• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar bugün kendi doktoruma gittim kese baktı keseyi gördü kn sonuçlarına da bakıp estrofemi keseriz dedi benim gibi erken kesen Yok heralde
Canım bende keseyi gördüğümüz gün estrofemi içmeyi bıraktım. Günde 2 alıyordum birden kestik. Çok şükür bir sıkıntı olmadı şuana kadar
Kızlar günaydın. Yahu ben kalça agrisindan ölcem galiba bu nedir böyle. Otursam kalkamiyorum kalksam oturamıyorum topallıyorum resmen :KK43:(( yasiyomusunuz siz böyle bisey
canım benimde kalçam ve bacaklarım ağrıyor. Kızımda 5. ayımda falan olmuştu, bunda sanki daha erken başladı. Çok kötü bir ağrıydı ve yürüyemiyordum kızımda :(

Slm kızlar bugün kendi doktoruma gittim kese baktı keseyi gördü kn sonuçlarına da bakıp estrofemi keseriz dedi benim gibi erken kesen Yok heralde
Canım bende keseyi gördüğümüz gün estrofemi içmeyi bıraktım. Günde 2 alıyordum birden kestik. Çok şükür bir sıkıntı olmadı şuana kadar
Kızlar günaydın. Yahu ben kalça agrisindan ölcem galiba bu nedir böyle. Otursam kalkamiyorum kalksam oturamıyorum topallıyorum resmen :KK43:(( yasiyomusunuz siz böyle bisey
canım benimde kalçam ve bacaklarım ağrıyor. Kızımda 5. ayımda falan olmuştu, bunda sanki daha erken başladı. Çok kötü bir ağrıydı ve yürüyemiyordum kızımda :(

Her doktor farklı yol izliyor demek ki cnm sizde progesteron takibi yapıyor mu ne kullanıyorsun cnm progesteron takviyesi için
Aynen canim ama estrofemin fazla kullanilmamasi gerektigini duymustum doktorum bana hala neden biraktirmadi bende endişeliyim, progestan degerimi takip ediyo doktorum gunde 4 defa vajinal pitil koyuyordum en progestan degerim 11 cikti doktorum düşük diye haftada 1 Proluton deport igneye basladi onuda haftada 1 vuruluyorum canim

Aynen canim ama estrofemin fazla kullanilmamasi gerektigini duymustum doktorum bana hala neden biraktirmadi bende endişeliyim, progestan degerimi takip ediyo doktorum gunde 4 defa vajinal pitil koyuyordum en progestan degerim 11 cikti doktorum düşük diye haftada 1 Proluton deport igneye basladi onuda haftada 1 vuruluyorum canim
Aynen cnm benimde düşüktü ilk pozitifi aldığım gün 7ydi hemen o gün proluton vuruldum sonrada hergün iki defa jel ve progestan iğne kullanıyorum kalçalarım delik deşik oldu :( 40 olması lazımmış progesteronun bazıları önemsemiyor da takip edilmesi lazım bencede

Merabalar kızlar çok şükür bugün gidip bebeğimi gördüm :KK46:kalp atışını duyabildim ve tam bugün 7 haftalık olmuşuz aslında yarındı randevum ama doktoruma bugün gelebilirmiyim dedim ve endişeli heyecanlı bi şekilde gittim ultrason sırasında başta gözlerimi kapattım kötü giden birşey varsa görmek istemedim ama doktorum ultrason sesini açınca bebeğimin :KK200:kalp atışını duydum dünyalar benim oldu:KK36: Rabbim tüm arkadaşlarada bu duyguyu tattırsın

Evet aynıydı canım gittim tüp bebek doktoruma değil de öylesine bi doktora gidip kese görmek istiyorum dedim Allah'a şükür gördük 2 tane
2 tane mi. ayy hadi gözün aydın.. ben de çok merak ediyorum. dr umla randevum 4 ünde. başkasına gitmeye de korkuyorum. öyle saf saf bekliyorum :işsiz:

canım benimde kalçam ve bacaklarım ağrıyor. Kızımda 5. ayımda falan olmuştu, bunda sanki daha erken başladı. Çok kötü bir ağrıydı ve yürüyemiyordum kızımda :KK43:
Ay ağlatıyo resmen ya :(

Merabalar kızlar çok şükür bugün gidip bebeğimi gördüm :KK46:kalp atışını duyabildim ve tam bugün 7 haftalık olmuşuz aslında yarındı randevum ama doktoruma bugün gelebilirmiyim dedim ve endişeli heyecanlı bi şekilde gittim ultrason sırasında başta gözlerimi kapattım kötü giden birşey varsa görmek istemedim ama doktorum ultrason sesini açınca bebeğimin :KK200:kalp atışını duydum dünyalar benim oldu:KK36: Rabbim tüm arkadaşlarada bu duyguyu tattırsın
Canimm benimmm. Bende ağlamıştım ne mucizevi bisey

Kızlar merhaba... kan değerlerim düzeldi cok şükür.. benim bir sorum var. Simdi benim dondurulmus embriyo transferim rahim kalinligi yeterli olmadigi icin bir hafta ertelenmişti.. cok merak ediyorum acaba gebelik haftam nasil olacak diye... en son adet tarihiyle bir hafta büyük olmaz mi? Bu durumda olan var mi?

Gözün aydın olsun cnm darısı başımıza

Gözün aydın olsun cnm darısı başımıza
İnşallah canım darısı tüm isteyenlerin başına sen Hale'n beklemekten yanamısın başka doktora gitmeyi düşünmüyomusun bende artık bundan sonraki kontrollerimi normal kadın Doğum uzmanıyla devam edecem tüp bebek doktorum bugün artık buraya gelmene gerek yok normal doktorunda devam edebilirsin bakalım herşeyin hayırlısı

Günaydın kizlar içimde korku endişe anlatamam.birşey olur diye..hiçbir belirtim yok öyle uyandım. Sanki olmayınca belirti nebilim.istiyorum heran muayene olabileyim

Back