Benim de 3 şubat canım 3. gün transferi bende yarın kese görmeye gideceğim inşallah görünürBenimde 2 şubattı tramsfer 3.gün embriyosu 2 tane söylerim cnm inşallah görürüm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 3 şubat canım 3. gün transferi bende yarın kese görmeye gideceğim inşallah görünürBenimde 2 şubattı tramsfer 3.gün embriyosu 2 tane söylerim cnm inşallah görürüm ya
Yok cnm akşam gidicemNaptin gittin mi dr a
İnşallah cnm ya bende akşam gidicem ben görürsem sende yarın görürsün :)Benim de 3 şubat canım 3. gün transferi bende yarın kese görmeye gideceğim inşallah görünür
Hadi inşallah güzel güzel görelim bebişleri haberlerini bekliyorum canımİnşallah cnm ya bende akşam gidicem ben görürsem sende yarın görürsün :)
İnşallh cnm çok heyecanlıyım dua edin hepimizeHadi inşallah güzel güzel görelim bebişleri haberlerini bekliyorum canım
Gözün aydın cnm rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip etsin:)Kızlarrr şimdi hastaneden çıktım iki tane kesem göründü çok şükür darısı bekleyenlere inşallah
Aminn cnm hepimizin tamamına Ersin inşallhGözün aydın cnm rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip etsin:)
Gözün aydın canım aynen darısı bekleyenlere ve bana da inşallahKızlarrr şimdi hastaneden çıktım iki tane kesem göründü çok şükür darısı bekleyenlere inşallah
Gözün aydın canım allah kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah. Peki kalp atışı için ne zaman çağırdı?Kızlarrr şimdi hastaneden çıktım iki tane kesem göründü çok şükür darısı bekleyenlere inşallah
Cnm bu doktor benim takip doktorum değildi çağırmadı da 6. Haftada duyarsınız dedi haftaya pazartesi filan dediGözün aydın canım allah kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah. Peki kalp atışı için ne zaman çağırdı?
Anladım canım ben kese görmeye gitmemek için direniyorum resmen haftaya benim de kalp atışı oluşur herhalde o zaman görürüm diyorum. Oh ne güzel olmuş gelsinnnnn bebişlerrrrrCnm bu doktor benim takip doktorum değildi çağırmadı da 6. Haftada duyarsınız dedi haftaya pazartesi filan dedi
Hadi gozun aydin. Sen iki tane istiyodun sanirimKızlarrr şimdi hastaneden çıktım iki tane kesem göründü çok şükür darısı bekleyenlere inşallah
Ben bulmadim. Devam etme ihtimalimde var. Kendi hastalarina bakiyoKızlar siz tüp bebek doktorunuz dışında hamile kaldoğınızı öğrendiğinizde kendinize normal kadın Doğum doktoru buldunuz mu hemen? Sanki herkesin başka doktoru var gibi ben de bulsam mı acaba? Yoksa tüp bebek doktorumu mu beklesem bi fikir verin arkadaşlarım
Evet cnm çok istiyordum :)Hadi gozun aydin. Sen iki tane istiyodun sanirim
Allah gonlune gore vermis canim.
Ya ben sabredebilenlere hayranım nasıl sabrediyorsunuzAnladım canım ben kese görmeye gitmemek için direniyorum resmen haftaya benim de kalp atışı oluşur herhalde o zaman görürüm diyorum. Oh ne güzel olmuş gelsinnnnn bebişlerrrrr
Benim tüp nenek doktorum 2 kere kontrole cagırdı artık biz takip etmicrz bundan sonra gebe takibi yapamıyoruz dedi bende yeni bir doktor bulcam mecburKızlar siz tüp bebek doktorunuz dışında hamile kaldoğınızı öğrendiğinizde kendinize normal kadın Doğum doktoru buldunuz mu hemen? Sanki herkesin başka doktoru var gibi ben de bulsam mı acaba? Yoksa tüp bebek doktorumu mu beklesem bi fikir verin arkadaşlarım
Benim tüp nenek doktorum 2 kere kontrole cagırdı artık biz takip etmicrz bundan sonra gebe takibi yapamıyoruz dedi bende yeni bir doktor bulcam mecburKızlar siz tüp bebek doktorunuz dışında hamile kaldoğınızı öğrendiğinizde kendinize normal kadın Doğum doktoru buldunuz mu hemen? Sanki herkesin başka doktoru var gibi ben de bulsam mı acaba? Yoksa tüp bebek doktorumu mu beklesem bi fikir verin arkadaşlarım