Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba, benimde oğlum 1 hafta sonra 7 yi dolduracak. Kilo 8, boy 70 cm. Biraz az gibi geliyo Bana ama doktorlar her şey yolunda diyorlar. Desteksiz de oturabiliyoruz artık. Ek gıdaya ise yavaş ilerliyoruz. Yoğurt, kefir seviyoruz dönüşümlü olarak veriyorum. Sebzeleri ise 3 gün kuralına göre sırayla buharda pişirip veriyorum ama pek sevdiği söylenemez. Sizde ek gıda durumları nasıl? Varsa püf noktalar öğrenmek isterim.

merhaba benim bebeğim 7 ay 10 günlük. kilo 10,boy 74cm. Ek gıdayı ben düzene soktum. benim 2 aylıkken sütüm tamamen kesildi. Bebeğim mama ile büyüdü. Sabah 6 da uyanıyor mama yiyip uyuyor. Saat 10 gibi uyanıyor. 1 yumurtanın sarısı, peynir, tam buğday ekmeği, ıhlamur çayı veriyorum. Ben karışım vermiyorum. Ekmeğin içini ıhlamura batırıp bir yumurta bir peynir ile veriyorum. En son 1 çay kaşığı pekmez veriyorum. Öğlen sebze çorbası veriyorum. Akşamda yoğurt veriyorum . Geri zamanlarda mama veriyorum. Öğleden sonra aralarda meyve veriyorum. Zaten doktorumuz Ana öğünlerde emiyorsa anne sütü emmiyorsa devam sütü vereceksin. Ara öğünlerde sebze, meyve , yoğurt ,kıyma, yumurta, peynir ver dedi. Hepsini severek yiyiyor. Ne şekilde hazırlayıp veriyorsun

Merabalar
Bizde 8 aylık olduk çoğunlukla emiyoruz yoğurt çorba 2 kAşık kadar ancak yiyor 8.5 kiloyuz.desteksiz oturuyoruz emekliyoruz aşkışlıyoruz dede baba meme heceliyoruz 2 dişimiz çıktı ve çok mızmızız

ek gıda için geç kalmadınmı. en azından düzene girmesi gerekiyor. bu aylarda katı gıdaya bile başlayan var

ek gıda için geç kalmadınmı. en azından düzene girmesi gerekiyor. bu aylarda katı gıdaya bile başlayan var
Evet canım ya bu cadı emcem diyo başka bişi istemiyo zorluyorum bu seferde ağlıyo valla ne yapcam bilmiyorum uyanınca emzirmeden yedirmeyi denicem benimkinin çiğnemesi yemesi iyi maşallah ekmek veriyorum bisküvi kemiriyo yiyo ama düzenli olarak çorba yoğurt olmadı yapamadım nasıl yapsam bilmiyorum

Canım senin ikiz değilmiydi? Ben mi karıştırdım??

Selam kızlar tup bebekden sonra dogal yolla hamile kaldim. Aranizda benim gibi olan var mı? Dunden beri soktayim

Canim ne kadar zaman sonra kaldin?bide tup bebegi neden yaptin sorunun neydi
Bir sorunumuz yoktu canim. Butun testler yapildi ama hamile kalamadim. 4 tup bebek denemesi ve 3 kayip sonucu kizim olmustu. Suan kızım 17 aylik ve ben 6 haftalik hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…