• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim Canım, bi araştırayım bakayım ,doğum için hangi hastahane ve dr düşünüyorsun bende anadolu yakasındayım acıbadem ve erdem hastahanesi var aklımda ama araştırmak lazım fiyatlar ve en önemlisi dr tabiki.
Ben bu dediğim yerde furkan kayabaşoğlu var ona yaptırıcam doğumu instagramdan bir bak istersen. Doktor 5bin alıyor dışardan geliyo bak ben memorial Ataşehir bayındır hastanesi falan düşünüyorum Acıbadem çok gereksiz fiyatlar veriyor bu ay sonu başlicam gezmeye hastaneleri çünkü gebelik eğitimleri falan oluyo ücretsiz araştıralım beraber istersen sen nerde oturuyosun

Canım dr un adını verirsen memnun olurum.
Benim progesteron sonucum 18 çıktı dr proluton depoyu bırakalım bakalım dedi ama ben korkuyorum bırakmaya değerin biraz düşük dedi ,birşey olursa gel dedi yani kanama falan ben şuan çok endişeliyim ne yapacağım bilmiyorum ne demek deneyelim ya bebişimi kaybedersem ,rahim kasılmalarımda var :KK43:(
Canım sen prolutonu bıraktınmı? Eğer bıraktıysan bununla ilgili progesteron tahlili yapıldımı?
ben 12.haftada bıraktım. hiçbir test yaptırmadım ve bir sıkıntı yaşamadım canım

Cnim ben 19. Haftada vuruldum ilk dozunu
bana erken geldi gitmedim zaten

Kizlar detaylıya erken girmediniz mi?Ben 22+5 te girecegim yani doktorum öyle istedi...Ilk cok gec gelmisti ama demek ki daha erken küçük goremez diye o tarihi verdi
ben 20+0 da gideceğim doktorum öyle istedi. hatta kontrolde bütün organlara baktı oluşmuşmu diye şükürler olsun olmuş bir sıkıntı yok dedi. beynini kalbini diğer organlarını bende gördüm
ALLE klinik ataşhirde Emre Erdoğdu ismi. 600muayene ücreti ama kızlarla pazarlık yapın derim:)) 1 saat bebeği inceliyor ve sana anlatıyor çok güzel bütün damarlarını bile görüyorsun.
600tl muayene için çok fazla değilmi. öyle oluyorki 15 günde gidiyoruz. 15 günde 600 bana çok gelir. benim doktorumda inceliyor organlarına bakıyor. 50tl muayene veriyorum.

Ben bu dediğim yerde furkan kayabaşoğlu var ona yaptırıcam doğumu instagramdan bir bak istersen. Doktor 5bin alıyor dışardan geliyo bak ben memorial Ataşehir bayındır hastanesi falan düşünüyorum Acıbadem çok gereksiz fiyatlar veriyor bu ay sonu başlicam gezmeye hastaneleri çünkü gebelik eğitimleri falan oluyo ücretsiz araştıralım beraber istersen sen nerde oturuyosun

Canım ben sancaktepede oturuyorum ama şu anda istanbulda değilim haziranın 20 si gibi orda olacağim inşallah ,beraber araştırmayıda isterim ben şimdilik internetle idare ediyorum gelince haber veririm :)

600 tl mi :oha::KK57: çok pahalı yaa,bende 40 tl veriyom :sampiyon::KK22: sorun olmadıktan sonra o kadar vermeye gerek yok bence :) züğürt tesellisimi oldu bu ne :))))

Bende 20+4 randevu aldım erken mı acaba ? Şimdi suphede kaldım kendi doktorum 18-22 arası yapılıyor demişti

ben 12.haftada bıraktım. hiçbir test yaptırmadım ve bir sıkıntı yaşamadım canım

bana erken geldi gitmedim zaten

ben 20+0 da gideceğim doktorum öyle istedi. hatta kontrolde bütün organlara baktı oluşmuşmu diye şükürler olsun olmuş bir sıkıntı yok dedi. beynini kalbini diğer organlarını bende gördüm

600tl muayene için çok fazla değilmi. öyle oluyorki 15 günde gidiyoruz. 15 günde 600 bana çok gelir. benim doktorumda inceliyor organlarına bakıyor. 50tl muayene veriyorum.
Ben hep 15 günde bir gidiyorum bu perinatolog olduğu için öyle ücreti. Ayda bir veriyorum yani ne biliyim yaa biraz fazla ama değiştiremiyorum

Ben hep 15 günde bir gidiyorum bu perinatolog olduğu için öyle ücreti. Ayda bir veriyorum yani ne biliyim yaa biraz fazla ama değiştiremiyorum
1 kere verilse verilir sorun değil ama ayda 1 çok fazla bence yazık. benimde doktorum inceliyor. geçen hafta bütün organlarına baktı oluşmuşmu diye. damarınıda görmeyi versin :KK66: 45dk yakın bakıyor. bütün sorularıma cevap veriyor. 50tl veriyorum. özel muayenesi prof. gittim bir kere 250tl verdim. detaylı için perinatolog araştırdım 300tl. yani ne dersen de çok canım ya

Canım sen muayene demişsinya ondan yazdım ben :) Ayrıntılı ne kadardır bilmiyorum haftaya girecem. Taş çatlasa 100 dür bizim burada. Ama eğer nemnun kalmazsam bende çevre büyük iller düşünüyorum
Ben muayene oluyorum ayda bir ama tavsiye amacım detaylı içindi canım:) rabbim saglık versin hepimize ve yavrularımıza gerisi sorun değil :KK200:

1 kere verilse verilir sorun değil ama ayda 1 çok fazla bence yazık. benimde doktorum inceliyor. geçen hafta bütün organlarına baktı oluşmuşmu diye. damarınıda görmeyi versin :KK66: 45dk yakın bakıyor. bütün sorularıma cevap veriyor. 50tl veriyorum. özel muayenesi prof. gittim bir kere 250tl verdim. detaylı için perinatolog araştırdım 300tl. yani ne dersen de çok canım ya
Valla benim tüp bebek doktorum muayenesi 125 ama bu aydan sonra devam etmeyeceğim 2 li test yaptığım doktordan memnun kaldık muayene de 65 hemde eve yakın hastane otel gibi geçende arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldılar ayrıntılı içinde İstanbul Anadolu yakasında 380 TL gidicem

İşte güven meselesi keşke bende bulsaydım öyle bi dr en baştan. Bunlar çok güven verdi sıcaklık buldum değiştiremiyorum olsun napıyım ya eşim takıntılı değiştiricem desem kıyamet kopartır o yüzden ödesin diyorum bende :KK53::KK70:

Valla benim tüp bebek doktorum muayenesi 125 ama bu aydan sonra devam etmeyeceğim 2 li test yaptığım doktordan memnun kaldık muayene de 65 hemde eve yakın hastane otel gibi geçende arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldılar ayrıntılı içinde İstanbul Anadolu yakasında 380 TL gidicem
fiyatlar normal memnun kaldıysan bencede devam et. ben tüp bebek doktorunu 7.haftada bıraktım. şimdiki doktorumdan çok memnunum. doğumuda aynı hastanede yapacağım. doğum 1200tl dedi spinal olursa +400tl muayene 40tl veriyorum. detaylıya 300tl vericem.

Günaydın kızlar, benim daha doğum belli değil. Ankara'da yapacağım büyük ihtimal ve yine tüpü yapan doktoruma yaptıracağım sanırım. Kendisi tıp fakültesinde. Yedidoğan ünitesi, yoğun bakımı iyi olan bir yer olsun istiyorum. Nasip bakalım. Artık o nereyi derse. Kızımda yine o yapmıştı tıp fakültesinde. Bulunduğum yerde yapsam acil birşey olsa çocukları çevre illere yolluyorlar, anne burada kalıyor :( Öyle olsun istemiyorum. İnşAllah hayırlısı ile o günlere ulaşırız..

Back