• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Benimde öyle ara ara bulantı oluyor henüz kusmadim. 7 hafta 3 gün oldu. Senin ne kadarlık
bugün tam 8 haftalık olduk. çok zor geldik bugünlere inşallah sonrası kolay olur. bulantı bişey tetikleyince oluyor ama öyle sabahları bulantıyla uyanmıyorum. sen nasılsın?

bugün tam 8 haftalık olduk. çok zor geldik bugünlere inşallah sonrası kolay olur. bulantı bişey tetikleyince oluyor ama öyle sabahları bulantıyla uyanmıyorum. sen nasılsın?
Benim de öyle. Kahvaltıdan sonra başlıyor genelde. Birde yağlı ağır yemiyorum belki biraz da ondan çok rahatsız olmuyorum. Zaten et den soğudum. Akşama kadar aralıklı hissettiriyor. Ama sürekli bulanmiyor.

Benim de öyle. Kahvaltıdan sonra başlıyor genelde. Birde yağlı ağır yemiyorum belki biraz da ondan çok rahatsız olmuyorum. Zaten et den soğudum. Akşama kadar aralıklı hissettiriyor. Ama sürekli bulanmiyor.
ben bazen bişeyi aşeriyorum ama öyle bi saldırıyorum ki görsen hepsini yiyecek dersin öyle iştahlı oluyorum ama iki lokma yiyince sanki dünyanın en iğrenç şeyini yemiş gibi midem bulanıyor. bende balıklı yumurtalı güzel bir beslenme kurmuştum fakat 1 hafta sürdü. şimdi artık iştahsızım ki bu benim için mucize. ilk haftalar yemek yemekten bıkmıştım. resmen yoruldum artık diye ağladığımı biliyorum. sürekli aç hissedip yiyordum :KK48:

Bn uzun süre tiksinti bulantı çektim bitek dün istifrra ettim.yalnız bnm mide yanmam acimasi böle eksimesi çok oluyor bilmiyorum neden.ilk haftalarda kıtlıktan kalmış gibi masadakileri bitirmeden kalkmayan ben şu bir haftadır zorla yiyorum aman bebislerim diyerek.arada kasigima kramp gibi ağrı vuruyor zaten bn paso yatıyorum .uykucu anne oldum iyice

Bn uzun süre tiksinti bulantı çektim bitek dün istifrra ettim.yalnız bnm mide yanmam acimasi böle eksimesi çok oluyor bilmiyorum neden.ilk haftalarda kıtlıktan kalmış gibi masadakileri bitirmeden kalkmayan ben şu bir haftadır zorla yiyorum aman bebislerim diyerek.arada kasigima kramp gibi ağrı vuruyor zaten bn paso yatıyorum .uykucu anne oldum iyice
canım önceden mide rahatsızlığın var mıydı? benim gastritim var. gebelik başlayınca ilacı kestim çok zorda kalırsam rennie çiğniyorum. o midedeki acıma, yanmayı hafifletiyor. birde yudum yudum soğuk su içiyorum. yediklerinde çok önemli. mesela turlu aşerdim direkt ellerimle saldırdım fakat sonrasında midem kaynamaya başladı.

canım önceden mide rahatsızlığın var mıydı? benim gastritim var. gebelik başlayınca ilacı kestim çok zorda kalırsam rennie çiğniyorum. o midedeki acıma, yanmayı hafifletiyor. birde yudum yudum soğuk su içiyorum. yediklerinde çok önemli. mesela turlu aşerdim direkt ellerimle saldırdım fakat sonrasında midem kaynamaya başladı.
Valla bn doktor olayını çok sevmezdim öyle eksimesi olunca geçer derdim hep.sanırım bnm de o tarz bir sorunum var bi ara lansor kullanmistim gerçi. Salı günü doktoruma danisacagim

Kızlar progestan iğne kullanan var mı günde kaç tane her gün mü jelle birlikte mi kullanıyorsunuz

Kizlar merhaba 4 haftalik ikizlere hamileyim bugun az kanamam oldu çok korkuyorum böyle yasayan varmi

Kizlar merhaba 4 haftalik ikizlere hamileyim bugun az kanamam oldu çok korkuyorum böyle yasayan varmi
Hayırlı olsun cnm bende ikizlere hamileyim 7. Haftada aşırı şekilde kanamam oldu şimdilik iyiler ama düşük riskim var
Senin daha yeni yerleşme kanamasıdır yinede ihmal etme yarın doktora git

DaDLiShey DaDLiShey K kelebek24 yanlız değilsiniz kızlar...Günde 3 yumurta yiyebilen ben görüntüsüne tahammül edemz oldum ama ona rağmen acıkiyorum sürekli biseyler yemek istiyorum.Mide bulantımı maden suyuyla bastırmayı keşfettim çok rahat ediyorum.Ama inanılmaz halsizlik var.Yarın işe nasıl gideceğim bilemiyorum.6+6 olduk cok sükür...

Hayırlı olsun cnm bende ikizlere hamileyim 7. Haftada aşırı şekilde kanamam oldu şimdilik iyiler ama düşük riskim var
Senin daha yeni yerleşme kanamasıdır yinede ihmal etme yarın doktora git
Haftaya pazartesi kalp atislari icin cagirmisti ozman gidicem canim doktora bizim ikiz oldugu icin risk daha fazla Allahim korur inşallah cok üzülüyorum korkuorum bisey olucak die

Haftaya pazartesi kalp atislari icin cagirmisti ozman gidicem canim doktora bizim ikiz oldugu icin risk daha fazla Allahim korur inşallah cok üzülüyorum korkuorum bisey olucak die
Cnm 10 haftalık olcaz biz İnan her geçen hafa daha korkuyorum malesef korkular bitmiyor sanırım böyle böyle Doğuma kdr gitcez inş :) kanaman artarsa ara igne veriyor onu yaparsın bence daha gelmez yerleşme kanaması kesin ;)

Kızlar progestan iğne kullanan var mı günde kaç tane her gün mü jelle birlikte mi kullanıyorsunuz
canım ben kullandım. 2 hafta kanamam tamamen kesilene kadar her akşam 2 ampul yaptırdım. şimdi hala totomda şişlikler var allah yardımcın olsun :(

Valla bn doktor olayını çok sevmezdim öyle eksimesi olunca geçer derdim hep.sanırım bnm de o tarz bir sorunum var bi ara lansor kullanmistim gerçi. Salı günü doktoruma danisacagim
lansor da midedeki asit salgısını azaltmaya yönelik bir ilaç. bende onun bi değişiğini kullanıyordum ama hamilelikte yasak. sadece rennie ve gaviscona izin veriyorlar

Cnm 10 haftalık olcaz biz İnan her geçen hafa daha korkuyorum malesef korkular bitmiyor sanırım böyle böyle Doğuma kdr gitcez inş :) kanaman artarsa ara igne veriyor onu yaparsın bence daha gelmez yerleşme kanaması kesin :KK66:
Canim saol hergün progestan 2ampul vuruluorum simdi vurundum geldim az geldi simdi bisey yok şükür insallahda dewami gelmez Allah yardımcımız olsun hamile kalmakla bitmio malesef bizim icin dogurana kadar tehlikeli malesef

canım ben kullandım. 2 hafta kanamam tamamen kesilene kadar her akşam 2 ampul yaptırdım. şimdi hala totomda şişlikler var allah yardımcın olsun :KK43:
Canım benim o kadar acımıyor ya eşim yapıyor belki ondandır bi kere hemşire yaptı bi gün hissetmedim bacağımı ama onun dışında hiç olmadı ne şiş ne ağrı bende hergün kullanıcam progesteron değerim düşüktü tramsferin 8. Gününde 7ydinönce proluton vuruldum sonra progestan iğneye geçti günde bi defa 10. Gün 50 oldu değerim çok mu fazla kullanıyorum diye düşünüyordum ama değil heralde

Canım benim o kadar acımıyor ya eşim yapıyor belki ondandır bi kere hemşire yaptı bi gün hissetmedim bacağımı ama onun dışında hiç olmadı ne şiş ne ağrı bende hergün kullanıcam progesteron değerim düşüktü tramsferin 8. Gününde 7ydinönce proluton vuruldum sonra progestan iğneye geçti günde bi defa 10. Gün 50 oldu değerim çok mu fazla kullanıyorum diye düşünüyordum ama değil heralde

benim merkezim progestan değerine hiç bakmadı ama transferden önce progestan fitil kullandırmaya başlamışlardı belki bu yüzdendir. kanamam başlayınca iğneye döndük. başlarda bende çok etkilenmedim ama canım korkutmak istemiyorum da zamanla birbirine yakın yerlere yapmaktan ufak şişlikler oluşuyor. ilaç zaten yağlı olduğu için hemen dağılmıyor demişti bir hemşire. eşin sağlıkçı mı? ben cesaret edemezdim eşime iğne yaptırmaya

Bende jel kullanıyordum ama değer çok düşük çıktı ya korktum baya buda düşecek diye ama şükür yükseldi eşim Dr cnm ağrısada sızlasada çare Yok yeterki kucağımıza alalım

Bende jel kullanıyordum ama değer çok düşük çıktı ya korktum baya buda düşecek diye ama şükür yükseldi eşim Dr cnm ağrısada sızlasada çare Yok yeterki kucağımıza alalım
OFF bn iki gün transferden hemen sonra vuruldum önlem olsun diye .bir transferegitmeden iki saat önce ondan sonrada iki gün boyunca sabah akşam o vurulduğu yerlerin ağrısından oturamıyordum. Çokk kötüydü bnm morarmıştı hatta

benim merkezim progestan değerine hiç bakmadı ama transferden önce progestan fitil kullandırmaya başlamışlardı belki bu yüzdendir. kanamam başlayınca iğneye döndük. başlarda bende çok etkilenmedim ama canım korkutmak istemiyorum da zamanla birbirine yakın yerlere yapmaktan ufak şişlikler oluşuyor. ilaç zaten yağlı olduğu için hemen dağılmıyor demişti bir hemşire. eşin sağlıkçı mı? ben cesaret edemezdim eşime iğne yaptırmaya
Bnm kide bakmadı. Aynn yumurta toplama işlemiyle günde 3 defa fitil başladım. Transfer günü iki saat önce progestan igne vuruldum.transferden sonrada sabah akşam iki gün boyunca vüründür. İhtiyaç duymadular depoladilar heralde.

Back