• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Benim 1 şubatta 12. Günde yani yaptığım test 138 çıkmıştı 14. Gün 930 oldu ama doktor progestan için birşey demedi iki hafta sonra Ultraschal için gel dedi oda bu salı günü keşke bizlerde normal hamile kalanlar gibi rahat olabilsek öyle güzel tadını çıkarıyorlar bende öyle rahat olmak çok isterdim ama işte çok tedirginlik korku var Rabbim bizlerin emeklerini boşa çıkarmasın Yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız
İki günde çok iyi artmış .kaç embriyo transfer edildi ikiz olmasin

Benim 1 şubatta 12. Günde yani yaptığım test 138 çıkmıştı 14. Gün 930 oldu ama doktor progestan için birşey demedi iki hafta sonra Ultraschal için gel dedi oda bu salı günü keşke bizlerde normal hamile kalanlar gibi rahat olabilsek öyle güzel tadını çıkarıyorlar bende öyle rahat olmak çok isterdim ama işte çok tedirginlik korku var Rabbim bizlerin emeklerini boşa çıkarmasın Yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız
Benim de 8.gün 45 10. Gün 120 çıktı yarın tekrar vericem bakalım ikiz olmasını çok istiyorum tabi önce sağlıklı olsun devam etsin de inş dediğin gibi rahat Yok ya hep olumsuz düşünüyoruz ister istemez en ufak şeyden korkuyoruz malesef senin kesen şimdiye kadar görünürdü niye bu kadar geç çağırdı ki belki kalp atışıda alırsın diyedir

Canım sen nickini değiştinmi bu Arada bidaha keseyi görmeye gittinmi cumartesi
Evet canım değişiklik olsun dedim :) ben perşembe gittim. 2 kese vardı ama bebek ve kalp atışını göremedik. Karından baktı, vajinal baksak görünür ama zorlamayalım dedi. 1 hafta sonra gel dedi.

Aylık cnm minik bi cam şişe içince bir kere içiyorsun 1 aylık
Sen doktorunu ara cnm hemen igne ismi söylüyor gidip yaptırıyorsun çok yorma dinlen geçer lekelenmeler çok önemli deil yoğun şekilde gelmemesi önemli
Yok çok şükür sadece jelin tortusunda pembelik vardı.

saol cnm allah razı olsun. Yok kac haftalık oldugunu soylemedı, zaten alttan baktı keseyı gordu ıkı hafta sonra gel dedı, bugun başka bır doktora daha gttgm kan testı ıstedı 4776 cktı, ustten baktı goremedı alttan baksam kesın gorurum dedı, ben ızın vermedm, oda 10 gun sonra cagırdı, cok kucuk daha
karin ultrasonuyla bakti keseyi gorduk iki hafta sonra gel dedi canim

İki günde çok iyi artmış .kaç embriyo transfer edildi ikiz olmasin
İki tane yerleştirdiler bende ilk duydum aslında çok heveslendim inşallah ikizdir dedim bakalım salı belli olacak aslında iki günde böyle bir artış beni yine korkuttu doktorum normal diyince rahatladım

Günaydın arkadaşlar bende hiç belirti yok normalim nerdeyse hamile olduğumu unutucam ne mide bulantısı ne sık idrara çıkma hiç bişey yok

Günaydın arkadaşlar bende hiç belirti yok normalim nerdeyse hamile olduğumu unutucam ne mide bulantısı ne sık idrara çıkma hiç bişey yok
canım bence çok heveslenme :) kızımda bende öyle demiştim sonra 4 ay kusup kendimden geçmiştim :)) İnşAllah rahat bir hamilelik geçiririz..

Kızlar ben bu sabah karda kayıp çok fena düştüm. Çok şükür ağrım sızım yok. Kanama falan da yok. Nasıl oldu hiç anlamadım :(

yok canım söylemedim. Zaten doktorum artık Ankara'da kaldı, bulunduğum yerde de özel muayene yok, özel hastane de bir doktora gittim. Onunda telefonunu falan almadım vermez galiba
Kalbini ferah tut bişey olmaz inşallah. Kalp atışı için gideceksin zaten az kaldı dimi öyle hatırlıyorum

Kalbini ferah tut bişey olmaz inşallah. Kalp atışı için gideceksin zaten az kaldı dimi öyle hatırlıyorum
evet canım perşembe günü tekrar gideceğim, geçen hafta gittim 2 kese vardı. 1 hafta sonra gel dedi. Karından baktığı için bebekler ve kalp atışı görülmedi

evet canım perşembe günü tekrar gideceğim, geçen hafta gittim 2 kese vardı. 1 hafta sonra gel dedi. Karından baktığı için bebekler ve kalp atışı görülmedi
Az kalmış gittiğinde inşallah duyarsin seslerini canım. Son adet tarihin neydi senin yakın bizim tarihler sanırım. Benimki 6 ocak.bizde 2 kese gördük.kalp atışı için gün sayıyorum.

Az kalmış gittiğinde inşallah duyarsin seslerini canım. Son adet tarihin neydi senin yakın bizim tarihler sanırım. Benimki 6 ocak.bizde 2 kese gördük.kalp atışı için gün sayıyorum.
benim 1 ocaktı son adet tarihim.. İnşAllah hayırlısı ile duyarız..İnan hiç bitmiyor bu tedirgin bekleyiş

benim 1 ocaktı son adet tarihim.. İnşAllah hayırlısı ile duyarız..İnan hiç bitmiyor bu tedirgin bekleyiş
Cnm Allahin izniyle birşey olmaz.ben transfer olup eve dönerken yol çalışması varmış tabela koymamışlar eşim hızla koca çukura girdi çıktı. Ee tabi bn havalanip koltuğa çok sert oturdum.ama isde Allah koruyor ikiside bnimle.ilk gün o kadar dikkat ederken.kanamanın yoksa uzan ayaklarının altına yastık koy ve dinlen cnm

Bende doktora gitcem öğleden sonra kanama alanım inş azalmıştır her hafta iyicene artmıştı :(

Back