- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Ben odayı boşalttık canım boyası da yapıldı çok şükür oda alınca direk kurulacak durumda :) o yüzden rahatım biraz odaya da karar verdik gibi zaten ama oda boşaltmak cidden zor Allah kolaylık versinen çok yoran oda. benim geldi. şimdi odasını depo olarak kullanıyordum onu boşaltıp temizliğini yapmaya çalışıyorum. temizlik vs. beni çok yoruyor kasıklarıma ağrı giriyor. ilerki zamanda daha çok zor olacak. temizlik bitsinki mobilya kurulacak
sağol canımBen odayı boşalttık canım boyası da yapıldı çok şükür oda alınca direk kurulacak durumda :) o yüzden rahatım biraz odaya da karar verdik gibi zaten ama oda boşaltmak cidden zor Allah kolaylık versin
Canım merhaba miden asıl oldu? Benim aynen devam ediyor 5 bitti hala gazım var 2 günde bir de sabahları bulantım oluyor sürekli geyiriyorum artık kabullendim bu durumu Doğuma kadar geçmeyecek onu anladım bir de mide yanmalarım başladı haftada 1 şişe gaviscon bitiriyorumValla bende 60la kaldım ama şuan kaçım haberim yok29 haftaya göre güzel bence benim daha 25 oldu
en son 23+5 de gittim. 656gr dı. doktor haftasında gidiyor iyi dedi. bugün 25+3 olduKızlar bebekleriniz in kilo alımı nasıl ?
İki hafta önce gitmiştim 825 gr di 24 haftalık tim ozamanKızlar bebekleriniz in kilo alımı nasıl ?
Selam cnm nasilsin? Ben doktora yazdim cnm 31. Haftada birakabilirsin dedi :) haber vereyim dedim.Tamam canım aslında bende bırakmak istiyorum ama kafadanda kesmek istemiyorum ikiz olunca. Çünkü birden erken doğum vs olur diye korkuyorum açıkcası. Mutlaka etiketlerim bırakırsam sende sorunca beni etiketleyebilirmisin? Bakalım ne diyecek doktorun
Seninki ıkizmi cnm ? Kiloları ne durumdaSelam cnm nasilsin? Ben doktora yazdim cnm 31. Haftada birakabilirsin dedi :) haber vereyim dedim.
Yok canim benim tek gebelik.. 19 unda randevum var bilmiyorum ki tatlim. Yazarim o gun. Sen gittin mi yakinda seninkiler ne durumda?Seninki ıkizmi cnm ? Kiloları ne durumda
Gittim ayın 5 inde gittim 27 haftalık timYok canim benim tek gebelik.. 19 unda randevum var bilmiyorum ki tatlim. Yazarim o gun. Sen gittin mi yakinda seninkiler ne durumda?
Ee cok guzel masallah canim, yanlis hatirlamiyosam benim 20. Haftada ayrintili ultrasonda 36 mm olcmuslerdi rahim uzunlugunu, ama dr olumsuz bisey dememistiGittim ayın 5 inde gittim 27 haftalık tim
Birisi 1150 gr birisi 1200 grmdi rahim uzunluğu 4.5 cm
Gayet iyi seninkine 2,5 altına düşünce risk .bn çok korkuyorum erken doğumdan garip bir cocuk doğurmus olmama rağmen anlayamamaktandaEe cok guzel masallah canim, yanlis hatirlamiyosam benim 20. Haftada ayrintili ultrasonda 36 mm olcmuslerdi rahim uzunlugunu, ama dr olumsuz bisey dememisti
Saol canım bende bu hafta gideceğim. Belki banada söyler. Bende yazarım sana :)Selam cnm nasilsin? Ben doktora yazdim cnm 31. Haftada birakabilirsin dedi :) haber vereyim dedim.
Canım tam olarak günü yazabilirmisin acaba? 27+ kaçtı mesela? Bende bu hafta gideceğim 27+4de.Gittim ayın 5 inde gittim 27 haftalık tim
Birisi 1150 gr birisi 1200 grmdi rahim uzunluğu 4.5 cm
Tam 27+0 cnmCanım tam olarak günü yazabilirmisin acaba? 27+ kaçtı mesela? Bende bu hafta gideceğim 27+4de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?