• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar Rabbime çok şükür bende bugün kesemi gördüm :KK49: 1 ay sonraya verdi diğer muayeneyi kalbini duymak için çağırmadı bi daha. bende estrofemi 6 alıyordum her hafta 1 er tane düşürelim dedi. Rabbim herkese böyle mutlulukları nasip etsin :anne: inşallah hep beraber sonuna kadar sağlıklı bir şekilde devam ederiz :dua:
Gözün aydın inşllah kucağına almak nasip olur

Kızlar ben estrofemi sabah 2 akşam 2,
Crinone jel sabah akşam 1
Folik asit 1
Coraspin 1
Hibor 3.500 1
Proluton depot 3 günde 1
10.haftaya kadar bu şekilde devam dedi 10.haftadan sonrasını bilmiyorum ne olur.
İlaç içmektende artık midem bulanıyor.

Kızlar ben estrofemi sabah 2 akşam 2,
Crinone jel sabah akşam 1
Folik asit 1
Coraspin 1
Hibor 3.500 1
Proluton depot 3 günde 1
10.haftaya kadar bu şekilde devam dedi 10.haftadan sonrasını bilmiyorum ne olur.
İlaç içmektende artık midem bulanıyor.
Hibordan nefret ediyorummmmmmm ya şu zamana kadar kullandığım en kötü iğne olma adayı

teyzoşlaaaar cherry domatesim ve benden selamlar :) bugün kontrolümüz vardı. artık 9+1 olduk ve 3 hafta sonra nasip olursa ikili test yada nifty test için tekrar kontrole gideceğiz. sizler ikili test yada nifty test konusunda ne düşünüyorsunuz?

Günaydın kizlar .ben tup bebek doktoruma girmiyorum artık sebebi cihazı yetersiz .normal doktora gidiyorum kontrole.osmaniyede yaşıyorum .burda özel bir hastanede doktorum var.yalbiz burda yeni doğan yoğun bakım ünitesi ve uzman doktoru olmadığı için adanada ortadoğu hastanesi var ordanda randevu aldım. 8 mart Burda ki doktor. 28 şubatta adanada kontrolüm var .hakkimizda hayılısi. Günler hep endişeyle geçiyor. Rabbim evlatlarimizi korusun

kızlar çalışıyorum ve uykudan gözümü açamıyorum hamile oldugumu ögrendigimden beri ilk defa bu kadar uykusuzluk ve hals,zlik hissediyorum

Günaydın kizlar .ben tup bebek doktoruma girmiyorum artık sebebi cihazı yetersiz .normal doktora gidiyorum kontrole.osmaniyede yaşıyorum .burda özel bir hastanede doktorum var.yalbiz burda yeni doğan yoğun bakım ünitesi ve uzman doktoru olmadığı için adanada ortadoğu hastanesi var ordanda randevu aldım. 8 mart Burda ki doktor. 28 şubatta adanada kontrolüm var .hakkimizda hayılısi. Günler hep endişeyle geçiyor. Rabbim evlatlarimizi korusun
Amin canim amin Allaha emanet bebeklerimiz

Merhabalar araniza yeni katildim
Benim transferim 30 ocak 5.gun embriyosu
8.gun hcg 35
11.gun hcg 179
14.gun hcg 470
14.gun ultrasonda bakti goremedi doktor kucuk daha dedi 28 subatta tekrar gidicem insallah ben hala cleaxin igne progesteron ve pruluton igne kullaniyorum her gun kacinci haftaya kadar kullandiniz sizler ne kadar surucek bu igneler

8.gun hcg 35
11.gun hcg 179
14.gun hcg 470
14.gun ultrasonda bakti goremedi doktor kucuk daha dedi 28 subatta tekrar gidicem insallah ben hala cleaxin igne progesteron ve pruluton igne kullaniyorum her gun kacinci haftaya kadar kullandiniz sizler ne kadar surucek bu igneler
Cleaxin igne kulanmiyorum ama kullanan çok ark var hala.progestan hergün günde 3 defa kullanıyorum. Pruloton 3 kutu yazıldı bn haftada bir defa vurduruorum. Hatta yrn son ignem. .yani doktor keseceksin dediginde keseceksin

8.gun hcg 35
11.gun hcg 179
14.gun hcg 470
Canim ins. Kesesini de görürsün, benim ilaclarda ayni clexani onlem amacli verdi bana 4. Aya kadar kullanilabiliyomus progestani 12. Haftada kesiyorlarmis igneyi bende kullaniyorum ama onunla ilgili bisi duymadim henüz hayirlisi dr ne zaman birak derse o zaman birakacagiz ilaclari

Arkadaslar Allah heinize bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.ben de 27ocakta transfer oldum.2embriyo.11.gun degerim:87
13.gun degerim 197
20.gun degerim:3432
Iki gun sonraya randevum var daha hic ultrasona girmedim.ayni zamanda 10cmlik bi cikolata kistim var o da duruyor su anda.o yuzden korkuyrm biraz.bana da dua edin

Elfslmz Elfslmz sende de cikolata kisti vardi yanlus hatirlamiyorsam.senin nasil gidiyor hamilelik.bana bi tavsiyen var mi dikkat etmem gereken bisey.benim ilk hamileligim.

Back