Canım seninde ikizdi yanlış hatırlamıyorsam, bana sağlık ocağındaki doktor mutlaka doktoruna sor o kabul ederse vuralım dedi. Çünkü önceden de yazdım tetanoz ikiz gebeliklerde vurulmuyormuş. Erken doğumu tetikleyebiliyormuş. Birde facede bir gruba üyeyim ben orada çoğu kimse içeriklerinden dolayı aşı yaptırmıyor. Hatta bebeklerine bile aşı yaptırmayanlar var. İyice sorup araştırmak lazım. Ben soracağım vurdurma derse vurdurmayacağım. Sanmıyorum ki birşey olsun. Sanki tüm ameliyatlarda mı aşı yapıyorlar. Bazen düşününce saçma geliyor.Doktoruna sormussundur herhalde. Bana neden vurdurma dedi anlamıyorum. Evde mi yapacaksın doğumu ne gerek var gibi bi tepki verdi
Ben otizm riski sebebiyle dr a sorup mecburi degilse yaptırmayacağım.Canım seninde ikizdi yanlış hatırlamıyorsam, bana sağlık ocağındaki doktor mutlaka doktoruna sor o kabul ederse vuralım dedi. Çünkü önceden de yazdım tetanoz ikiz gebeliklerde vurulmuyormuş. Erken doğumu tetikleyebiliyormuş. Birde facede bir gruba üyeyim ben orada çoğu kimse içeriklerinden dolayı aşı yaptırmıyor. Hatta bebeklerine bile aşı yaptırmayanlar var. İyice sorup araştırmak lazım. Ben soracağım vurdurma derse vurdurmayacağım. Sanmıyorum ki birşey olsun. Sanki tüm ameliyatlarda mı aşı yapıyorlar. Bazen düşününce saçma geliyor.
Sağol canım ya içimi rahatlattin. Evet ikizler☺doktorum gerek yok dedi kesin bi şekilde. Bende onun izni dışında yaptırmak istemedim. Tekrar sorucam kontrole gittiğimde. Bu arada ikiz olduğu için sana sorayım. Bebek hareketlerini sağ tarafta hissediyorum genelde. Sen iki taraflı mi hissediyorsun. Doktor kontrolde sağdaki soldaki diye bahsettiği için bi tarafta hareket olmayınca korkuyorum.Canım seninde ikizdi yanlış hatırlamıyorsam, bana sağlık ocağındaki doktor mutlaka doktoruna sor o kabul ederse vuralım dedi. Çünkü önceden de yazdım tetanoz ikiz gebeliklerde vurulmuyormuş. Erken doğumu tetikleyebiliyormuş. Birde facede bir gruba üyeyim ben orada çoğu kimse içeriklerinden dolayı aşı yaptırmıyor. Hatta bebeklerine bile aşı yaptırmayanlar var. İyice sorup araştırmak lazım. Ben soracağım vurdurma derse vurdurmayacağım. Sanmıyorum ki birşey olsun. Sanki tüm ameliyatlarda mı aşı yapıyorlar. Bazen düşününce saçma geliyor.
ben mustela kullanıyorum memnunumDaha önce de yazdım ama kimse bana cevap vermedi. Kızlar göbeğiniz çatlamasın diye ve vücut kuruluğunuz için ne kullanıyorsunuz? Ben daha birşet kullanmaya başlamadım ama acil almam gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende Babe'nin çatlak kremi ile bebeyağı kullanıyorum...Ayrıca yüzüm içinde Babe'nin 50 faktör güneş kremini kullanıyorum çok memnunum...Daha önce de yazdım ama kimse bana cevap vermedi. Kızlar göbeğiniz çatlamasın diye ve vücut kuruluğunuz için ne kullanıyorsunuz? Ben daha birşet kullanmaya başlamadım ama acil almam gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum
şok markenten katı hindistan cevizi kremi var organik 1 tanede ondan al. pamuk gibi yapıyor. yemeklere bile kullanılır yazıyor üzerinde organik yani
Birde lierac varmış o nasılki?birde ben şok marketten doğal katı hindistan cevizi kremi aldım. jel gibi hemencecik eriyor karında ve pamuk gibi yapıyor. akşam onu sürüyorum sabah mustela.meltem_ce bebek yağı ve badem yağı tüylenme yapıyor
onu ben eczacı arkadaşa sordum. ben bütün markaları satıyorum dedi. tercih senin dedi. ama lierac koruması iyi değil bir ton para verme dedi. içlerinde en iyisi mustela dedi. bir arkadaşımda lierac almış bir kere kullandım memnun kalmadım dedi. bir kenara atıp başkasını almış. hatta doğum yaptı lierac olanı bana verdi daha denemedim en azından bacaklarıma sürerim diye aldım. o yüzden hindistan cevizi ve mustela aldım ve memnun kaldımBirde lierac varmış o nasılki?
Ayrıca tüm vücuduna kuruluk için kullandığın bişey var mı canım?
Lierac kullanan çok arkadaşım var. Bazıları nda çatlak olmuş bazılarında olmamış. O yüzden ben doktoruma sordum.olusabilecek şeyleri azaltabilirsin ama hiç bi ürün tamamen engellemez bu cildinle ve alacağın kiloyla alakali dedi. Bana bio - oil önerdi. Ben onu kullaniyorumBirde lierac varmış o nasılki?
Ayrıca tüm vücuduna kuruluk için kullandığın bişey var mı canım?
Ben hindistan cevizi yagi kullandim etkili olmadi mustela aldimDaha önce de yazdım ama kimse bana cevap vermedi. Kızlar göbeğiniz çatlamasın diye ve vücut kuruluğunuz için ne kullanıyorsunuz? Ben daha birşet kullanmaya başlamadım ama acil almam gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben kızımda 2 doz yaptırdım, çok şükür bir sıkıntı olmadı ne bende ne de kızımda. Bunuda ilk kez duydum, öyle demi bir risk varmış canım yaBen otizm riski sebebiyle dr a sorup mecburi degilse yaptırmayacağım.
Canım bende solda hissediyorum daha çok, aynen banada sağ ve sol dediler :) diyorum sağdaki çok tembel :) hiç oynamıyor sanki. Onun yğzünden 2 gafta sonra yeniden ayrıntılıya çağırdılar, pozisyondan dolayı kalp birşeyi izlenmemişSağol canım ya içimi rahatlattin. Evet ikizler☺doktorum gerek yok dedi kesin bi şekilde. Bende onun izni dışında yaptırmak istemedim. Tekrar sorucam kontrole gittiğimde. Bu arada ikiz olduğu için sana sorayım. Bebek hareketlerini sağ tarafta hissediyorum genelde. Sen iki taraflı mi hissediyorsun. Doktor kontrolde sağdaki soldaki diye bahsettiği için bi tarafta hareket olmayınca korkuyorum.
Canım bende mustela kullanıyorum. Kızımda da kullandım hiç çatlağım olmadı ama bu kremdenmi, cildimdenmi yoksa bol su içemdenmidir bilmiyorumDaha önce de yazdım ama kimse bana cevap vermedi. Kızlar göbeğiniz çatlamasın diye ve vücut kuruluğunuz için ne kullanıyorsunuz? Ben daha birşet kullanmaya başlamadım ama acil almam gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım hem drumun hemde 7 arkadasımın onerısı ıle lierac marka jel aldım.tavsiye ederimDaha önce de yazdım ama kimse bana cevap vermedi. Kızlar göbeğiniz çatlamasın diye ve vücut kuruluğunuz için ne kullanıyorsunuz? Ben daha birşet kullanmaya başlamadım ama acil almam gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende bu hafta gittiğimde soracağım canımben aşıyı doktoruma sordum. vurulmamı ve önemli olduğunu söyledi onun içindeki cıva miktarı bebeğe zarar vermeyecek kadar azmış.Yenidunya3 N nazlizeynepo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?