hayırlı ugurlu olsun cnm, saglıcakla al kucagna ınslhbugün yaptım 134.43 çıktı
amin,teşekkür ederim canımMaşallah keseyi ve kalp atımini duymayı ve kucagina almayı nasip etsin Yaradan . Gözün aydın cnm bol bol dinlen hakkimizda Hayırlısı.
teşekkür ederim canımhayırlı ugurlu olsun cnm, saglıcakla al kucagna ınslh
Merhaba canım. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla kucağına al.Merhaba arkadaşlar. .2017 eylül anneleri gelin hepberaber doğumu bekleyelim.
Ben 11 ocak 2017 de transfer oldum.10.gün değerim 363
12.gün değerim 950.7
15 gün sonraya ilk kontrol için randevu verdiler.büyük ihtimalle ikiz
Hiç kontrole gitmedin mi cnm kese için falan.bazen öyle olan oluyor.birden toparlıyor hakkında hayırlısı. Allah çok büyük umudu et inan .senin gibi olan bikac kişi vardı hatırlıyorum. Haber et muhakkak.Merhaba canım. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla kucağına al.
Benim 2embriyo transferim 30 ocak pazartesi yapıldı.
Daha transferin 6.gününde sabah bir idrar testi yapayım dedim. İkinci çizgi çıktı. Dünyalar bizim oldu :)
O anın heyecanıyla hemen kan testine koştuk. Değerim 25 çıktı, iki gün sonra 52 çıktı, iki gün sonra 68 çıktı. Yani son tahlilde ikiye katlamadı maalesefÇok üzülüp doktoru aradım. Doktor beni tebrik etti. Başlarda ikiye katlamaması normal falan dedi. Beş gün sonra kontrole çağırdı. Acaba benim gibi iki günde ikiye katlamayan oldu mu aranızda ?
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Yani inşallah bizim minik kontrole kadar büyür de ben de aranıza katılırım :)
Canım çok erken öğrendim daha 6.günde pozitifi gördüm. Bugün 11.günüm ama başka kan testi yaptırmayacağım. Kafaya çok takıyorum. Doktor da öyle dedi. Çarşamba kontrolde öğrenirim artık.Hiç kontrole gitmedin mi cnm kese için falan.bazen öyle olan oluyor.birden toparlıyor hakkında hayırlısı. Allah çok büyük umudu et inan .senin gibi olan bikac kişi vardı hatırlıyorum. Haber et muhakkak.
Canım senin adına çok sevindimbugün yaptım 134.43 çıktı
Cnm o gebelik boyunca yükselecektir. Çok kişi var öyle endişelenme iğnelerini kullanArkadaşlar mrb lütfen Benimle aynı durumu yaşayanlar bilenler varsa yardımcı olabilir mi ben tüp bebek transferi oldum 2şubatta bugün tahlil yaptım sonuç 45 gebelik var ama progesteron değerim 7 çok düşük dedi doktorum düşük yapabilirsin dedi aynı durumu yaşayıp iğnelerle tehlikeyi atlatan var mı acaba
Cidden mi cnm ya kimse Yok yaşayan kafayı yiycem ilki de böyle oldu ama progesteron un düşük olduğunu söylemedi doktor şimdi hemşire sağolsun o özellikle gösterdi diye iğne verdi proluton vuruldum bugün inşallah düzelir yaCnm o gebelik boyunca yükselecektir. Çok kişi var öyle endişelenme iğnelerini kullan
Düzelir sezen var burda ikiz gebelik diye gitti 3.uz gebelik çıktı. Onunda progestan düşüktü oda ilaç kullanıyor.Cidden mi cnm ya kimse Yok yaşayan kafayı yiycem ilki de böyle oldu ama progesteron un düşük olduğunu söylemedi doktor şimdi hemşire sağolsun o özellikle gösterdi diye iğne verdi proluton vuruldum bugün inşallah düzelir ya
benden progesteron tahlili bile istemediler. sen zaten iğne jel yada bunun için ilaç kullanmıyormusun. bence stres yapma.Cidden mi cnm ya kimse Yok yaşayan kafayı yiycem ilki de böyle oldu ama progesteron un düşük olduğunu söylemedi doktor şimdi hemşire sağolsun o özellikle gösterdi diye iğne verdi proluton vuruldum bugün inşallah düzelir ya
amin,teşekkür ederim canımCanım senin adına çok sevindimRabbim inşallah yavrunu sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Allah hakkımızda en iyisini bilendir.iyi düşün arkadaşım iyi olsun insallah.senin kaçıncı gün embriyosu idi.ben de 4 Şubatta transfer oldum ama dün öğlen idrar testinde çıkmadı.Arkadaşlar mrb lütfen Benimle aynı durumu yaşayanlar bilenler varsa yardımcı olabilir mi ben tüp bebek transferi oldum 2şubatta bugün tahlil yaptım sonuç 45 gebelik var ama progesteron değerim 7 çok düşük dedi doktorum düşük yapabilirsin dedi aynı durumu yaşayıp iğnelerle tehlikeyi atlatan var mı acaba
teşekkür ederimjeli sürmeden önce dışarı çıkan miktarı etrafına sür ve öyle kullan rahat giriyor ve tahriş yapmıyor canım
Canim oncelikle cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin, benimde dusuk riskim var ve doktor icerde kanama alani gordu, senin daha onceki kontrollerde icerde kanama alani varmiydi? Sonradan kendi kendine mi kayboldu ?
Canim gecmis olsun kanamanin kaybolmasina cok sevindim, dedigin gibidir bencede diger embriyodan kaynakli olabilir,Bende kırmızı renkte kanama olunca biz apar topar hastahaneye gittik ve öyle öğrendim ,2 embriyo transfer edilmişti bu kanama ondan kaynaklı olabilir dediler 1 hafta sonra kontrol ama 2 gün üst üste proluton iğne oldum,bol bol dinlendim,bol su içtim 1 hafta sonraki kontrolde yani geçen çarşamba günü karından ultrasonla bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını da kanama alanı yoktu,
Şimdi ben 2.embriyonun gelişemeyip gittiğini ve bu kanamanın ondan olabileceği ihtimali yüksek diye düşünüyorum.
bu arada düşük riskim hala var malesef progesteronu arttırdılar.
Sende gelişmeler neler ?
Bol bol dinlen ,ilaçlarını saatinde al ve tabiki bol sıvı birde kabız olmamaya çalış canım,Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?