Keseyi gördüğümüz gün bana da biraktirdi estrofemi canım.bu arada gözün aydın kucağına almakta nasip olur inşallahSlm kızlar bugün kendi doktoruma gittim kese baktı keseyi gördü kn sonuçlarına da bakıp estrofemi keseriz dedi benim gibi erken kesen Yok heralde
Ewt canim benim doktorum hala hic bi ilacimi kesmediSlm kızlar bugün kendi doktoruma gittim kese baktı keseyi gördü kn sonuçlarına da bakıp estrofemi keseriz dedi benim gibi erken kesen Yok heralde
Aminn cnm inşallh teşekkür ederim ya genelde kalp atışında bırakıldığını duydum demek erkende bıraktırılabiliyorKeseyi gördüğümüz gün bana da biraktirdi estrofemi canım.bu arada gözün aydın kucağına almakta nasip olur inşallah
Her doktor farklı yol izliyor demek ki cnm sizde progesteron takibi yapıyor mu ne kullanıyorsun cnm progesteron takviyesi içinEwt canim benim doktorum hala hic bi ilacimi kesmedi
Canım bende keseyi gördüğümüz gün estrofemi içmeyi bıraktım. Günde 2 alıyordum birden kestik. Çok şükür bir sıkıntı olmadı şuana kadarSlm kızlar bugün kendi doktoruma gittim kese baktı keseyi gördü kn sonuçlarına da bakıp estrofemi keseriz dedi benim gibi erken kesen Yok heralde
canım benimde kalçam ve bacaklarım ağrıyor. Kızımda 5. ayımda falan olmuştu, bunda sanki daha erken başladı. Çok kötü bir ağrıydı ve yürüyemiyordum kızımdaKızlar günaydın. Yahu ben kalça agrisindan ölcem galiba bu nedir böyle. Otursam kalkamiyorum kalksam oturamıyorum topallıyorum resmen(( yasiyomusunuz siz böyle bisey
Canım bende keseyi gördüğümüz gün estrofemi içmeyi bıraktım. Günde 2 alıyordum birden kestik. Çok şükür bir sıkıntı olmadı şuana kadarSlm kızlar bugün kendi doktoruma gittim kese baktı keseyi gördü kn sonuçlarına da bakıp estrofemi keseriz dedi benim gibi erken kesen Yok heralde
canım benimde kalçam ve bacaklarım ağrıyor. Kızımda 5. ayımda falan olmuştu, bunda sanki daha erken başladı. Çok kötü bir ağrıydı ve yürüyemiyordum kızımdaKızlar günaydın. Yahu ben kalça agrisindan ölcem galiba bu nedir böyle. Otursam kalkamiyorum kalksam oturamıyorum topallıyorum resmen(( yasiyomusunuz siz böyle bisey
Aynen canim ama estrofemin fazla kullanilmamasi gerektigini duymustum doktorum bana hala neden biraktirmadi bende endişeliyim, progestan degerimi takip ediyo doktorum gunde 4 defa vajinal pitil koyuyordum en progestan degerim 11 cikti doktorum düşük diye haftada 1 Proluton deport igneye basladi onuda haftada 1 vuruluyorum canimHer doktor farklı yol izliyor demek ki cnm sizde progesteron takibi yapıyor mu ne kullanıyorsun cnm progesteron takviyesi için
Aynen cnm benimde düşüktü ilk pozitifi aldığım gün 7ydi hemen o gün proluton vuruldum sonrada hergün iki defa jel ve progestan iğne kullanıyorum kalçalarım delik deşik olduAynen canim ama estrofemin fazla kullanilmamasi gerektigini duymustum doktorum bana hala neden biraktirmadi bende endişeliyim, progestan degerimi takip ediyo doktorum gunde 4 defa vajinal pitil koyuyordum en progestan degerim 11 cikti doktorum düşük diye haftada 1 Proluton deport igneye basladi onuda haftada 1 vuruluyorum canim
Ben hiç estrofem kullanmadım bile.Keseyi gördüğümüz gün bana da biraktirdi estrofemi canım.bu arada gözün aydın kucağına almakta nasip olur inşallah
Evet aynıydı canım gittim tüp bebek doktoruma değil de öylesine bi doktora gidip kese görmek istiyorum dedim Allah'a şükür gördük 2 tanegittin mi dra seninle günlerimiz aynıydı sanırım
2 tane mi. ayy hadi gözün aydın.. ben de çok merak ediyorum. dr umla randevum 4 ünde. başkasına gitmeye de korkuyorum. öyle saf saf bekliyorumEvet aynıydı canım gittim tüp bebek doktoruma değil de öylesine bi doktora gidip kese görmek istiyorum dedim Allah'a şükür gördük 2 tane
Ay ağlatıyo resmen yaCanım bende keseyi gördüğümüz gün estrofemi içmeyi bıraktım. Günde 2 alıyordum birden kestik. Çok şükür bir sıkıntı olmadı şuana kadar
canım benimde kalçam ve bacaklarım ağrıyor. Kızımda 5. ayımda falan olmuştu, bunda sanki daha erken başladı. Çok kötü bir ağrıydı ve yürüyemiyordum kızımda
Canimm benimmm. Bende ağlamıştım ne mucizevi biseyMerabalar kızlar çok şükür bugün gidip bebeğimi gördümkalp atışını duyabildim ve tam bugün 7 haftalık olmuşuz aslında yarındı randevum ama doktoruma bugün gelebilirmiyim dedim ve endişeli heyecanlı bi şekilde gittim ultrason sırasında başta gözlerimi kapattım kötü giden birşey varsa görmek istemedim ama doktorum ultrason sesini açınca bebeğimin kalp atışını duydum dünyalar benim oldu Rabbim tüm arkadaşlarada bu duyguyu tattırsın
Evet canım çok güzel bi duygu tüm isteyen herkes bu duyguyu tatsın inşallahCanimm benimmm. Bende ağlamıştım ne mucizevi bisey
canım ben ilaçlara 12. haftaya kadar devam edecekmişim.Aminn cnm inşallh teşekkür ederim ya genelde kalp atışında bırakıldığını duydum demek erkende bıraktırılabiliyor
Gözün aydın olsun cnm darısı başımızaMerabalar kızlar çok şükür bugün gidip bebeğimi gördümkalp atışını duyabildim ve tam bugün 7 haftalık olmuşuz aslında yarındı randevum ama doktoruma bugün gelebilirmiyim dedim ve endişeli heyecanlı bi şekilde gittim ultrason sırasında başta gözlerimi kapattım kötü giden birşey varsa görmek istemedim ama doktorum ultrason sesini açınca bebeğimin kalp atışını duydum dünyalar benim oldu Rabbim tüm arkadaşlarada bu duyguyu tattırsın
İnşallah canım darısı tüm isteyenlerin başına sen Hale'n beklemekten yanamısın başka doktora gitmeyi düşünmüyomusun bende artık bundan sonraki kontrollerimi normal kadın Doğum uzmanıyla devam edecem tüp bebek doktorum bugün artık buraya gelmene gerek yok normal doktorunda devam edebilirsin bakalım herşeyin hayırlısıGözün aydın olsun cnm darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?