Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canim saol hergün progestan 2ampul vuruluorum simdi vurundum geldim az geldi simdi bisey yok şükür insallahda dewami gelmez Allah yardımcımız olsun hamile kalmakla bitmio malesef bizim icin dogurana kadar tehlikeli malesef
Vallahi cnm bnde ikizlere hamileyim.Allah tüm annelere bebeklerini kucagina almayı nasip etsin.bnde kanama falan olmadı ama bn yinede çok korkurum acaBa bişe olurmu muayenelere girerken korkuyorum o derece yardımcımız olsun Yaradan

Bende bi defa yaşadım cidden çok kötü bi ağrı ama sonra olmadı çok şükür iğneyi yerine yapmak bide derin iğne ucuyla yapmak çok önmeliymiş öyle sorun yaşamadım ben devam edcem baya galiba iğnelere çok stresli süreç ya

Cnm değerlerin nasıldı benimde ikiz mi acaba çok merak ediyorum 8.gün 45 10.gün 120ydi değerim

transfer günü yapılmasına şaşırdım bende. ben kanamayla başladım ama şimdi çok şükür fitille devam ediyorum. gerçi fitilden de tiksiniyorum. bi bitse bu riskli günler ..

transfer günü yapılmasına şaşırdım bende. ben kanamayla başladım ama şimdi çok şükür fitille devam ediyorum. gerçi fitilden de tiksiniyorum. bi bitse bu riskli günler ..
Bnm doktorum önlemini almayı seviyor .tutuayı kolaylaştırın diye vurdurdu.ben yumurta toplamadan beri estrafem kullanıyorum sabah iki akşam iki ayrica

Bnm doktorum önlemini almayı seviyor .tutuayı kolaylaştırın diye vurdurdu.ben yumurta toplamadan beri estrafem kullanıyorum sabah iki akşam iki ayrica
canım doktorun kim hangi merkezde tedavi oldun? estrafem bende kullandım sanırım onu bütün merkezler veriyor rahim kalınlığını arttırmak için

CAnım estrofemi hala kullanıyormusun? Benim doktor bıraktırdı kontrole gittiğim gün. Yani kontroldeki doktor değil, tüp bebek doktoruna yazdım watsaptan oda estrofemi bırak diğerlerine devam demiş. Ben şuan
Coraspin, crinone jel, folbiol ve d vitamini için ilaç kullanıyorum.

Evet cnm folikasit estrafem ve progestan fitil devam ediyorum.geçen hafta önlem için proluton igne vuruldum.ikiz gebelik lerde risk çok olunca

12.haftaya kadar kullanilacak

Kızlar ben progestonu opuden sonra basladm hala kullanyorum, gunde 6 tane fitıl, gun aşırıd ıgne yaptryorum

Şuan hafif hafif belim ve bacaklarımda sizi var .yatıyorum pa
Kızlar ben progestonu opuden sonra basladm hala kullanyorum, gunde 6 tane fitıl, gun aşırıd ıgne yaptryorum
6 tanemı masallah bn günde 3 tane kullanıyorum .neden 6 kanama yada düşük riskim var

Gerinizden geliyorum ama sanırım benim Dr böyle olacak birden canım acaip yemek istiyor yerken resmen yoruluyorum :) doydum deyip kalkıyorum 5. Haftanın şuan

Bayağı çökmüş canım senin ben sabah akşam jel yapıyorum geçen lekelenme di çok az iki ampul progestan vurdum sadece o gün icin

Şuan hafif hafif belim ve bacaklarımda sizi var .yatıyorum pa

6 tanemı masallah bn günde 3 tane kullanıyorum .neden 6 kanama yada düşük riskim var
yok cnm cok sukur, sımdılık bır sıkıntı, transferın basından berı boyle kullanıyorum,

Gerinizden geliyorum ama sanırım benim Dr böyle olacak birden canım acaip yemek istiyor yerken resmen yoruluyorum :) doydum deyip kalkıyorum 5. Haftanın şuan
Evet cnm son bir haftadır böyleyim zorla yiyorum resmen midem almıyor.bazen iğreniyorum bi lokma deseler ckıracak gibi

Arkadaşlar az önce diğer grubada yazdım bende salı günü kese görmeye gidecem inşallah görürüm ama çok çok tedirginim normalde göğüslerim transfer olduğumdan belli bariz şiş ve ağrıyordu az önce farkettim bayağı azalmış ağrısı buda beni çok korkutuyo benim gibi olan varmı aranızda

Hanımlar merhaba. Ayın 7sinde iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferden iki gün sonra coook gogus agrim oldu dokunamıyordum ama şimdi nerdeyse yok gibi... boyle bir durum normal olabilir mi? Bir de idrar testini en erken ne zaman yaptiniz???? Kendimi cok heyecanli hissediyorum bu sefer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…