Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Ben odayı boşalttık canım boyası da yapıldı çok şükür oda alınca direk kurulacak durumda :) o yüzden rahatım biraz odaya da karar verdik gibi zaten ama oda boşaltmak cidden zor Allah kolaylık versin

Valla bende 60la kaldım ama şuan kaçım haberim yok 29 haftaya göre güzel bence benim daha 25 oldu
Canım merhaba miden asıl oldu? Benim aynen devam ediyor 5 bitti hala gazım var 2 günde bir de sabahları bulantım oluyor sürekli geyiriyorum artık kabullendim bu durumu Doğuma kadar geçmeyecek onu anladım bir de mide yanmalarım başladı haftada 1 şişe gaviscon bitiriyorum

Ben 25 haftalıkken 600 Gr dedi şeker yüklemesine gittiğim doktor bir hafta geriden gidiyor galiba kendi doktorum da öyle söylemişti bakalım bidhaa gittiğimde ne kadar olacak

Selam cnm nasilsin? Ben doktora yazdim cnm 31. Haftada birakabilirsin dedi :) haber vereyim dedim.

Ee cok guzel masallah canim, yanlis hatirlamiyosam benim 20. Haftada ayrintili ultrasonda 36 mm olcmuslerdi rahim uzunlugunu, ama dr olumsuz bisey dememisti
Gayet iyi seninkine 2,5 altına düşünce risk .bn çok korkuyorum erken doğumdan garip bir cocuk doğurmus olmama rağmen anlayamamaktanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…