Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Evet cnm. Tşk ederim Meyra Beren de çok güzel sağlıkla dünyaya gelsin ismiyle büyüsün inş. Tuğçe ismi yerine Hira koymayı düşündük sonra Tuğçe ye karar kıldık.
teşekkür ederim canım. tuğçe uyumlu olmuş. güzel bence değişme

Benimde istahim cok cnm 60 kiloyla hamile kaldim suan 70 kiloyum. 29 haftada 10 kilo :) normal mi bilemedim :) canim ne olur ne olmaz diye yikayacagim hazir bulunsun allah korusun erken doguma falan hazirlikli olcam. Dolaplarini silip esyalarini utuledikten snra beyaz tulbentlerle orterim ustunu kiyafetlerin diyorum

aynen herkezde oldugu gibi ilk zaman ozenle hersey utulenir fln ama daha sonra bas edemicekmisin gibi geliyosenin isin daha zor

cnm bnde 4. ayin sonunda birakmistim suan sadece clexan vitamin ve kan surubu kullaniyorum
Sagol cnm genelde herkes 3-4 aylikken birakmis.ben 7 ayin icindeyim :)

Valla bende 60la kaldım ama şuan kaçım haberim yok 29 haftaya göre güzel bence benim daha 25 oldu

Kızlar merhaba hastane için gecelik mi yoksa alt üst pijama takımı ki aldınız ? Hangisi daha kullanışlı acaba ikisininde alsam mı ? Ben daha bebise de bişey almadım üç beş kıyafet :)

Kızlar merhaba hastane için gecelik mi yoksa alt üst pijama takımı ki aldınız ? Hangisi daha kullanışlı acaba ikisininde alsam mı ? Ben daha bebise de bişey almadım üç beş kıyafet :)
merhaba, bence biran önce başla. ufak tefekler dağ oluyor. senin için zor olur. birde 7.ayın içindeyiz ne zaman doğuracağımız belli değil açıkta kalma. eylül annelerinden biri bayram öncesi doğum yaptı mesela.
pijama konusuna gelince. herkes birşey söylüyor. eltim sezeryan oldu pijama giymiş hiç gecelik giymemiş. kimisi gecelik diyo. o yuzden ikisinden de birer tane almayı düşünüyorum

kızlar merhaba. benim bulantı ve kusmalarım geri geldi. ilk aylardaki gibi düzenli ve sık değil ama acaba bir sorun var mıdır?

Canım ben gecelik 1 tane, pijama takım 2 tane aldım bi kollu, bi kısa kollu. Üstlerine de sabahlık aldım. Bence 1 er takım al. İlk de geceliği giymiştim odaya gelince, sık kontrol ediyorlardı sezeryan yerini, bide sonda falan takılıydı. Sonra yürümeye kaldırınca pijama takımını giymiştim kızımda

Tatile gidip geldim canım bundan sonra artık bebis için hazırlığa geldi sıra bide benim erkekten kıza dönünce bı bocaladim arada acaba yine değişir mi diye :) bende bibtakim gecelik bı takım pijama alayım.en mantıklısi sanırım

Deneyimli annenlerin sözünü dinlemekten fayda var :)

detaylıya girmedinmi orada net belli oluyor. valla ben %80 nini tamamladım. biberonlar bez ve ıslak mendiller kaldı. birde kendime alacaklarım.

detaylıya girmedinmi orada net belli oluyor. valla ben %80 nini tamamladım. biberonlar bez ve ıslak mendiller kaldı. birde kendime alacaklarım.
Detaylıca girmeden önce 3 farklı doktor erkek dedi detaylı kız dedi ama işte yinede acaba diye düşünüyor insan :) vallahi sadece bir kaç parça zıbın alt üst falan aldım battaniye vs. Oda falan bakıyoruz işte şimdi

en çok yoran oda. benim geldi. şimdi odasını depo olarak kullanıyordum onu boşaltıp temizliğini yapmaya çalışıyorum. temizlik vs. beni çok yoruyor kasıklarıma ağrı giriyor. ilerki zamanda daha çok zor olacak. temizlik bitsinki mobilya kurulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…