- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var canim. Sürekli ıslak bi haldeyim. Fitil den olsa hep olurdu diyorum.sanirim normal bu durum.Kızlar birşey soracağım bende çok fazla su gibi akıntı var, acaba sizde de oluyor mu?
Bende uyanınca birşey hissetmiyorum ama kahvaltıdan sonra yani 11 yada 12 gibi hafif bulantılar başlıyor. Tabi her gün birbirini tutmuyor bazı günler daha sakin geçiyor.Günaydın kizlar içimde korku endişe anlatamam.birşey olur diye..hiçbir belirtim yok öyle uyandım. Sanki olmayınca belirti nebilim.istiyorum heran muayene olabileyim
Günaydın. 7.haftada. 6+4 günlükken duydum canımKızlar günaydın kaç haftalıkken kalp atışını duydunuz bebeğinizin
Günaydınlar cnimm. Bnde 4 haftada kese gördüm, 5+3 te kalp atışını duydumKızlar günaydın kaç haftalıkken kalp atışını duydunuz bebeğinizin
Bende de çok fazla var ya bazen adet oluyorum sanıyorum bildiğin su gibi bazen bazende jelden oluyorKızlar birşey soracağım bende çok fazla su gibi akıntı var, acaba sizde de oluyor mu?
Canim ne ysptin gittin mi doktora. Ya bende dr hiç bir belirti yok sanki hamile değilim pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum.ya kalp atışını duyamazsam diye kafayı yiycemmGünaydın kizlar içimde korku endişe anlatamam.birşey olur diye..hiçbir belirtim yok öyle uyandım. Sanki olmayınca belirti nebilim.istiyorum heran muayene olabileyim
benimde akıntım çok,kasık ağrım var dünden beri. biraz ayakda durayım belim ağrıyor. midem yanıyor. süt ve su içtiğimde midem bulanıyor. günümün yarısını uyuyarak geçirir oldum. iştahsızım canım hiçbirşey yemek istemiyorBende de çok fazla var ya bazen adet oluyorum sanıyorum bildiğin su gibi bazen bazende jelden oluyor
Vallahi cnm kusmadim ama mide bulantısı ve koku hassasiyeti var domates peynir ekmek :) öğünler böyle süt içmeye çalışıyorum bide ama yemek yerken ızdırap yani bir saat ancak yiyorum bira yiyorum midem bulanıyor bekliyorumbenimde akıntım çok,kasık ağrım var dünden beri. biraz ayakda durayım belim ağrıyor. midem yanıyor. süt ve su içtiğimde midem bulanıyor. günümün yarısını uyuyarak geçirir oldum. iştahsızım canım hiçbirşey yemek istemiyor
İnşallah canım darısı tüm isteyenlerin başına sen Hale'n beklemekten yanamısın başka doktora gitmeyi düşünmüyomusun bende artık bundan sonraki kontrollerimi normal kadın Doğum uzmanıyla devam edecem tüp bebek doktorum bugün artık buraya gelmene gerek yok normal doktorunda devam edebilirsin bakalım herşeyin hayırlısı
bende kusmadım zaten kusacak kadar bulanmıyor. içim bulanır gibi oluyor. koku hassasiyeti bende çok yerde gezen böceğin kokusunu alıyorumVallahi cnm kusmadim ama mide bulantısı ve koku hassasiyeti var domates peynir ekmek :) öğünler böyle süt içmeye çalışıyorum bide ama yemek yerken ızdırap yani bir saat ancak yiyorum bira yiyorum midem bulanıyor bekliyorum
7+3 de duydum canimKızlar birşey soracağım bende çok fazla su gibi akıntı var, acaba sizde de oluyor mu?
Bende ayni durumdayım canim ruyalarimda ya karnima vuruyolar , ya bi yerden düşüyorum, hep bebege bisi olacak diye korkutuyolar , karnim genelde gergin ve iltihapli gibi cok hafif bi dolgunluk agri var , bi gün uyandim karnim yumusacik, bulantimda olmadi o gün tüm gün kara kara düşündüm bisi mi oldu diye o günden beri kontrolede gidemedim bugün gidiyorum ins aksam 5 te randevum bebegimin pit pitlarini yine bi duysam rahatlicam , bende surekli ultrasona girip saglikli oldugunu görmek istiyorum seni cok iyi anliyorum canim bebeklerimiz Allaha emanetGünaydın kizlar içimde korku endişe anlatamam.birşey olur diye..hiçbir belirtim yok öyle uyandım. Sanki olmayınca belirti nebilim.istiyorum heran muayene olabileyim
Bende estrofem hariç hepsine devam edicem cnm ya hergün iğne vuruluyorum o mahvetti beni başta hiç sorun yoktu ama şuan kalçam hep beze olducanım ben ilaçlara 12. haftaya kadar devam edecekmişim.