• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Cnm Allahin izniyle birşey olmaz.ben transfer olup eve dönerken yol çalışması varmış tabela koymamışlar eşim hızla koca çukura girdi çıktı. Ee tabi bn havalanip koltuğa çok sert oturdum.ama isde Allah koruyor ikiside bnimle.ilk gün o kadar dikkat ederken.kanamanın yoksa uzan ayaklarının altına yastık koy ve dinlen cnm
Bende 6 haftalıkken arkadaşımın arabasındaydım koca kasisi farketmedi resmen kafam tavana değdi indi ... rabbime emnt dikkat ederken kanamam oldu ... eger rabbim kucağımıza almayı nasip etmişse ne gelirse gelsin başımıza bşy olmaz ... eger kucağımıza almayı nasip etmemişse yatakta sağdan sola dönerken bile düşer ... zor bi süreç bitermi acaba hiç bilmiyorum

Bende 6 haftalıkken arkadaşımın arabasındaydım koca kasisi farketmedi resmen kafam tavana değdi indi ... rabbime emnt dikkat ederken kanamam oldu ... eger rabbim kucağımıza almayı nasip etmişse ne gelirse gelsin başımıza bşy olmaz ... eger kucağımıza almayı nasip etmemişse yatakta sağdan sola dönerken bile düşer ... zor bi süreç bitermi acaba hiç bilmiyorum
Evet cnm bnm ilk gebeligimde 9 haftalik Ken karnımda olmuş. Bn 11. Hafta kontrolde öğrendim. Sağımda soluma dönerken titizdim.o yüzden dediğin gibi Rabbim bilir .ol derse olur .

Benimde yarın randevum var saat 9:50 de .. öğlene verelim dediler yok bn okadar sabreder dedim.işallah hayırlısıyla gider geliriz:KK46:

Benimde yarın randevum var saat 9:50 de .. öğlene verelim dediler yok bn okadar sabreder dedim.işallah hayırlısıyla gider geliriz:KK46:
Eşim işinden dolayı öğleden sonra müsaitti :) yoksa gerçekten sabah en güzeli insan biran önce görmek istiyor :)

ayyy canım ne dinlenmesi sabahtan işe geldim, odada ders çalışıyorum :) Öğleden sonra 4 saat dersim var :KK43: ayakta nasıl geçecek inan hiç fikrim yok :KK43:
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sana bağışlasın yavrularını insan durduğu yerde bile tedirginken böyle aksilikler oluncada daha fazla korkuyo Canını sıkma onlar inşallah annelerini bırakmazlar bu Arada sen öğretmenlikmi yapıyon

Kızlar eşimi ise yolladım girdim yatağa. Kolu komşu gelirse hiç uğraşacak halim yok zil çalarsa açma kızım dedim kendi kendime. Sonra zil calio bn kalkmiom caliorda çalıyor. Güm güm vuruyor bn kalkmiom. Eşim bilir bazen böle yaptığımı. Dışardan ses gelioyor kız benim ben aç kapıyı numaraci diye bağırıyor bi çıktım eşim gir içeri sus ne bagiriyorsun noldu niye geldin diyom evim degilmi gelirim çirkef karı diyor gülüyor. Tüm apt. Öğrenmiştir artik:halay::kızgın:

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sana bağışlasın yavrularını insan durduğu yerde bile tedirginken böyle aksilikler oluncada daha fazla korkuyo Canını sıkma onlar inşallah annelerini bırakmazlar bu Arada sen öğretmenlikmi yapıyon
inşAllah canım, çok şükür ağrım sızı yok, akademisyenim canım
Cnm oturarak anlat çok fazla ayakta durmamaya çalış allahın izini ile bşy olmaz inş
artık öyle yaparım canım, grip olmuşum ve arada da bulantı geliyor :)) Çok şükür halimize

Evet geçen hafta sadece gorebilmistik merkezdeki cihazda ses yoktu.vajinal bakmıştı.yarın karından bakılıp dinlencek isallah
hadi hayırlısı canım,ben cuma günü duydum çok şükür...Dünyanın en güzeli sesi olmalı...Rabbim herkese yaşatsın inşallah...bugün tam 7 haftalık olduk...

hadi hayırlısı canım,ben cuma günü duydum çok şükür...Dünyanın en güzeli sesi olmalı...Rabbim herkese yaşatsın inşallah...bugün tam 7 haftalık olduk...
Maşallah cnm aramızda iki gün var seninle hayırlısıyla bende duyarım işallah orkestrami..İki kişilik dev kadro

Kizlar bebegimin kalp atislari 175/dk cikti doktorum 160/dk uzeri genelde kiz olur dedi , kizimda yok oglumda her ikisinede binlerve kez şükürler olsun da hic böle bisi duydunuzmu kalp atislarindan belliydi benimkinin kiz olacagi diyen oldu mu etrafinizda , heyecan yaptim simdiden bandana bakmaya basladim fasulye me :KK23:

Back