istemiyor

benimde akıntım çok,kasık ağrım var dünden beri. biraz ayakda durayım belim ağrıyor. midem yanıyor. süt ve su içtiğimde midem bulanıyor. günümün yarısını uyuyarak geçirir oldum. iştahsızım canım hiçbirşey yemek istemiyor
Vallahi cnm kusmadim ama mide bulantısı ve koku hassasiyeti var domates peynir ekmek :) öğünler böyle süt içmeye çalışıyorum bide ama yemek yerken ızdırap yani bir saat ancak yiyorum bira yiyorum midem bulanıyor bekliyorum

İnşallah canım darısı tüm isteyenlerin başına sen Hale'n beklemekten yanamısın başka doktora gitmeyi düşünmüyomusun bende artık bundan sonraki kontrollerimi normal kadın Doğum uzmanıyla devam edecem tüp bebek doktorum bugün artık buraya gelmene gerek yok normal doktorunda devam edebilirsin bakalım herşeyin hayırlısı

Canım ben geçen hafta doktora gittim keseyi gördük 5+6 di ama kalp atışları için 8. Hafta başı çağırdı 4 martta aslında duyulabilir di çünkü vajinal muayene etti 4 martta da gideceğim kendi tüp bebek doktoruma ama sonrası için kadın doğum doktoru arıyorum bakalım yakın bir yerde kendi doktorum dan memnunum ama gidip gelmek zor oluyor

Vallahi cnm kusmadim ama mide bulantısı ve koku hassasiyeti var domates peynir ekmek :) öğünler böyle süt içmeye çalışıyorum bide ama yemek yerken ızdırap yani bir saat ancak yiyorum bira yiyorum midem bulanıyor bekliyorum
bende kusmadım zaten kusacak kadar bulanmıyor. içim bulanır gibi oluyor. koku hassasiyeti bende çok yerde gezen böceğin kokusunu alıyorum

Bende ayni durumdayım canim ruyalarimda ya karnima vuruyolar , ya bi yerden düşüyorum, hep bebege bisi olacak diye korkutuyolar , karnim genelde gergin ve iltihapli gibi cok hafif bi dolgunluk agri var , bi gün uyandim karnim yumusacik, bulantimda olmadi o gün tüm gün kara kara düşündüm bisi mi oldu diye o günden beri kontrolede gidemedim bugün gidiyorum ins aksam 5 te randevum bebegimin pit pitlarini yine bi duysam rahatlicam , bende surekli ultrasona girip saglikli oldugunu görmek istiyorum seni cok iyi anliyorum canim bebeklerimiz Allaha emanet

Kızlar biliyormusun uz bilmm ama bn aydınlatayım. ANALIK HAKKI SİGORTASI bu sosyal güvencesi olmayan gebe kadinlarin yararlandığı bir sigorta.yani sosyal güvenceniz varmı dendiğinde analık hakkından yarlarlanacagim devletin hamile annelere sumduğu bir hak.bilin istedim.

Cnm hafta da birse geçer acısı hergün geçmesine fırsat olmadan diğeri yapılıyor :(( ben de acaba proluton a kı geçsem diyorum hiç değilse bi kaç güne iyileşir

Back