Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba. göğüs bakımı için ne yapıyorsunuz? sanırım emzirme dönemindeki tahriş için nemlendirme gerekiyor. ben şuan gerginlik ve kaşıntı nedeniyle mustelayı sürüyorum ama yeterli mi acaba?

Ben tüm vücut kuruluğu için kantron yağı kullanıyorum duştan sonra...Evde kendimiz yapıyoruz her sene, o yüzden doğal ve güvenilir...su an göğüslerime dahi kullanıyorum,doğumdan sonra ne yaparım bilemiyorum :)

arkadaşlar dün detaylı ultrosano girdim doktor beynini ve kolundaki bir damarla dudagını göremedi 3 hafta sonra tekrar gidecegim

arkadaşlar dün detaylı ultrosano girdim doktor beynini ve kolundaki bir damarla dudagını göremedi 3 hafta sonra tekrar gidecegim
Canım bende 2 hafta sonra tekrar gireceğim, inşAllah bir sıkıntı çıkmaz. Bizimde tekinin kalp çaprazlaması ne o izlenmemiş pozisyondan dolayı dedi ama bende korktum. Kızımında kalbi delik o yüzden tedirginim. İnşAllah hayırlı haberler alırız.

Selam kızlar benim 2 doktorum var biri perinatolog 15günde bir o görüyor detaylı yapıyor her muayenede vallahi bir cocuk 40 dk sürdü ekstra ayrıntılıya girmeye hiç gerek yok. Çok memnunum kendisinden Anadolu yakasında dr arayışı olan varsa öneririm.

Canım dr un adını verirsen memnun olurum.
Benim progesteron sonucum 18 çıktı dr proluton depoyu bırakalım bakalım dedi ama ben korkuyorum bırakmaya değerin biraz düşük dedi ,birşey olursa gel dedi yani kanama falan ben şuan çok endişeliyim ne yapacağım bilmiyorum ne demek deneyelim ya bebişimi kaybedersem ,rahim kasılmalarımda var (
Canım sen prolutonu bıraktınmı? Eğer bıraktıysan bununla ilgili progesteron tahlili yapıldımı?

Ben arıyorum cnim. Nerde yeri hangi doktor ve muayene ücreti nekadar

Kizlar detaylıya erken girmediniz mi?Ben 22+5 te girecegim yani doktorum öyle istedi...Ilk cok gec gelmisti ama demek ki daha erken küçük goremez diye o tarihi verdi

Kizlar detaylıya erken girmediniz mi?Ben 22+5 te girecegim yani doktorum öyle istedi...Ilk cok gec gelmisti ama demek ki daha erken küçük goremez diye o tarihi verdi
Canım bencede erken oldu benimki :) ben devleti bilmediğimden sormak için gitmiştim direkt yolladı. Ölçüm yapılmadığı için 2 hafta sonra bir daha gireceksin dedi. Korkulacak birşey yok dedi ama yinede insan tedirgin oluyo

Canım merhaba bana doktorum bıraktırdı herşeyi ve hiç bir sorun yaşamadım hemde 12. haftada falan bıraktım 2 bebekte çok sağlıklı Allah'a şükür. ALLE klinik Ataşehirde Emre Erdoğdu doktorun ismi. Furkan kayabaşoğlu var bilirsin belki beraber çalışıyorlar bi araştır bakalım.

Çok teşekkür ederim Canım, bi araştırayım bakayım ,doğum için hangi hastahane ve dr düşünüyorsun bende anadolu yakasındayım acıbadem ve erdem hastahanesi var aklımda ama araştırmak lazım fiyatlar ve en önemlisi dr tabiki.

benimde mustelanın 2'li 3'lü setleri içime sinmişti açıkçası. Eczacı arkadaşının bu yorumu da vurucu nokta oldu :) Ayrıntılı açıklaman içimn çok teşekkür ederim canım.

tüp bebek tedavisi görüp kilo almayanlara hayranım zaten. ben 1 senede 20 kilo aldım canım, 2 gün sonra detaylıya gircem bakalım görebilecek mi..
ben 1 sene içinde 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm hiç kilo almadım. Hatta sonuncu ve başarılı olan tedavim en rahat tedavimdi. sanırım bünye ile ilgili.

arkadaşımın annesi evde yapıyor kırmızı kantoran bana da getirmişti. evde baya var ondan bende vücuduma ondna süreyim. çok sağol canım :) ama karnına ayrı birşey kullanman gerek. Gerçi sadece zeytinyağı sürdüm diyenlerde var ama ben yinede kullanacağım.

bana hem tüp bebek doktorum hem de takibimi yapan doktorum proluton Depotu bıraktırdı. ancak ben günde 1 progestan alıyorum onun nedeni ise bende toplam 10cm büyüklüğünde 2 tane miyom var onun için alıyorum. Bunun yerine haftada 1 proluton depot olsam dedim doktora. Proluton daha sentetik bir ilaç progestan ile devam edelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…