Amin hepimiz sagsaglim kucagimiza alalim insallah. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.. sonucu yaz mutlaka bizedeBanada 12 gun sonra yap demişti ama dayanamadim iste.sizede masallahh sag sağlim kucağınıza alin insallah
Aminnn.tamam yazarımAmin hepimiz sagsaglim kucagimiza alalim insallah. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.. sonucu yaz mutlaka bizede
Insallah cnim ama imkansiz. Cunku portakal kilo kilo yemiştim banamısın demedi. Ve ihmal etme git hastaneye bebege gecmesin allah korusun. Cok cok gecmis olsunAhh darisi basima kuzuminsallah doktora gitmeme gerek kalmaz
ben grip olduğumda d vitamni alırım hemen geçer. hamileliktede günde 1-2 damla alabilirsin ben alıyorum. geçirir inşallahKizlar ben grip oldum.. yaz gribi cok fenakulaklarim tikali burnum falan.. bogazimdada aci var. Aranizda hamileyken grip atlatan var mi neler yaptiniz?
Cok tesekkurler evde d vitaminim var dr vermisti alicam mutlaka. Senide tebrik ederim cnm ne kadar guel bir kiz bir erkek rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahben grip olduğumda d vitamni alırım hemen geçer. hamileliktede günde 1-2 damla alabilirsin ben alıyorum. geçirir inşallah
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimize Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. İnşallah d vitamini işe yarar :))Cok tesekkurler evde d vitaminim var dr vermisti alicam mutlaka. Senide tebrik ederim cnm ne kadar guel bir kiz bir erkek rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
İnsallah cnm :)Çok teşekkür ederim canım Allah hepimize Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. İnşallah d vitamini işe yarar :))
Merhaba canım ben de öyleydim taaa ki 2 hafta önceye kadar. Gastronomi doktorum bir ilaç önerdi ahh nasıl iyi geldi anlatamam. Kendi doktoruma sordum hiç bir sakıncası olmadığını söyledi. Bi arkadaşıma daha tavsiye ettim o da kullanıyor 2 haftadır ne yanmamız var ne sancımız ne bulantımız. Sende doktoruna sorup kullan bence. Pantpas 40 mg. Aç karnına alıyorum her gün ve geceleri deliksiz uyumaya başladım inanır mısın.Canım merhaba miden asıl oldu? Benim aynen devam ediyor 5 bitti hala gazım var 2 günde bir de sabahları bulantım oluyor sürekli geyiriyorum artık kabullendim bu durumu Doğuma kadar geçmeyecek onu anladım bir de mide yanmalarım başladı haftada 1 şişe gaviscon bitiriyorum
Benim 25 haftada biri 860 biri 840 boyları da 33 cm gayet iyilermiş. Allah'a şükür.Kızlar bebekleriniz in kilo alımı nasıl ?
Çok güzel bir vitamin serumu alabilirsin. Hemen sonraki gün ayağa kalkarsınKizlar ben grip oldum.. yaz gribi cok fenakulaklarim tikali burnum falan.. bogazimdada aci var. Aranizda hamileyken grip atlatan var mi neler yaptiniz?
Ben de 7. gün hiç çıkmamıştı 8. gün çıkmıştı. Bence gebelik var hayırlı olsun:)Banada 12 gun sonra yap demişti ama dayanamadim iste.sizede masallahh sag sağlim kucağınıza alin insallah
Insallahh tskr ederim:)Ben de 7. gün hiç çıkmamıştı 8. gün çıkmıştı. Bence gebelik var hayırlı olsun:)
Gözünüz aydın canım Allah sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah aminselam kızlar bende doktora gittim bugün. şükür bebişler iyi. kiloları da 1105'e 1054 çıktı. doktor gelişimleri iyi dedi. Bugün ilk defa nst ye bağlandım.
Canım var işte daha neyine inanmıyorsun? Hem 8. Gününmüş. 12. Gün değerin de 150-200 lü birşey çıkacaktır eğer katlanarak artarsa. 12den 37 olmuş işte :) bence tadını çıkar ve dikkat etArkadaslar daha oncede yazmistim.do durulmus 5.gun embriyosu benimki.
Transferin 6.günü bhcg 12.6
Bugün 8.gün 37.29 varmidir hamilelik kesin? Yoksa sevinmek icin erkenmi
Nasılsın canım bebikler nasıl?Canım var işte daha neyine inanmıyorsun? Hem 8. Gününmüş. 12. Gün değerin de 150-200 lü birşey çıkacaktır eğer katlanarak artarsa. 12den 37 olmuş işte :) bence tadını çıkar ve dikkat et
Tskr ederim cok sağolun insan endiseleniyo işte:)doktor niye 12. Gün diyo test icin acaba cokmu erken yada simdi cikan sonuc dogru degilmi acaba diye inanamadim o yuzden:)Canım var işte daha neyine inanmıyorsun? Hem 8. Gününmüş. 12. Gün değerin de 150-200 lü birşey çıkacaktır eğer katlanarak artarsa. 12den 37 olmuş işte :) bence tadını çıkar ve dikkat et
Benimde 5. Gün embriyosuydu ve 8.-10. Günlerde sadece idrar yapmıştım. 12.günde kan testine gittim ve 1000 li bi değer çıkmıştı. Herhalde tutunma açısından falan 12. Gün diyorlar. Aslında 5. Gün embriyolarında 10. Günde isteyen oluyorTskr ederim cok sağolun insan endiseleniyo işte:)doktor niye 12. Gün diyo test icin acaba cokmu erken yada simdi cikan sonuc dogru degilmi acaba diye inanamadim o yuzden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?