• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Cnm bu doktor benim takip doktorum değildi çağırmadı da 6. Haftada duyarsınız dedi haftaya pazartesi filan dedi
Anladım canım ben kese görmeye gitmemek için direniyorum resmen haftaya benim de kalp atışı oluşur herhalde o zaman görürüm diyorum. Oh ne güzel olmuş gelsinnnnn bebişlerrrrr :halay:

Kızlar siz tüp bebek doktorunuz dışında hamile kaldoğınızı öğrendiğinizde kendinize normal kadın Doğum doktoru buldunuz mu hemen? Sanki herkesin başka doktoru var gibi ben de bulsam mı acaba? :işsiz: Yoksa tüp bebek doktorumu mu beklesem bi fikir verin arkadaşlarım :KK15:

Kızlar siz tüp bebek doktorunuz dışında hamile kaldoğınızı öğrendiğinizde kendinize normal kadın Doğum doktoru buldunuz mu hemen? Sanki herkesin başka doktoru var gibi ben de bulsam mı acaba? :işsiz: Yoksa tüp bebek doktorumu mu beklesem bi fikir verin arkadaşlarım :KK15:
Ben bulmadim. Devam etme ihtimalimde var. Kendi hastalarina bakiyo
Cokta memnunum . Ama yer acisindan kararsizim. Gerci.daha keseyi bile gormedim ama

Benim tüp nenek doktorum 2 kere kontrole cagırdı artık biz takip etmicrz bundan sonra gebe takibi yapamıyoruz dedi bende yeni bir doktor bulcam mecbur

Benim tüp nenek doktorum 2 kere kontrole cagırdı artık biz takip etmicrz bundan sonra gebe takibi yapamıyoruz dedi bende yeni bir doktor bulcam mecbur

Back