Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Çok şükür canım, yuvarlanıp gidiyorum :)) şiştim resmen, gören 9 aylık sanıyor. Bugün kontrol vardı yolunda herşey şükür. Seninkiler nasıl?
Ayy benim de böyle Doğuma gitmiş arkadaşlarım var gören Doğuma az kaldı sanıyo:))) benim de dündü kontrolüm herşey yerinde. Sana da çok sevindim sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Kizlar bebegim donmus artik dogum pozisyonu almis ama erken Doğum riskim yok dedi doktorum, rahim agzim 2.7 cm onlem amacli her gece yatmadan 1 tane progestan fitil koy dedi doktorum, bu arada bebegimin bi kac kiyafetini yikadim birazdan utu yapip hastane cantami yavastan hazirlamaya baslayacagim, erken mi bilmiyorum ama ben havalar daha da isinmadan ve ben daha da agirlasmadan bazi seyleri kendi elimle hazirlamak istiyorum, ins saglikla gununde dogar bebelerimiz kizlar

canım iyi düşünmüşsün. benim geçen haftayla bu haftam arasında çok fark var. bende kalan eksiklerimi tamamlama ve kıyafetleri yıkama vs telaşına düştüm. geçen hafta çok rahattım sadece ayaklarım şişiyordu şimdi artık ağırlaştım. son eksikler özellikle puset vs için alışverişteyim şimdi. sürekli otursam da..

Iyi yapmissin sende gittikce agitlasiyoruz canim Rabbim bilir isinide bi daha olur olmaz o yuzden her türlü hazirligi heyecani kendim yasamak istiyorum bende, kendime daha bisi almadim yalniz

Ayy ben hiçbirşey yapmadim.odaya bile hala bakıyorum ne yaptın derseniz üç beş kıyafet 27. Haftaya geldim şimdi bi panik oldum vallahi hız vereyim artık icraata gecsek sanırım iyi olacak :)

Iyi yapmissin sende gittikce agitlasiyoruz canim Rabbim bilir isinide bi daha olur olmaz o yuzden her türlü hazirligi heyecani kendim yasamak istiyorum bende, kendime daha bisi almadim yalniz
bende kendime sıra getiremedim. bugün bütün gün puset ve araba koltuğu peşinde geçti. birde bebeğin eşyaları için çanta aldım. iyi ki kıyafet alışverişini erken yapmışım. her gittiğim yerden eksik listesi verdiler artık bakarım ne kaldı diye.
dün çok yoruldum geceye doğru bebek göbek deliğime doğru baskı yaptı çok canım acıdı. sende oluyor mu böyle?

kizlar bende bebisi cok asagida hissediyorum bir kac gundur bianda cikacakmis gibi oluyor ve adim atamiyorum bu durum beni cok korkuttu erken gelirse diye

bende iyiki erken başlamışım diyorum. bu aralar kafam kalkmıyor. sıcaklarda bunalttı. imkanı yok dışarı çıkıp alış veriş yapamazdım. daha mobilyasını bile silemedim. dermanım yok. ağustosda hiç olmaz

canım mobilyası temiz, odasının camı hep açık ama hala koku çıkmadı. Zaten alırken en az 1 ay havalandırmak gerekiyor demişlerdi. tekrar sirkeli suyla silmek lazım. sıcaklar zaten kaynıyormuşum gibi hissettiriyor.

Ayy ben hiçbirşey yapmadim.odaya bile hala bakıyorum ne yaptın derseniz üç beş kıyafet 27. Haftaya geldim şimdi bi panik oldum vallahi hız vereyim artık icraata gecsek sanırım iyi olacak :)
Panik yapma canim kyafetleri almasi 1 gun yakamasi 2. Gun, utuleyip cantayi hazirlamasi 3. Gun halledersin ama hazirla bulunsun yaninda ne olur ne olmaz canim

Gobek degine degilde canim benimkinin basi iyice vajinama dayaniyo bazen sanki uzun süre ayakta kaldim mi agri oluyo cikacak gibi ama allahtan yatip dinlenince geciyo

Gobek degine degilde canim benimkinin basi iyice vajinama dayaniyo bazen sanki uzun süre ayakta kaldim mi agri oluyo cikacak gibi ama allahtan yatip dinlenince geciyo
bu son kontrolümde bebeğimin yüzü kuyruk sokumuna bakıyordu. yani artık pozisyon almış kuzum. ama yüzünü hiç görememiş oldum. artık görme imkanımda yok. zaten artık zaman kalmadı ya böyle hissetmek normal olsa gerek.

Bende daha hic birsey almadım. Dr 32.haftayı bekle demişti almak için. Şimdi yazdiklarinizi okuyunca çok mu geç kaldım diyorum

Çok şükür canım, yuvarlanıp gidiyorum :)) şiştim resmen, gören 9 aylık sanıyor. Bugün kontrol vardı yolunda herşey şükür. Seninkiler nasıl?
Canım bende aynıyım gören doğum yakın sanıyor. Pztesi tetanoz 2 inci dozu oldum. 2 gün sonra Dr kontrolümüz var Dr a ciğer geliştirici iğneyi hatırlatacam. Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum açlık ve tokluk ölçtürücem sadece.

Bende daha hic birsey almadım. Dr 32.haftayı bekle demişti almak için. Şimdi yazdiklarinizi okuyunca çok mu geç kaldım diyorum
Bende daha hiçbirşey almadım ama biberon, kıyafet, yatak vs internetten inceliyorum 30 haftalık olalım alıcam çoğu şeyi inşAllah.

Canım bende çok ayakta kalamıyorum artık hem ayak tabanlarım acıyor hem karnım ağırlaşıyor. Ama yatıp biraz istirahat edince geçiyor. Dr a her gittiğimde magnezyum yazmıyor; 3 aydır içtiğim newcal d3 ün çok iyi olduğunu söylüyor devam diyor.

Ay kızlar benimde içime ultrason kağıdı oturdu ankaradaki doktorumada sordum normal dedi ama bi garip oldum. Oğlanın kafasında bişey var gibi. Bugüne kadar bişey olsaydı çıkardı değilmi. Resmi ekliyorum bir bakın sizde

Eklentiler

• IMG_9686.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…