• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
ben grip olduğumda d vitamni alırım hemen geçer. hamileliktede günde 1-2 damla alabilirsin ben alıyorum. geçirir inşallah
Cok tesekkurler evde d vitaminim var dr vermisti alicam mutlaka. Senide tebrik ederim cnm ne kadar guel bir kiz bir erkek rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Cok tesekkurler evde d vitaminim var dr vermisti alicam mutlaka. Senide tebrik ederim cnm ne kadar guel bir kiz bir erkek rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimize Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. İnşallah d vitamini işe yarar :))

Canım merhaba miden asıl oldu? Benim aynen devam ediyor 5 bitti hala gazım var 2 günde bir de sabahları bulantım oluyor sürekli geyiriyorum artık kabullendim bu durumu Doğuma kadar geçmeyecek onu anladım bir de mide yanmalarım başladı haftada 1 şişe gaviscon bitiriyorum :KK43:
Merhaba canım ben de öyleydim taaa ki 2 hafta önceye kadar. Gastronomi doktorum bir ilaç önerdi ahh nasıl iyi geldi anlatamam. Kendi doktoruma sordum hiç bir sakıncası olmadığını söyledi. Bi arkadaşıma daha tavsiye ettim o da kullanıyor 2 haftadır ne yanmamız var ne sancımız ne bulantımız. Sende doktoruna sorup kullan bence. Pantpas 40 mg. Aç karnına alıyorum her gün ve geceleri deliksiz uyumaya başladım inanır mısın.

Arkadaslar daha oncede yazmistim.do durulmus 5.gun embriyosu benimki.
Transferin 6.günü bhcg 12.6
Bugün 8.gün 37.29 varmidir hamilelik kesin? Yoksa sevinmek icin erkenmi

Arkadaslar daha oncede yazmistim.do durulmus 5.gun embriyosu benimki.
Transferin 6.günü bhcg 12.6
Bugün 8.gün 37.29 varmidir hamilelik kesin? Yoksa sevinmek icin erkenmi
Canım var işte daha neyine inanmıyorsun? Hem 8. Gününmüş. 12. Gün değerin de 150-200 lü birşey çıkacaktır eğer katlanarak artarsa. 12den 37 olmuş işte :) bence tadını çıkar ve dikkat et

Canım var işte daha neyine inanmıyorsun? Hem 8. Gününmüş. 12. Gün değerin de 150-200 lü birşey çıkacaktır eğer katlanarak artarsa. 12den 37 olmuş işte :) bence tadını çıkar ve dikkat et
Tskr ederim cok sağolun insan endiseleniyo işte:)doktor niye 12. Gün diyo test icin acaba cokmu erken yada simdi cikan sonuc dogru degilmi acaba diye inanamadim o yuzden:)

Tskr ederim cok sağolun insan endiseleniyo işte:)doktor niye 12. Gün diyo test icin acaba cokmu erken yada simdi cikan sonuc dogru degilmi acaba diye inanamadim o yuzden:)
Benimde 5. Gün embriyosuydu ve 8.-10. Günlerde sadece idrar yapmıştım. 12.günde kan testine gittim ve 1000 li bi değer çıkmıştı. Herhalde tutunma açısından falan 12. Gün diyorlar. Aslında 5. Gün embriyolarında 10. Günde isteyen oluyor

Back