• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
valla tam bılmıyorum cnm, en son 7 ocakta adet olmuştum, daha doktorlarda bısey demedı, dun keseyı alttan bakıp gorduk cok şukur, sımdı 2 hafta bekleyecez
Cok sukur cnim. Internetten hesapla bi bak bakalim nekadarlik. Bnim son adet tarihimle bebegin gelişimi aynıymış

Kızlar ben daha doktora gitmedim. 30 ocakta sonucumu aldım. 1inde testi tekrarladım. Tüp tedavisini yapan doktora sordum dedi 10 gün sonra kontrole git. Hiç bir belirtim yok, endişe ediyorum nedense. Çok şükür ağrım sızımda yok.

Kızlar ben daha doktora gitmedim. 30 ocakta sonucumu aldım. 1inde testi tekrarladım. Tüp tedavisini yapan doktora sordum dedi 10 gün sonra kontrole git. Hiç bir belirtim yok, endişe ediyorum nedense. Çok şükür ağrım sızımda yok.
cnm hayırlı olsun, ınslh gorursun bebegnı, bende de cok bır belırtı yok adet olack gbı karnım agryor sadece, zaten herkeste belırtı olmazmıs, hem cok kucukler daha

cnm hayırlı olsun, ınslh gorursun bebegnı, bende de cok bır belırtı yok adet olack gbı karnım agryor sadece, zaten herkeste belırtı olmazmıs, hem cok kucukler daha

Cnim hic panik yapma. Bende 6 haftalik oldum hicbi belirtim yok. Dua et ki böyle saglikla geçirelim

Kizlarr selamm, aranizda climara forte bant kullanan var mi? Varsa doktorunuz kacinci haftaya kadar kullanacaginizi soyledi mi ?

Gittim gördüm pıt pıt atan iki kalp çok şükür. .cihazda ses dinlennemesi çok kötü ya duyamadık ama gördük sukur
Maşallah gözün aydın. Evet sesi duyamadık bizde. Görüntü de çok net değil sanki sende öyle mi hissettin. Cihaz mı eski acaba. Sen başka doktorada gitmiştin. Haftasıyla uyumlumu canım benim ki biraz geriden geliyor

Gittim gördüm pıt pıt atan iki kalp çok şükür. .cihazda ses dinlennemesi çok kötü ya duyamadık ama gördük sukur
Gözün aydın canım Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hep bi korku ya birşey olursa ya keseyi görmezsem Rabbim sonunu hayır eylesin

Back