Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben progestonu opuden sonra basladm hala kullanyorum, gunde 6 tane fitıl, gun aşırıd ıgne yaptryorum
6 tane çok deilmi genelde en fazla günde 3 kez veriyor doktorlar senin 100 mg sa normal olabilir ama 200 mg sa çok geldi bana :) her doktor farklı oluyor sanırım:)
Benim tüm ilaçları 6.hafta kesti crinone jeli 1 gün ara ile kullan demişti ama kanamam oldu ondan sonra
Haftada 1 proloton igne
Sabah crinone jel
Akşam progestan fitil
İmom vitamin
Bide ikiz olduğu için her ay 1 kere d vitamini

Nickin çok tanıdık geldi eylül yada ekimde yaptırmışmıydın tüp bebek:)
Benim 9. Gün idrarda çıktı 10. Gün kan verdim:)

Canım normal belirtilere takma kafanı.idrar testini ben 7.gun sabah yaptım hafif bi çizgi çıktı. 8.gun kan tahlili verip öğrendim. Ama kişiye göre değişiyor. Idrar testi negatif olursa çok umursama cıkmayabiliyor çünkü.

Tesekkur ederim.. insallah araniza guzel haberlerle katılırım :)

Ya bende aynıyım hatta kesin düşük oldu niye azaldı hassasiyet dedim ama değerim güzel arttı aynı durumu yaşadım şuan dokununca çok az ağrı oluyor o kadar ama

Ya bende aynıyım hatta kesin düşük oldu niye azaldı hassasiyet dedim ama değerim güzel arttı aynı durumu yaşadım şuan dokununca çok az ağrı oluyor o kadar ama
Ayni anda ayni seyleri yazmisiz arkadasla... ve cok icimi ferahlattin.. Allah tamamina erdirsin darısı basimiza :)

Hayatim bnmde öyle günlerce bişe yok bi bakio Rum kabarmislar..rahat ol acaba acaba diyerek hepimiz girdik o ultrason a kesenin ggoreceksin rahat ol

Valla cnm bn 11.ocak transfer oldum 17 ocak idrar testinde çıktı. Şu duyarlilardan aldım. Gerçi ucuzundanda aldığımda çıktı. Bnm ki ikiz belki ondandır dicem.fakat ilk gebeligim teki 4. Gün silik çizgiyle gördüm. Ama çok stresli tavsiye etmiyorum

Canım bana iğne vermediler, kızımda da vurulmamıştım hiç. Ama bu akşam sancım vardı, lavobada baktım jelde pembelik geldi ilk defa. Birde ayda 1 d vit demişsinya doktor banada verdi ama günlük suya atıp eritip içiyorum. Seninki nasıl?

Canım sen keseni gördünmü şuan kaç haftalık hamilesin işte insan ufakta olsa belirti arıyo

Canım sen nickini değiştinmi bu Arada bidaha keseyi görmeye gittinmi cumartesi

Canım sen keseni gördünmü şuan kaç haftalık hamilesin işte insan ufakta olsa belirti arıyo
Benim bugün 10.günümdü cnm kese görmedim henüz iki defa kan verdim karnımın altında batmalar oluyo bi iki gündür bide adet sancısına benzer bişe gelip gidiyor ondan önce hiç belirtim yoktu sen benden ilerdesin heralde ilk değerlerin nasıldı betahcg ve progesteron

Cnm sen nekadarlik hamilesin ? 6 hafta yazio doğruysa vajinal ultrasonla keseyi geç kalp atiminida görürsün isallahhh
Evet canım benim bugün 5 hafta 4 günlük oluyo ilk 1 şubatta test günümdü doktor iki hafta sonraya kese görmeye çağırdı salı inşallah güzel haberlerle gelirim çok tedirginim aslında rahat olmak istiyorum ama işte elimde değil Allah yardımcımız olsun

4. Gun mu oooo baya erken.. anladim canim sagolasin...

Aylık cnm minik bi cam şişe içince bir kere içiyorsun 1 aylık
Sen doktorunu ara cnm hemen igne ismi söylüyor gidip yaptırıyorsun çok yorma dinlen geçer lekelenmeler çok önemli deil yoğun şekilde gelmemesi önemli

Rahat ol hiçbirimizin farkın yok.biz keseyi kalbi girduk yinede korkuyoruz.Allah de ötesini dusunme.eminim keseyi içindede bebeğini göreceksin annesine kalbinde gosterebilir

Benim 1 şubatta 12. Günde yani yaptığım test 138 çıkmıştı 14. Gün 930 oldu ama doktor progestan için birşey demedi iki hafta sonra Ultraschal için gel dedi oda bu salı günü keşke bizlerde normal hamile kalanlar gibi rahat olabilsek öyle güzel tadını çıkarıyorlar bende öyle rahat olmak çok isterdim ama işte çok tedirginlik korku var Rabbim bizlerin emeklerini boşa çıkarmasın Yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…