• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar mrb lütfen Benimle aynı durumu yaşayanlar bilenler varsa yardımcı olabilir mi ben tüp bebek transferi oldum 2şubatta bugün tahlil yaptım sonuç 45 gebelik var ama progesteron değerim 7 çok düşük dedi doktorum düşük yapabilirsin dedi aynı durumu yaşayıp iğnelerle tehlikeyi atlatan var mı acaba :KK43:
Canım hiç moralini bozma benim hcg 1330 progesteron 3 cikti. Bende bu da düşecek dedim ama hemen iğneye başladım iki gün sonra 60 dan yüksek çıktı. Sanırım tüp bebekte olabiliyor böyle. Şimdi 7+2 oldum Allah a şükür

Canim gecmis olsun kanamanin kaybolmasina cok sevindim, dedigin gibidir bencede diger embriyodan kaynakli olabilir,
bana tek embriyo transfer ettiler, hamileligimi ogrendikten snra 1 gun sevinebildim ertesi gun kanamam olunca hastaneye gittim gece, nobetci dr kesenin rahimin asagisina yerlestigini, dusuk riskimin fazla oldugunu soyledi, bende yakinimda bi hastaneye perinatologa gidiyorum artik,
bebegin suan icin gelisimi normal seyrediyor 8+0 olduk bugun gecen sali kalp atislarinida duydum fakat dr icerde kanama alani var dedi :KK43: bundan cok korkuyorum bende sabah aksam crinone jel kullaniyorum ve 3 gunde birde proluton ignem var. carsamba yeniden gidecegim insallah icerde gorunen kanama alani gecmistir, rabbim bebeklerimizi bize bagislasin
Tüp bebekte kanamalar oluyor ağrıyla birlikte yoğun olmadığı sürece korkma..

Canım hiç moralini bozma benim hcg 1330 progesteron 3 cikti. Bende bu da düşecek dedim ama hemen iğneye başladım iki gün sonra 60 dan yüksek çıktı. Sanırım tüp bebekte olabiliyor böyle. Şimdi 7+2 oldum Allah a şükür
Ya cnm nasıl iyi geldin bilemezsin teşekkür ederim cevap verdiğin için tatlım iğneleri nasıl kullandın proluton tek doz vurulup progestana hergün mü devam ettin

Cidden mi cnm ya kimse Yok yaşayan kafayı yiycem ilki de böyle oldu ama progesteron un düşük olduğunu söylemedi doktor şimdi hemşire sağolsun o özellikle gösterdi diye iğne verdi proluton vuruldum bugün inşallah düzelir ya
Ben progestan ignesi vurmustum

Ya cnm nasıl iyi geldin bilemezsin teşekkür ederim cevap verdiğin için tatlım iğneleri nasıl kullandın proluton tek doz vurulup progestana hergün mü devam ettin
Hemen iki gün üst üste 100 luk progestan iğne oldum. Sonra da gün aşırı devam ettim jelle birlikte..

Hemen iki gün üst üste 100 luk progestan iğne oldum. Sonra da gün aşırı devam ettim jelle birlikte..
Anladım cnm çok sağol bende jel kullanıyorum da jelin etkisini görmek için yarım saat yürümek lazımmış meğer ben o kadar yürümedim artık onuda düzgün kullanıyorum inşallah iyiye gider senin gibi

Anladım cnm çok sağol bende jel kullanıyorum da jelin etkisini görmek için yarım saat yürümek lazımmış meğer ben o kadar yürümedim artık onuda düzgün kullanıyorum inşallah iyiye gider senin gibi
İğne daha etkili kullaninca hemen yükselir. Hiç sıkma canini...zaten senin değerin çok düşük değil düzene girer.

Allah hakkımızda en iyisini bilendir.iyi düşün arkadaşım iyi olsun insallah.senin kaçıncı gün embriyosu idi.ben de 4 Şubatta transfer oldum ama dün öğlen idrar testinde çıkmadı.:KK12:kan testiyle betayla birlikte progesterona da mı bakılıyor bilmiyordum.öğrendim sayende.hayırlısı olur inşallah hakkımızda
Aynen öyle cnm bakılıyor progesteron çok önemli cnm 4 ündeki tramsfer en erken 12 sinde idrara çıkar benim 2sinde oldu transferim 9unda çıkmadı 10unda çok silik çıktı bence üzülme yarın sabah idrarıyla tekrar yap hatta kan ver direk

İğne daha etkili kullaninca hemen yükselir. Hiç sıkma canini...zaten senin değerin çok düşük değil düzene girer.
İnşallah cnm progestan iğne kullanıyordum zaten transferden sonra ama 3günde bir kullan demişti şimdi iki günde bir yaptı bugün akşam tahlil vericem inşallah yükselmiştir:dua:

İnşallah cnm progestan iğne kullanıyordum zaten transferden sonra ama 3günde bir kullan demişti şimdi iki günde bir yaptı bugün akşam tahlil vericem inşallah yükselmiştir:dua:
Yukselir canım emin ol. Bana transferden sonra sadece jel vermişlerdi. O da pek etkili olmadı iğne vermemişlerdi. Ne güzel sen iğne kullanmışsin ve değerin yükselir rahat ol.

Kızlar selam perşembe doktora gitmiştimya, D vitaminim düşük çıkmış, doktor calcımax-D3 diye bir şey vermiş. Kullananız var mı aranızda?

Kizlar bulanti kusma icin premesis tablet kullanan varmi , ac karna iciyorum midem bulaniyo tok karna iciyorum yine miden bulaniyo ben bu ilaci kullanmayi beceremedim yada ilac bende ise yaramiyo :KK34:

Kizlar merhaba.bugün transferin 11 günü adet olacakmis gibi ağrım var çok korkmaya başladım. 7.gün 30 9.gün 65 bugün tekrar test yapcam. Bide kadın doğum uzmanı yla konuştum bebe aspirini iç dedi pıhtılaşma ya karşı. Sizler içtiniz mi.

Kizlar merhaba.bugün transferin 11 günü adet olacakmis gibi ağrım var çok korkmaya başladım. 7.gün 30 9.gün 65 bugün tekrar test yapcam. Bide kadın doğum uzmanı yla konuştum bebe aspirini iç dedi pıhtılaşma ya karşı. Sizler içtiniz mi.
bana merkezim transferden önce coraspin başlattı. pozitif sonuç aldıktan sonra kanamam başlayınca bıraktırdılar.

Evet bende gebelik öncesi başladım. Artı clexan kullaniyorum pıhtılaşma için

cnm bende hıbor kullanyorum transferden buyana, adet sancısı oluyor. Hemde cok kotu oluyor, benım adet gunum gecınceye kadar oldu, hala bazen arada oluyor

Back