• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Hamile tüp bebek anneleri öncelikle gözünüz aydın inş sağlıklı bir şekilde kucağınıza da alırsınız sizlere bir sorum olacaktı ben dun transfer oldum işlemden sonra sırada hasta olduğu için önce sedyeye aldılar sonra odada yatağa koydular çok yerimden oynattilar sizlerin ki nasildi

Hamile tüp bebek anneleri öncelikle gözünüz aydın inş sağlıklı bir şekilde kucağınıza da alırsınız sizlere bir sorum olacaktı ben dun transfer oldum işlemden sonra sırada hasta olduğu için önce sedyeye aldılar sonra odada yatağa koydular çok yerimden oynattilar sizlerin ki nasildi
Hepimizin öyle cnm endişelenme bişe olmaz doktor embriyoyu koyduğu an rahim kapanıyor. Bn yol gittim.anında vc gittim

Bizde oleydik canim cok hasta oldugundan diye bisi yok benim transfer oldugum gun tek ben vardim benide ayni sekilde tasidilar bisi olmaz korkma sen ilk 3 gün kendini korumaya bak mumkunse tuvalet disinda ayaga kalakma

Kızlar bu arada transferden buyana kullandığımız ilaçlarda yazalım.
Yumurta toplandığı gün progestan fitil,günde sabah 2 akşam 2 estrofem ve folic asit kullaniyorum.transfer olunca bunlara ek iki gün progestan igne oldum.ayrıca transfere giderkende. Akabinde sadece estrafem fitil ve folic asit kullandım. Tup bebek doktoruna 6+4 de gittim bana pruloton igne yazdı kanamam yoktu önlem amaçlı 3 kutu yazdı haftada 1 vurulmam söyledi. İki kutu vuruldum son kutu kaldı. Bu arada 12.haftaya kadar estrofem,proje. Fitil, folic asit devam
Benim dondurulmuş emriyo transferi naturel oldu sadece folik kullandım transfer sonrasida günde 1 kez progestoron jel kullanıyorum hatta onu bile ben istemesem vermeyecektir. . Bunun haricinde hiç bir ilaç yok..

Benim dondurulmuş emriyo transferi naturel oldu sadece folik kullandım transfer sonrasida günde 1 kez progestoron jel kullanıyorum hatta onu bile ben istemesem vermeyecektir. . Bunun haricinde hiç bir ilaç yok..
Çok iyıkmış. Bu arada takvim koysanıza unuturum bn sürekli sorarim:eek::skandal:

Bende sabah akşam jel folbiol ve apikopal kullanıyorum. Yarın ilk kontrolün var kızlar inşallah bizde göreceğiz keseyi veya keseleri :dua:

Kızlar bir sorum var. Keseyi en erken ne zaman gorebiliriz acaba? Beta hcg degerine gore mi haftaya gore mi belli oluyor?

Back