hayırlı ugurlu olsun cnm, darısı basımıza, o gunu sabırsızlıkla beklıyorumSelam Kızlar. Bugün 6+3 oldum. Ve karından bebeğimin kalp atışını çok net duydum elhamdülillah. Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı ugurlu olsun cnm, darısı basımıza, o gunu sabırsızlıkla beklıyorumSelam Kızlar. Bugün 6+3 oldum. Ve karından bebeğimin kalp atışını çok net duydum elhamdülillah. Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Allah razi olsun canim harika bi duygu nasil agladikhayırlı ugurlu olsun cnm, darısı basımıza, o gunu sabırsızlıkla beklıyorum
ben de aglarm herhalde, ama daha kesemızı zor gorduk, cabuk buyusede duysamAllah razi olsun canim harika bi duygu nasil agladik
Olur canim olur sabırla herşey. Nekadarliksinben de aglarm herhalde, ama daha kesemızı zor gorduk, cabuk buyusede duysam
valla tam bılmıyorum cnm, en son 7 ocakta adet olmuştum, daha doktorlarda bısey demedı, dun keseyı alttan bakıp gorduk cok şukur, sımdı 2 hafta bekleyecezOlur canim olur sabırla herşey. Nekadarliksin
Cok sukur cnim. Internetten hesapla bi bak bakalim nekadarlik. Bnim son adet tarihimle bebegin gelişimi aynıymışvalla tam bılmıyorum cnm, en son 7 ocakta adet olmuştum, daha doktorlarda bısey demedı, dun keseyı alttan bakıp gorduk cok şukur, sımdı 2 hafta bekleyecez
cnm hayırlı olsun, ınslh gorursun bebegnı, bende de cok bır belırtı yok adet olack gbı karnım agryor sadece, zaten herkeste belırtı olmazmıs, hem cok kucukler dahaKızlar ben daha doktora gitmedim. 30 ocakta sonucumu aldım. 1inde testi tekrarladım. Tüp tedavisini yapan doktora sordum dedi 10 gün sonra kontrole git. Hiç bir belirtim yok, endişe ediyorum nedense. Çok şükür ağrım sızımda yok.
cnm hayırlı olsun, ınslh gorursun bebegnı, bende de cok bır belırtı yok adet olack gbı karnım agryor sadece, zaten herkeste belırtı olmazmıs, hem cok kucukler dahaKızlar ben daha doktora gitmedim. 30 ocakta sonucumu aldım. 1inde testi tekrarladım. Tüp tedavisini yapan doktora sordum dedi 10 gün sonra kontrole git. Hiç bir belirtim yok, endişe ediyorum nedense. Çok şükür ağrım sızımda yok.
Merhaba canım gittin mi doktora? Sezenden de ses çıkmadı merak ettim ikinizi deCanim bn şuan 5+5 günlük görünüyorum.yarn tüp bebek doktoruma gitcez orda nasıl görünür bilmiyorum
Cnim hic panik yapma. Bende 6 haftalik oldum hicbi belirtim yok. Dua et ki böyle saglikla geçirelimKızlar ben daha doktora gitmedim. 30 ocakta sonucumu aldım. 1inde testi tekrarladım. Tüp tedavisini yapan doktora sordum dedi 10 gün sonra kontrole git. Hiç bir belirtim yok, endişe ediyorum nedense. Çok şükür ağrım sızımda yok.
Gittim gördüm pıt pıt atan iki kalp çok şükür. .cihazda ses dinlennemesi çok kötü ya duyamadık ama gördük sukurMerhaba canım gittin mi doktora? Sezenden de ses çıkmadı merak ettim ikinizi de
Gozunaydin cnmGittim gördüm pıt pıt atan iki kalp çok şükür. .cihazda ses dinlennemesi çok kötü ya duyamadık ama gördük sukur
Gözün aydın cnm, hayırlısı ile kucağınada alırsın inşlhGittim gördüm pıt pıt atan iki kalp çok şükür. .cihazda ses dinlennemesi çok kötü ya duyamadık ama gördük sukur
Maşallah gözün aydın. Evet sesi duyamadık bizde. Görüntü de çok net değil sanki sende öyle mi hissettin. Cihaz mı eski acaba. Sen başka doktorada gitmiştin. Haftasıyla uyumlumu canım benim ki biraz geriden geliyorGittim gördüm pıt pıt atan iki kalp çok şükür. .cihazda ses dinlennemesi çok kötü ya duyamadık ama gördük sukur
Gözün aydın canım Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hep bi korku ya birşey olursa ya keseyi görmezsem Rabbim sonunu hayır eylesinGittim gördüm pıt pıt atan iki kalp çok şükür. .cihazda ses dinlennemesi çok kötü ya duyamadık ama gördük sukur
Ben kalp atışını duydugumda bıraktım cnimKizlarr selamm, aranizda climara forte bant kullanan var mi? Varsa doktorunuz kacinci haftaya kadar kullanacaginizi soyledi mi ?
Hadi gözün aydın canımm:)) bnde görmüştüm merkezde sadece. Dün özele gidip dinledim içim rahat etmicekti yoksaGittim gördüm pıt pıt atan iki kalp çok şükür. .cihazda ses dinlennemesi çok kötü ya duyamadık ama gördük sukur
gözünüz aydınGittim gördüm pıt pıt atan iki kalp çok şükür. .cihazda ses dinlennemesi çok kötü ya duyamadık ama gördük sukur