• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Günaydın tüm :KK200:Anneler :KK200:ve şuan heyecanla bekleyen tüm :KK200:Anne :KK200: adayları :KK68:Anneler gününüz kutlu olsun :KK68:Rabbim tüm anne olmak isteyenlerede bu duyguyu tattırsın :dua:Allahım evlatlarımızı bizlere bizleride evlatlarımıza bağışlasın:dua:
Amin canım benim hepimizin anneler günü kutlu olsun inşallah

Sordum cnm .senin doktor saçmalamış. Tetenoz asisi doğum esnasında herhangi kullaNilay neşter vs. Şeyden geçecek tehlikeyide önler. İlk gebeliginse ve daha önce vurulması üstünden 8 9 sene geçtiyse vuruyorlar .bnmki vurdurttu
Teşekkür ederim canim. Bu kontrolde tekrar sorayım ben herkes vuruluyor. Ilk gebeliğim ve en az 10 yıl geçmiştir aşı olmayalı

Kızlar bebek hareketlerini nasıl hissediyormusunuz bnm öyle çok değil iki gün üç gün hissetmediğim oluyor
Ben bunun biraz bebeğin genetik kimliğine de bağlıyorum. Haftasonu yeğenlerim vardi. Ikisi de haydut. Benim bebeğim çok hareketli. Bence dogdugunda da cok hareketli olacak. Suanda mesela her 10snde bir karnimda seyirme var. Kahvalti ediyorum :spor:

Arkadaslar tetanoz aşısi oldunuz mu?doktor gerek yok dedi ama ben tedirginim.
Simdi saglik ocagindan aradilar. Bana da yapmak istiyorlar ama once dr a sorun dedi. Bazisi istemiyormuş.
Arkadaslar bugün Karnım çok gergin normal mi bu?sizde de oluyor mu
Ben genelde trafikte sinirlenince oluyor. Resmen sinirlenince karnim taş gibi oluyor. Stresten uzak durmak gerek.

Kızlar iyi haftalar :)

Bütün gece bel ağrısından uyuyamadım varmı bir çözümü çaresi olan vallahi perişan haldeyim :(

Bütün gece bel ağrısından uyuyamadım varmı bir çözümü çaresi olan vallahi perişan haldeyim :KK43:
Ben de cok yoruldum evelsi gun sirtimin belimin agrisindan ağladım. Bol kalsiyum ve mineral ve dinlenme sanırım. Yarim saat ayakta dursam belime sopayla vurmuslar gibi agriyor.

Bütün gece bel ağrısından uyuyamadım varmı bir çözümü çaresi olan vallahi perişan haldeyim :KK43:
Canım bende öyleydim ama internetten aldığım hamile yastığı sayesinde acayip rahat ve huzurlu uyuyorum.Üstelik sürekli sağ tarafıma yatıyorum...İstersen sende bir araştır...

Ben de cok yoruldum evelsi gun sirtimin belimin agrisindan ağladım. Bol kalsiyum ve mineral ve dinlenme sanırım. Yarim saat ayakta dursam belime sopayla vurmuslar gibi agriyor.
Hic sorma bir ev supureyim dedim mahvoldum ya normalde yürüyorum dün yurumedim bile doğru dürüst ama evim büyük demek çok fakretmedim öyle daldık temizliğe gece de acisi çıktı bugün dinlenmedeyim artık

Canım bende öyleydim ama internetten aldığım hamile yastığı sayesinde acayip rahat ve huzurlu uyuyorum.Üstelik sürekli sağ tarafıma yatıyorum...İstersen sende bir araştır...
Bi bakayım canım bende ya çok sağol kesin benim hep ağrılı geçecek normalde de bel ağrım oluyordu hamilelikte coştu resmen

Merhaba kızlar 10 gündür Antalyadaydım giremedim. Anneler gününüz kutlu olsun.:KK200: sağlık ocağı beni yarın için aşıya çağırdı sizcede çok erken değilmi

Merhaba kızlar 10 gündür Antalyadaydım giremedim. Anneler gününüz kutlu olsun.:KK200: sağlık ocağı beni yarın için aşıya çağırdı sizcede çok erken değilmi
Canım geçen hafta seninle aynı iken beni de çağırmıştı ama asi yapmadı tansiyon ölçtü bide kan alacaktı ama ben kan testi yapmıştım iki gün önce onda baktı gerek.kalmadi aşıya da 23. Hafta çağırdı ilk doz için belki sana da öyle yapar bende aşı yapacak sanmıştım çünkü bide idrar testi istemişti onlara baktı öyle yani

Canım geçen hafta seninle aynı iken beni de çağırmıştı ama asi yapmadı tansiyon ölçtü bide kan alacaktı ama ben kan testi yapmıştım iki gün önce onda baktı gerek.kalmadi aşıya da 23. Hafta çağırdı ilk doz için belki sana da öyle yapar bende aşı yapacak sanmıştım çünkü bide idrar testi istemişti onlara baktı öyle yani
bu aşı nereden vuruluyor bilgin varmı

Sabahtan beri soo taraftan kesik kesik bir sancı atıyor ama anlayamadim hala zaman gecsede yemin ederim bu pimpirikligim geçmiyor diye kendime kızıyorum ama napim ya o:( çok hafig birden geliyor ve ağrıyorda

Back