- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
bu sabahki jeli kendim yapmaya karar verdim gece stresten uyuyamadim epey nette araştırdım zorunluluğunu anladım. sabah Bismillah deyip başladım hiç acimadi şükür rahat yaptım demek ki başkası zor buluyomus ben de kendimi kasınca...Rahat bi nefes aldım doktor pozitif çıkarsa üç ay kullanacaksın dedi değilse üç ay kimi bulayimBurda okumuştum da jeli azıcık sıkıp ucuna getirip öyle kullanmayı denerseniz girerken çok acitmiyor diye bende iki gündür o şekilde yapıyorum sanki daha rahat oluyor cnm
teşekkür ederim elhamdulillah hallettim problemiCnm doktora söyle zorlanıyorsan progestan fitil verir aynı işi görüyor ikisi zaten :) sen kendin jeli uygulasan daha canın az acır uzan bacaklarını katla yavaş yavaş itele kimi zaman jeli sıksanda çıkmıyor ozaman çubuğu hafif ileri geri yap sıkarken
Valla cnm bende kaynanam gelsin istemiyorum hayda düşününce nefesim kesiliyor anneminde çok yüreği yok nasıl olcak bilmiyorum eger kaynanam bize yerleşirse ki büyük ihtimal öyle olcak ben işe çok ara vermeden başlarım :) bunları düşününce çok geriliyorum ondan düşünmemeye çalışıyorum :)Evet canım değer yüksekti baya :) Valla bir şekilde üstesinden gelmeye çalışacağım inşAllah.. Bende çalışıyorum canım o nedenle biraz sıkıntı. Ben birde eşimin ailesini istemiyorum. Tek annem yanımda olsun istiyorum ama dün söyledik eşimin ailesine, kayınvalidem beraber bakarız falan dedi. O çok istiyor gelip bizde kalmayı :) Dediğin gibi belki bize de yerleşirler :))) Nasip sağlıkla doğsunlar da inşAllah. Dün gittiğim doktor bir ikiz gebem daha var, şuan 37. haftasında normal doğsun diye bekliyor dedi. bende birşey demiyorum dedi. Sen rahat ol dedi, zaten senin elinde olan hiç bir şey yok dedi. Doğru yani. Onlara can vermek ne de almak benim elimde. O yüzden takdir Allahtan. Sende dikkat et kendine. Kanaman geçti mi şuan? en son konuşmamızda sanki bir şey yoktu.
Vallahi canlar bn şanslıyım kayinvalidemle konuşmuyorum İyiki de konuşmuyorum bu dönemde bni gerer. Fakat eşim yemek ya0ptiriyorValla cnm bende kaynanam gelsin istemiyorum hayda düşününce nefesim kesiliyor anneminde çok yüreği yok nasıl olcak bilmiyorum eger kaynanam bize yerleşirse ki büyük ihtimal öyle olcak ben işe çok ara vermeden başlarım :) bunları düşününce çok geriliyorum ondan düşünmemeye çalışıyorum :)
Valla 7. Haftamda oldu öyle böyle kan deildi yan insanın pantolonu yarım saat içinde kandan ağırlaşırmı düşün okdr gitti ben zaten düşük yaptım dedim okdr emindim ama çok şükür bşy olmadı her hafta kontrole gitcem beklemekten başka elden bşy gelmiyor bu durumda rabbim bizi bizden daha çok düşünür herşeyin hayırlısını versin .. ikiz hamilelikte kendini çok yormamak lazım ondan sende fırsat buldukça uzan dinlen
Valla kızımda kalmasın kimse dedim ona rağmen sabah geldi akşama kdr oturdular bide tek kendi olsa neyse kendi kayınpeder görümcem kocası çocukları bacısı hepsi hergün geliyor ben çok kalabalığa gelen bi tipte deilim 20 gün sabrettim ondan sonra gittim anneme kaldım :) baktım kaynanam habire gelmek istiyor işe başladım kızımı bıraktım o baktı .. ama ikiz olunca bide kızım varken ben hepsini sabah nasıl kaynanama götürecem bilmiyorum işe başlayana kdr kısa süre kalırlar ama işe başlayınca neyapacagımı bilmiyorum :)Vallahi canlar bn şanslıyım kayinvalidemle konuşmuyorum İyiki de konuşmuyorum bu dönemde bni gerer. Fakat eşim yemek ya0ptiriyoreşimin ailesiyle pek görüşmüyorum hatta hiç bn tek başıma idare ederim Allah yardımcım olur.Anneme giderim arada olur biter bende ikizim annem bize tek başına bakmış biz doğduğumuz ablam daha 1 yaşındaymış 3 uz de şuna
Aynen bi doguralimikisine bakabilecek mi oda var Allah yardimcimiz olsun .bende çok kalabalığa gelemem.misafir çok oturursa saatlerce sıkılırım. Yalnızlığı sakinliği kendi telaşında olmayı severim.Valla kızımda kalmasın kimse dedim ona rağmen sabah geldi akşama kdr oturdular bide tek kendi olsa neyse kendi kayınpeder görümcem kocası çocukları bacısı hepsi hergün geliyor ben çok kalabalığa gelen bi tipte deilim 20 gün sabrettim ondan sonra gittim anneme kaldım :) baktım kaynanam habire gelmek istiyor işe başladım kızımı bıraktım o baktı .. ama ikiz olunca bide kızım varken ben hepsini sabah nasıl kaynanama götürecem bilmiyorum işe başlayana kdr kısa süre kalırlar ama işe başlayınca neyapacagımı bilmiyorum :)
Sonra diyorum şimdiden ne gerek bubları düşünüyorsun bi sağlıkla doğur sonrası hallolur :)
En güzeli valla insan kendi halinde evinde huzurla oturmak istiyor bebeklerini rahat rahat sevmek istiyor :)Aynen bi doguralimikisine bakabilecek mi oda var Allah yardimcimiz olsun .bende çok kalabalığa gelemem.misafir çok oturursa saatlerce sıkılırım. Yalnızlığı sakinliği kendi telaşında olmayı severim.
ayy canım bende senin gibiyim.. şimdiden doğum sonrasını düşünüp moralimi bozuyorum. Benim kayınvalidemin kızımdan küçük oğlu var birde. Eşim 13 kardeş. En büyükleri eşim. Urfalı :)) Bir kere geldiler 4 çocuk 2 de kendileri ben 4 günde pert oldum. O nedenle istemiyorum. Zaten kızım yaramaz, bir de o olsa 2 de kendileri olsa ben kafayı yerim. Birde kayınbabanın yanında falan rahat edemiyorsun kendi evinde olsa. Ailem Ankarada, herhalde yine doğumumu orada yaparım. Kızımda ne ankara'ya ne de evime gelmediler bile düşünün. Hem tedaviyle olmuştu kızım, hemde büyük oğullarının kaç seneden sonra çocuğu olmuş. O nedenle istemiyorum. Arada soğukluk oldu.Valla kızımda kalmasın kimse dedim ona rağmen sabah geldi akşama kdr oturdular bide tek kendi olsa neyse kendi kayınpeder görümcem kocası çocukları bacısı hepsi hergün geliyor ben çok kalabalığa gelen bi tipte deilim 20 gün sabrettim ondan sonra gittim anneme kaldım :) baktım kaynanam habire gelmek istiyor işe başladım kızımı bıraktım o baktı .. ama ikiz olunca bide kızım varken ben hepsini sabah nasıl kaynanama götürecem bilmiyorum işe başlayana kdr kısa süre kalırlar ama işe başlayınca neyapacagımı bilmiyorum :)
Sonra diyorum şimdiden ne gerek bunları düşünüyorsun bi sağlıkla doğur sonrası hallolur :)
Aman iyi olmuş arada soğukluk olması :) valla sana faydaları şurda dursun zararları olur hiç gelmesinler daha iyi:) annene git güzelce doğur kalabildiğin kadar kal boşverayy canım bende senin gibiyim.. şimdiden doğum sonrasını düşünüp moralimi bozuyorum. Benim kayınvalidemin kızımdan küçük oğlu var birde. Eşim 13 kardeş. En büyükleri eşim. Urfalı :)) Bir kere geldiler 4 çocuk 2 de kendileri ben 4 günde pert oldum. O nedenle istemiyorum. Zaten kızım yaramaz, bir de o olsa 2 de kendileri olsa ben kafayı yerim. Birde kayınbabanın yanında falan rahat edemiyorsun kendi evinde olsa. Ailem Ankarada, herhalde yine doğumumu orada yaparım. Kızımda ne ankara'ya ne de evime gelmediler bile düşünün. Hem tedaviyle olmuştu kızım, hemde büyük oğullarının kaç seneden sonra çocuğu olmuş. O nedenle istemiyorum. Arada soğukluk oldu.
ben yaşadım canım. hem kabarıyor hem iğne yerlerinde şişlikler kaldı. dün son iğnemi yaptırdım bende geçse de rahatlasam diye bekliyorumYa progestan iğne yerleri kaşınmaya başladı. Dün kasinti dan kabardı. Kullanıpta böyle birseyle karşılaşan oldu mu.
hayırlı ugurlu olsun cnm, saglıkla al kucagna ınşlhkızlar merhaba. bende eylül annesi olacağım inşallah. 6.haftada iki kese göründü fakat 7.hafta kalp atışlarını duymak için gittiğimde keselerden birinin gelişimini durdurduğunu gördük. diğerinin kalp atışını duyduk buna da şükür. şimdi 7+5 olduk. 9.haftada tekrar kontrole çağırdı tüp bebek merkezim ama ben ptesi başka bir doktora gidip bebeğimin iyi olduğunu görmek istiyorum.
sağol canım sizlerde sağlıkla kucaklayın yavrularınızıhayırlı ugurlu olsun cnm, saglıkla al kucagna ınşlh
selam seni görünce hemen anımsadım. 1. negatifi benim topiğimde görmüştün. sonunda bebeğine kavuşmuşsun. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar tebrik ederim sizleri. 25 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. 2.denememde pozitifi gördüm çok şükür. Bende 10 ocakta 5. Gün 5aa embriyo transferi oldum.
9. Gün 316
11. Gün 720 çıktı değerim. Yarın kontrolüm var nasipse. :)
jeli sürmeden önce dışarı çıkan miktarı etrafına sür ve öyle kullan rahat giriyor ve tahriş yapmıyor canımbu sabahki jeli kendim yapmaya karar verdim gece stresten uyuyamadim epey nette araştırdım zorunluluğunu anladım. sabah Bismillah deyip başladım hiç acimadi şükür rahat yaptım demek ki başkası zor buluyomus ben de kendimi kasınca...Rahat bi nefes aldım doktor pozitif çıkarsa üç ay kullanacaksın dedi değilse üç ay kimi bulayim
Evet ya kabardı kizardi. Kasimamaya çalıştım şimdi daha iyi gibi.. benim daha çok varben yaşadım canım. hem kabarıyor hem iğne yerlerinde şişlikler kaldı. dün son iğnemi yaptırdım bende geçse de rahatlasam diye bekliyorum
Test yaptin mi cnm yoksa beklemedemisin? İşallahrabbim nasip ederse bende ekim annesi olacağım.
bugün yaptım 134.43 çıktıTest yaptin mi cnm yoksa beklemedemisin? İşallahkavuşursun. .
Maşallah keseyi ve kalp atımini duymayı ve kucagina almayı nasip etsin Yaradan . Gözün aydın cnm bol bol dinlen hakkimizda Hayırlısı.bugün yaptım 134.43 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?