- 19 Kasım 2008
- 3.454
- 16
güle güle kullan canım evet yıldızcım ne yolladıysa bana bende hepisini sana yolladım preseede bir kere kullanmıştım sonra kısmet olmadı malum düzensiz adet olunca insan kestiremiyor ne zaman yımırtladığını inşallah güzel hayırlı haberlerini almak nasip olur tatlım.
bu arada bu sabah benim randevum vardı unuttunuz dimi neyse canlarım fasulyemi göremedim(çünkü 2 hafta önce ultrasonla bakıldığı için zarar görmesin diye yapmadılar sanırsam) ama bi kaç kan testi istediler onları yaptırdım 7 ağustosa da ikili test için randevu verdiler kan sonuçlarımı da o zaman götüreceğim hayırlısı ile yavaş yavaş testlere başlanıyor bakalım inşallah sağlıkla sonuna kadar devam eder de fasulyemi sağlıkla kucağıma alırım Allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhh. tabi darısı diğer arkidişlerime sizlerde tadarsınız inşallah bu güzel duyguları canlarım.
canımm valla ben unutmuşum kontrolün olduğunu ne yalan söliyim 2 gündür çok yoğunum işyerinde gergin biraz işlerden..
Demek ikili test zamanı yaklaşıo hadi herşey güzel olur işallah bunca bekledin allahım herşeyin en güzelini nasip etsin