Sabirsizlikla bekliyorum o günleri:))sırt agrim çok oluyor benim. Senin Bulantın çok oluyordu sen ne durumdasinKorkma canım Allahın izniyle birşey olmaz bende devamlı hissetmiyorum, bi kıpırdanma oldu bikaç kez düşün. Sonra o tepinmelerden yatamayacağız :)) çok acıtıyorlar valla sölim :) zorlanıyomusun? Benim kalçam ve belim çok ağrıyor
Iki gündür hissetmedim o yüzden sormak istedim tecrübeli annelere:) Yoksa sürekli olmaz biliyorum hem daha küçükler :))Ayy hepimiz aynı sürekli aklımız onlarda dediğin gibi dua en güzel ilaç.arkadaşlar zaten bir kere kipirdayinca tekrar üst üste kipirdamazki ara belli sürelerle kıpırdar oda damar şeklinde olur .siz gelinde o kipirdalari bana sorun neredeyse hergün hastane dr. kapisindaydim acaba bebeğe bişey mi oldu diye 5.6.7.aylarda güzel oynar ama daha sonra tekrar kipirdamalari azalır hatta cook nadir kıpırdar ve sürekli uyur çünkü yeri de daralir
tabi sunu da söyleyeyim her hamilelik farklıdır.benim kizim karnimdada çok sakindi şimdide öyle sizler de sağlıcakla kulağınıza alın inşa lütfen dua edin bizler için
olsun canim senin hissetiklerin gayet doğal şeyler ben son aylarda hareketten çok hickiriklarini çok hissederdim kuzumunIki gündür hissetmedim o yüzden sormak istedim tecrübeli annelere:) Yoksa sürekli olmaz biliyorum hem daha küçükler :))Ayy hepimiz aynı sürekli aklımız onlarda dediğin gibi dua en güzel ilaç.
Ayy canım sorma 5 kilo vermiştim. Şimdi 2 haftada 2 kilo aldım bile :)) çok şükür kusmuyorum artık. Bulantı arada geliyor ama :) bu arada sana bebiş kilosu söylüyormu doktor? Birde rahim ölçüyormu?Sabirsizlikla bekliyorum o günleri:))sırt agrim çok oluyor benim. Senin Bulantın çok oluyordu sen ne durumdasin
Canım benim hep vardı. Magnezyum verdi dr suya karıştırıp içiyorum çok rahat çıkıyorum tuvalete. Doktorum her gün çıkmalısın dedi 2 gün bile çok dedi ben haftada bir çıkıyordum yani düşünKızlar kabizliginiz nasıl benim normale döndü. .
Ayyy hayırlı olsun canım benim gelsinnnn kızlaarrrrkızlar bugün kontrolum vardı. şükürler olsun bebeğim iyi. cinsiyet kesinleşti. kızım olacak.
Canım merhaba, beni burdan falan bilen arkadaşlar vardır çok zorlandım senin dediğin gibi çok şeyler yaşadım. Hiç birşey yiyemiyordum su içemiyodum hep serum alıyodum mecburen çünkü vücudumun su ihtiyacını karşılayamıyordum. En son 13 haftada kan kustum ama avuç avuç hastaneye yatırıldım 3 gün serum takviyesi uygulandı gastrolog falan gördü beni çok güzel ilaçlar verdiler eve döndükten bu güne kadar 2 kere çıkardım çok iyi geldi tedavi. Ve doktor dedi ki sana hep serum verip yollamışlar hiç tedavi etmeye çalışmamışlar diye çok hoşuma gitmişti söyledikleri ve işe yaradı gerçekten. Şimdi bulantım oldukça zoferin ağızda emileninden yarım alıyorum hemen geçiyor çokl rahatladım. O günlerde allahım ben hiç iyi olmayacağım bundan sonra hayatım hep böyle gidecek diye umutsuzdum duş bile almak istemiyodum o yüzden seni şuan çok iyi anlıyorum ama geçicek inan bana.. inşallah bir an önce seninki de geçerKızlar selam uzun zamandır giremedim çünkü çooook rahatsızımmide bulantısı, mide ağrısı ve mide gazı beni bitirdi. Bugün doktora gittim. seni rahatlatmamız gerek dedi gastro ile görüştü serum verdiler. Gerçekten rahatladım ama midem hala kötü reflü beni bitirmiş o kadar kötüyüm günlerdir. Gün sayıyorum 4. Ay bitse de rahatlasam diye. Bebeklerimin ve hamileliğin keyfini de süremedim bu ağrılar gaz ve bulantı yüzünden çok mutsuzun anlayacağınız
Ben onun için çok kuvvetli bi mide koruyucu içiyorum doktoruna sor şiddetle tavsiye ederim bütün gazları önlüyor her sabah aç karnına pantpas alıyorum 20 dk sonra birşeyler yiyorum sende olan şikayetlerim bitti resmenBen de gün sayıyorum canım İnan geçsin diye ama benim hamilelik öncesinde de reflü ve gastiritim olduğu için geçmezse diye de çok korkuyorum. Artık ne yiyeceğimi şaşırdım İnan. Örneğin Bi gün elma yiyorum oh süper çok iyi geldi mideme diyorum ertesi gün elma reflü ve gaz yapıyor onun için artık kafayı yemek üzereyim :)) bir de baş ağrısı başladı. İnşallah dediğin gibi olur da 4. Aydan itibaren biter böylece ben de artık hamileliğimin tadını çıkarmaya başlarım. Doktorum bile Pazartesi gel tekrar rapor vereyim dedi artık yüzümün hali nasılsa
Senin mide şikayetlerini geçirmek için kullandığın bir ilaç bir yöntem oldu mu?
Ya evet çok merak ediyorum onu. Geçen gün aklıma düştü. Kız kayboldu yaaa nasıl acaba inşallah iyidir@hanzadex canım nerelerdesin?
iyi olmana sevindim:)kilo daha hic soylemedi. En son gittiğimde ben sordum duymadi mi umursamadi mi bilmiyorum cevap vermedi.gelisimleri iyi haftasıyla uyumlu diyor o kadar. Ben 15 günde gidiyorum kontrole. Bi gittiğimde rahim ölçüyor vajinal . Birinde bakmıyor. Yani ayda bir kez bakmis oluyor. Rahim uzunluğu iyi diye tepki verdi. Sana bakılıyor mu?vajinal mi ölçüyor.Ayy canım sorma 5 kilo vermiştim. Şimdi 2 haftada 2 kilo aldım bile :)) çok şükür kusmuyorum artık. Bulantı arada geliyor ama :) bu arada sana bebiş kilosu söylüyormu doktor? Birde rahim ölçüyormu?
Ben haftaya gideceğim canım.Detaylı ultrasondan sonra....Doktorum bir sakınca olmadığını söyledi,ilerleyen zamanlarda daha zor olur bence...Çok ağırlaşmadan doktorunla konuşup git,tatil kime iyi gelmez kiGünaydın kızlar
Bişiy sorucam hepinizden tavsiye bekliyorum.
Bu dönemde tatile gitmeyi düşünüyo musunuz yada tatile gitmek sakıncalı mı sizce??
Ben haftaya gideceğim canım.Detaylı ultrasondan sonra....Doktorum bir sakınca olmadığını söyledi,ilerleyen zamanlarda daha zor olur bence...Çok ağırlaşmadan doktorunla konuşup git,tatil kime iyi gelmez ki
Canim benim doktorum 24 . Haftaya kadar 3 gün hic bisi hissetmemen normAl demistiBu arada canım seni sonuç bekleme Sohbetlerimizden hatırlıyorum. Günlerimiz çok yakın seninle. Bebekleri hissediyor musun. Senin ikinci hamileliğin tecrübelisin diye sormak istedim.ben geçen hafta hissediyordum. Ama iki gündür hiç bişey yok korkuyorum da aslında. Normal mi bu haftalarda hergün hissetmemek
2. Dozu ne zaman vurulcakmissin canim ,ben 5 yil once 1 doz olmuştum bana 21 haftanda tek doz yapacagim sana dedi bende hamilelikde 20-24. Haftalar olmak uzere 2 doz yapiliyor diye biliyorum ama bana neden ole dedi anlamadimgünaydın kızlar tetenoz ignemin ilk aşısını vuruldum kolum acaip yanıyor saglık ocagında ki hemşire kesinlikle şikayetiniz olmasa bile idrar testi yaptırın belli aralıklarla dedi çok önemliymiş
18. Hafta üç ayrı doktora da bacak arasında çıkıntı gördü ama hep ama :)Banada %90 kız değişmez artık dedi 1 haftada pipisi cıktı oğluşumun :)
Bende bel ağrısı var diye idrar yaptım enfeksiyon çıktı sonra idrar kültürü istedi onda çok az bakteri çıktı en son gittiğimde de bidaha idrar ve tam kan sayımı yap dedi devlette yaptırdım cnm belli aralıklarla istiyor sanırım değerleri kontrol etmek amaçlı devlette herhangi bir kadın dogumcuya randevu alınca zaten yapıyorlar benimde tüp bebek.doktorum şuan takip ediyorTeşekkür ederim canim. Bazıları her kontrolde tahlil istiyormuş bende haliyle tedirgin oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?