- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Saol canım. Maşallah kiloları çok iyi. Benimkiler gerideydi en son. Bakalım bu hafta nasıl çıkacak?Tam 27+0 cnm
Geride derken nezmn gittin neydi durumSaol canım. Maşallah kiloları çok iyi. Benimkiler gerideydi en son. Bakalım bu hafta nasıl çıkacak?
Kilo olarak canım, 1 hafta geriden geliyorlardı. İnşallah gününü yakalamışlardırGeride derken nezmn gittin neydi durum
Aman saglikli olsunlarda baska bisey istemiyoruz kilosu falan guzel masallah cnmSelam kizlar..Bugün gittim bende 28+3 kilomuz 1300 gr.Doktor iyi dedi,pozisyonuda ayaklar aşağıda baş yukarıda imiş ve tabiki yüzünü göstermedi evladım :)
Benimkide bir hafta geriydi canım bakalım.bu kontrolde ne diyeceklerKilo olarak canım, 1 hafta geriden geliyorlardı. İnşallah gününü yakalamışlardır
İnşAllah almışlardır canım. Hayırlı haberlerle gelelim inşAllah bu hafta.Benimkide bir hafta geriydi canım bakalım.bu kontrolde ne diyecekler
Fındık badem yiyin kızlar bebege kilo yapar . Yumurta ve yoğurt onemliİnşAllah almışlardır canım. Hayırlı haberlerle gelelim inşAllah bu hafta.
Merhaba hamilelik var, 10 ustu gebelik olduguna isaret ama kimyasal gebelik olmadigina emin olmak icin testi 2 gunde bir tekrarlamak gerekir. İnsallah simsiki tutunur sana. Hayirli olsunIyi aksamlar arkadaşlar.bi sorum olcakti sizlere.benim transferimin 6.günü ve 5.gün embriyosu.bugun sabah idrar testi yaptik cok silik belli belirsiz cikti.bu aksamda kan verdim beta hcg 12.6 cikti.sizce hamilelik varmi
Com tskr ederim cevabiniz için.1 gun sonra tekrar yapicam.anlamadigim bisi var.bu değere sevinemiyorum bile ya değer katlanmazsa diye.normal gebeliklerde neden boyle seyler duymuyoruzMerhaba hamilelik var, 10 ustu gebelik olduguna isaret ama kimyasal gebelik olmadigina emin olmak icin testi 2 gunde bir tekrarlamak gerekir. İnsallah simsiki tutunur sana. Hayirli olsun
Normal gebeliklerdede ayni riskler var.. tup bebek uygulamasindan snra normal gebeden bi farkin kalmiyor. Her sekilde 2 gunde bir 2 kati artmasi lazim. Dayanamayip biraz erken yapmissiniz doktorum bana transferden 15 gun sonra yapacaksin demisti. Degerim 1000 kusur cikmisti :)Com tskr ederim cevabiniz için.1 gun sonra tekrar yapicam.anlamadigim bisi var.bu değere sevinemiyorum bile ya değer katlanmazsa diye.normal gebeliklerde neden boyle seyler duymuyoruz
Benimde 28+2 de 1650 kilosu 40 cm boyu. İri ogluşum :)Kızlar bebekleriniz in kilo alımı nasıl ?
Ben atlattim cnim. 7 gün direndim ama geçmedi acile gitmistim. Yarım serum takmışlardı bomba gibi olmustum hemenKizlar ben grip oldum.. yaz gribi cok fenakulaklarim tikali burnum falan.. bogazimdada aci var. Aranizda hamileyken grip atlatan var mi neler yaptiniz?
Banada 12 gun sonra yap demişti ama dayanamadim iste.sizede masallahh sag sağlim kucağınıza alin insallahNormal gebeliklerdede ayni riskler var.. tup bebek uygulamasindan snra normal gebeden bi farkin kalmiyor. Her sekilde 2 gunde bir 2 kati artmasi lazim. Dayanamayip biraz erken yapmissiniz doktorum bana transferden 15 gun sonra yapacaksin demisti. Degerim 1000 kusur cikmisti :)
Cnm bnde senin gibi dayanamayanlardanim 6.gün idrarda gördüm .değerinin düşük olması normal.iki güne bir kan testi ver .iki katına yükseliyorsa sorun yok.normal gebelikte de bunu yapiolar panik yok hayırlı olsun.isallah sımsıkı annesine tutunur bebeğin.Banada 12 gun sonra yap demişti ama dayanamadim iste.sizede masallahh sag sağlim kucağınıza alin insallah
Coook tskr ederimmm sizde sag sağlim kucaginiza alin inşallahCnm bnde senin gibi dayanamayanlardanim 6.gün idrarda gördüm .değerinin düşük olması normal.iki güne bir kan testi ver .iki katına yükseliyorsa sorun yok.normal gebelikte de bunu yapiolar panik yok hayırlı olsun.isallah sımsıkı annesine tutunur bebeğin.
Ahh darisi basima kuzumBen atlattim cnim. 7 gün direndim ama geçmedi acile gitmistim. Yarım serum takmışlardı bomba gibi olmustum hemen
Oyyy maşallah ona ya :)Benimde 28+2 de 1650 kilosu 40 cm boyu. İri ogluşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?