• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar, Bugün ilk kez devlet hastanesine gittim. Ayrıntılı ultrasonu sorayım diye ama hemen yolladılar ayrıntılıya :)) Erken oldu ama çok şükür bir sorun yok dediler, sadece birinde pozisyondan dolayı kalp birşeyi izlenmedi diyor. Ona biraz takıldım. Kızımda kalbi delik doğdu ve hala kapanmadı. İnşAllah sıkıntı olmaz. Cinsiyet biri kesin erkek ama bugün diğerine de erkek olabilir dediler, göstermiyor dediler. Adete göre 18+5 im ama kadın 19+4 hesaplamış ve bebekler sanki geride gibi çıktı. Saçma sapan devlet sinir oldum. Hatta sekreteri ile tartıştım. Dengesiz bana bir kağıt uzattı bunu dıştaki sekretere ver diyor bende bu ne dedim. baktım Diğer hastanın kağıdı. dedim ben niye veriyorum ee o üstünü düzeltiyor, dedim bekleyin kendisi versin beni ne ilgilendirir dedim. bana diyor ne olacak versen, Ayy şaşırıyorum dedi. Dedim neye şaşırıyorsun benim olmayan birşeyden banane dedim. Baktım sustu :))
Gözün aydın canım ne güzel bebeklerini daha tedaylı görmüşsün darısı bizlerin başına benimde 1 Haziran da randevum bu arada benimde bebeklerim bi kaç gündür hiç oynamıyo 3 gün oldu galiba insan istiyoki herdaim hareketleriyle bizlere kendilerini göstersin

kizlar sol kalcamda fena batma var adim atamiyorum. bide gece kramplarim basladi uzerine afiyet. dr um elevit verdi bulanti yapiyo diyo herkes daha baslayamadim. bide gynoferon diye demir hapi verdi. bunu gece uyumadan alsam olmaz mi bulanti yapmasin diye offff :(((

kizlar sol kalcamda fena batma var adim atamiyorum. bide gece kramplarim basladi uzerine afiyet. dr um elevit verdi bulanti yapiyo diyo herkes daha baslayamadim. bide gynoferon diye demir hapi verdi. bunu gece uyumadan alsam olmaz mi bulanti yapmasin diye offff :KK43:((
canım demir hapını yemekten 2 saat sonra içip yarım saat bişey yememek koşuluyla içebilirsin. benim başka ilacımla çakıştığı için doktorum böyle söylemişti. elevit beni de mahvetti doktorum decavitle değiştirdi birde akşam iç dedi malum sabah bulantılar daha çok oluyor.

Gözün aydın canım ne güzel bebeklerini daha tedaylı görmüşsün darısı bizlerin başına benimde 1 Haziran da randevum bu arada benimde bebeklerim bi kaç gündür hiç oynamıyo 3 gün oldu galiba insan istiyoki herdaim hareketleriyle bizlere kendilerini göstersin
canım dün gece gittim ben doktora. hareket için o da bir insan uyuyor olabilir çok istiyorsan elinle dürt yine olmadı çikolata ye uzan dedi ;)

Gözün aydin canım. Benim de cinsiyetlerine konusunda aynısı söylendi biri erkek biride erkeğe benziyor kesin değil diye:)sağlıklı olsunlar da önemli olan o.saglikla kucagimiza aldığımız günleri de görmeyi nasip etsin rabbim
Ahaha bana da aynısını dediler biri kesin erkek biri de %80 erkek dedi doktorum ama benim ayrıntılıya daha çok var. Bana size göre erken söylemişler cinsiyetleri

Ahaha bana da aynısını dediler biri kesin erkek biri de %80 erkek dedi doktorum ama benim ayrıntılıya daha çok var. Bana size göre erken söylemişler cinsiyetleri
Bende 15.hafta gibi öğrenmistim canim. Son kontrolde yine emin olamadi:)ayrıntılıya ne zaman girmeyi düşünüyorsun. Ben 19+1 haftalik oldugum gün için randevu aldım.

Bende 15.hafta gibi öğrenmistim canim. Son kontrolde yine emin olamadi:)ayrıntılıya ne zaman girmeyi düşünüyorsun. Ben 19+1 haftalik oldugum gün için randevu aldım.
Canım detaylı için randevu almadım hatta nerede yaptıracağım onu bile bilmiyorum. Sanırım her yerde yapılmıyor de mi bu detaylı ultrason? Doktorum 20. Haftada dedi ama bir sıkıntı görürsem daha erken gönderirim dedi. Şimdiye kadar bir sıkıntı yok çok şükür sanırım ilerleyen hatalarda konuşuruz detaylı ultrason işini

kizlar sol kalcamda fena batma var adim atamiyorum. bide gece kramplarim basladi uzerine afiyet. dr um elevit verdi bulanti yapiyo diyo herkes daha baslayamadim. bide gynoferon diye demir hapi verdi. bunu gece uyumadan alsam olmaz mi bulanti yapmasin diye offff :KK43:((
Canım gynoferon aç karnına suyla bende kusma yapiyo bende gece yatarken içiyorum vallahi bide devit verdi suyla aç karnına damlar diye onu da meyve suyuna karıştırıyorum çünkü oda kusma yapıyor

Kızlar bende detaylı için 31 mayısa gün aldım 20+4 oluyorum o zaman. 380 tl doktordan memnun kalan bir arkadaşım yönlendirdi bakalım ne olacak :) benimde cinsiyete erkek ama dediler hep herhalde burda netlesir artık

Doktoruna sormussundur herhalde. Bana neden vurdurma dedi anlamıyorum. Evde mi yapacaksın doğumu ne gerek var gibi bi tepki verdi
Benide 17 haziran da çağırdılar doktoruna sormadan yapmayalım ama dedi bende doktora sordum son 5 yıl içinde vurulmadiysan vurabilirsin dedi ilk doz için gidicem 17 haziran da

doğumu nerde ve hangi koşullarda yapacağının yada allah korusun bir kaza geçirmeyeceğinin garantisi var mıymış?
Bende senin gibi düşünüyorum.ama doktora güvenmek zorundayız hepimiz gittiğimde tekrar sorucam.bana da bırakmadı ki kararı. Gerek yok dedi kestirip attı. Başka bi doktordan da akıl almak lazım aslında. Ben tüp bebek doktorumla devam ediyorum.

Benim tetanozun iki dozuda bitti...Doğumdan bir ay sonrada bi doz varmış...Detaylıyada 22+5 te sonomedde gireceğim.Çok mu geç bilemedim ama doktor oyle istedi...Bu arada odasini hazirmaya başlayan var mı?

Benim tetanozun iki dozuda bitti...Doğumdan bir ay sonrada bi doz varmış...Detaylıyada 22+5 te sonomedde gireceğim.Çok mu geç bilemedim ama doktor oyle istedi...Bu arada odasini hazirmaya başlayan var mı?
Benim odası bitti nerdeyse cnımm :)) 2 tane beşik dolabı hazir.

Doktoruna sormussundur herhalde. Bana neden vurdurma dedi anlamıyorum. Evde mi yapacaksın doğumu ne gerek var gibi bi tepki verdi
Sordum cnm .senin doktor saçmalamış. Tetenoz asisi doğum esnasında herhangi kullaNilay neşter vs. Şeyden geçecek tehlikeyide önler. İlk gebeliginse ve daha önce vurulması üstünden 8 9 sene geçtiyse vuruyorlar .bnmki vurdurttu

Back