Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kizlar ben grip oldum.. yaz gribi cok fena kulaklarim tikali burnum falan.. bogazimdada aci var. Aranizda hamileyken grip atlatan var mi neler yaptiniz?

Iyi aksamlar arkadaşlar.bi sorum olcakti sizlere.benim transferimin 6.günü ve 5.gün embriyosu.bugun sabah idrar testi yaptik cok silik belli belirsiz cikti.bu aksamda kan verdim beta hcg 12.6 cikti.sizce hamilelik varmi

Iyi aksamlar arkadaşlar.bi sorum olcakti sizlere.benim transferimin 6.günü ve 5.gün embriyosu.bugun sabah idrar testi yaptik cok silik belli belirsiz cikti.bu aksamda kan verdim beta hcg 12.6 cikti.sizce hamilelik varmi
Merhaba hamilelik var, 10 ustu gebelik olduguna isaret ama kimyasal gebelik olmadigina emin olmak icin testi 2 gunde bir tekrarlamak gerekir. İnsallah simsiki tutunur sana. Hayirli olsun

Merhaba hamilelik var, 10 ustu gebelik olduguna isaret ama kimyasal gebelik olmadigina emin olmak icin testi 2 gunde bir tekrarlamak gerekir. İnsallah simsiki tutunur sana. Hayirli olsun
Com tskr ederim cevabiniz için.1 gun sonra tekrar yapicam.anlamadigim bisi var.bu değere sevinemiyorum bile ya değer katlanmazsa diye.normal gebeliklerde neden boyle seyler duymuyoruz

Com tskr ederim cevabiniz için.1 gun sonra tekrar yapicam.anlamadigim bisi var.bu değere sevinemiyorum bile ya değer katlanmazsa diye.normal gebeliklerde neden boyle seyler duymuyoruz
Normal gebeliklerdede ayni riskler var.. tup bebek uygulamasindan snra normal gebeden bi farkin kalmiyor. Her sekilde 2 gunde bir 2 kati artmasi lazim. Dayanamayip biraz erken yapmissiniz doktorum bana transferden 15 gun sonra yapacaksin demisti. Degerim 1000 kusur cikmisti :)

Banada 12 gun sonra yap demişti ama dayanamadim iste.sizede masallahh sag sağlim kucağınıza alin insallah

Banada 12 gun sonra yap demişti ama dayanamadim iste.sizede masallahh sag sağlim kucağınıza alin insallah
Cnm bnde senin gibi dayanamayanlardanim 6.gün idrarda gördüm .değerinin düşük olması normal.iki güne bir kan testi ver .iki katına yükseliyorsa sorun yok.normal gebelikte de bunu yapiolar panik yok hayırlı olsun.isallah sımsıkı annesine tutunur bebeğin.

Coook tskr ederimmm sizde sag sağlim kucaginiza alin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…