• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canım bence git eğlen çocuk doğmadan, biz hasta değilizki. Bizimde şuanda normal gebelerden farkımız yok bence. Çok kasmamak gerek. Ben bu gebeliğimde sadece çoğul olduğu için dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede Allaha emanetim yani :) Yani olacağı varsa zaten oluyor. Kızımda 2 haftada bir 3 saat otobüsle gidip geliyordum, ilk aylarım bile yolculukla geçti. Çok şükür bir sıkıntı olmadı.

Canım bence 5 bitiyor :)
Bencede öyle :) ama ah şu insanlar :)

Kızlar tam kan sayımı çıktı bazı değerlerin düşük hamile kaldığımdan beri açıkçası et balık türü beslenemiyorum tiksindim için decavit vs kullanıyorum ama bunlarda sanırım çok yeterli olmamış vitamin eksikliği falan çıktı idrarda da yine az bakteri doktorum yine 1 hafta sonra bu sefer idrar kültürü istedi kan içinde bol kırmızı et artık zorla kendini dedi
canım benim doktorumda kırmızı et yemezsen kan değerlerini toparlayamayız demişti. ben kırmızı etten tiksinmiştim. şimdilerde köfte vs bişeyler yemeye başladım. fena korkuttu gözümü. geçmiş olsun sende artık bebiş için alternatifli bişeyler yapmaya çalışırsın

Kızlar mrb benim sabahtan beri rahim ağzında bir gerginlik bir ağrı var sizde de oluyormu böyle bir ağrı doktorumu aradım eğer idrar yaparken yanma,kanama veya sulu bir akıntın yoksa rahim genişlemeye devam ediyor ondandır dedi ama yinede çok tedirginim

canım benim doktorumda kırmızı et yemezsen kan değerlerini toparlayamayız demişti. ben kırmızı etten tiksinmiştim. şimdilerde köfte vs bişeyler yemeye başladım. fena korkuttu gözümü. geçmiş olsun sende artık bebiş için alternatifli bişeyler yapmaya çalışırsın
Şuan resmen zorluyorum.kendimi yemek için canım ya ben hepsinden tiksindim et balık tavuk bırak kokuyu görünce bile midem bulanıyor

Şuan resmen zorluyorum.kendimi yemek için canım ya ben hepsinden tiksindim et balık tavuk bırak kokuyu görünce bile midem bulanıyor
canım bende öyleydim. bol sebzeli sotenin içinde küçük küçük et koydum, bol baharatlı köfte yaptım, kıymalı yemekler vs derken şimdi artık daha iyiyim eti sade de yiyebiliyorum. tavuk bilerek yemiyorum zaten hormon deposu hepsi. balık da özellikle son 3 ay çok önemli.

canım bende öyleydim. bol sebzeli sotenin içinde küçük küçük et koydum, bol baharatlı köfte yaptım, kıymalı yemekler vs derken şimdi artık daha iyiyim eti sade de yiyebiliyorum. tavuk bilerek yemiyorum zaten hormon deposu hepsi. balık da özellikle son 3 ay çok önemli.
Bende öyle deneyim bi kıyma yine menemen falan yapıyorum öyle yiyorum:)

Canım bizde temmuz ayında gitmek istiyoruz ama çok ağırlaşırmıyım bilmiyorum o nedenle erken rezervazyon yapamadık. Kızım çok istiyor. Bilmiyorum ne yapacağım. Uçak raporuyla binmem gerekecek. Ama tek gebelik olsaydı hiç affetmezdim :))
Canım ben Temmuz'a da ayarladım. Valla bu yaz kimse tutamaz beni son gezmelerim sonra hep çoluk çocuk. Valla benim de ikiz ama korkmuyorum ağırlaşsam da yapacak birşey yok daha yavaş yüzerim daha yavaş yürürüm falan

ay canım maşallah ya bi ben mi tırsağım ne :KK43: kıymetli gebelik diye bişiy var ya o kafamı karıştırıyor..nereye gidiyorsun canım
valla şimdiden çok güzel tatil geçirmeni dilerim birde ne ile gideceksin yani uçak vs binebiliyor muyuzacep?
Antalya'ya gidiyorum uçakla canım ama indikten sonra 1-2 saatte yolda geçicek. Doktorum tatil şeylerini falan muayeneden sonra ayarla dedi zaten 15 günde bir gittiğim için 11inde kontrolüm var 14ünde gidiyorum. Ama daha şimdiden temmuz sonuna da plan yaptım. 2 bebek karnımda gezicem valla tabiii kanamam olmadığı sürece inşallah hiçbirimizde olmaz

ooo herkesler tatile gidiyor:)ne güzel maşşallah sizlere kızlar:)

evet ben de denize de girmeyeyim de böyle kıyı kıyı gezebileceğim bi tatilyapayım diyorum alaçatı cunda şirince köyü ayvalık bodrum vs sizce çok mu maceraperest bir tatil olur:)
Canım uçakla gidilebiliyor ama arabayla gideceğin yolculukta 2 saatte bir 15-20 dk yürümen gerek. Ayrıca havuza güneş yağları sürüp girildiği için hamilelere önerilmiyor. Ben evin orda kapalı havuza gideceğim o yüzden. Yüzmek çok iyi geliyor hamileliğe tabi en güzeli Deniz

Canım uçakla gidilebiliyor ama arabayla gideceğin yolculukta 2 saatte bir 15-20 dk yürümen gerek. Ayrıca havuza güneş yağları sürüp girildiği için hamilelere önerilmiyor. Ben evin orda kapalı havuza gideceğim o yüzden. Yüzmek çok iyi geliyor hamileliğe tabi en güzeli Deniz
canım bende villa kiralayıp havuza girmek istedim. doktorum havuzların temizliği ve hijyen için suya katılan kimyasallardan dolayı izin vermedi. denize gidebilirsin ama havuza girme dedi. doktoruna havuza gireceğini belirttin mi?

canım bende villa kiralayıp havuza girmek istedim. doktorum havuzların temizliği ve hijyen için suya katılan kimyasallardan dolayı izin vermedi. denize gidebilirsin ama havuza girme dedi. doktoruna havuza gireceğini belirttin mi?
Havuzdaki kimyasal zararlı değil aslında. Pislik olması zararlı o da idrar yolu enfeksiyonu yapacağı için. Açık havuz normal bi insana bile zararlı aslında ama pek dinlemiyoruz tabii. Çünkü hem sürülen yağlar hem herkesten bulaşan ter hepsini birbirine karıştıran bir güneş olunca zararı çok fazla. Kapalılar için aynı şey geçerli değil. Kimyasal olmak zorunda ki pisliği temizlesin. Benim arkadaşım yaşam koçu bana program çıkardı taşınacağım bu hafta ondan sonra uymaya başlicam. Haftada bir pilates yada yoga 2 gün havuz yüzmek her gün 45 dk 1 saat yürüyüş. Çok rahat zinde hamilelik geçirirsin dedi uygulayacağım ben de size de fikir olsun

Ayyy hayırlı olsun canım benim gelsinnnn kızlaarrrr
Teşekkür ederim canım

Günaydın kızlar
Bişiy sorucam hepinizden tavsiye bekliyorum.
Bu dönemde tatile gitmeyi düşünüyo musunuz yada tatile gitmek sakıncalı mı sizce??
Ben şuan tatildeyim 1 haftalığına antalyaya geldim

Canım benim doktorum enfeksiyon riskinin erken doğuma yol açtığını söylemişti en azından biz onlemimizi aliriz enfeksiyonu geçirmek için bu yüzden test istiyorum demişti
Benim doktorumda aynı şeyi söyledi. Bana fitil verdi geçti. Bir şey soracağım. Vajina deliğini sürekli hissediyorum. Sanki orada birşey var gibi bakıyorum yok. Bazen hafif ağrı oluyor anlık. Doktora söyledim normal dedi. Sendede oluyor mu bu his

Teşekkür ederim canım

Ben şuan tatildeyim 1 haftalığına antalyaya geldim

Benim doktorumda aynı şeyi söyledi. Bana fitil verdi geçti. Bir şey soracağım. Vajina deliğini sürekli hissediyorum. Sanki orada birşey var gibi bakıyorum yok. Bazen hafif ağrı oluyor anlık. Doktora söyledim normal dedi. Sendede oluyor mu bu his
ohhh keyif yap valla. Sıcak mı peki? ben geçen sene nisanda gelmiştim baya soğuk gelmişti bize :) Hatta 1 kere girebildik kızımla havuza. O nedenle bu sene temmuz istiyorum. Aslında Ramazan da olabilir eşim sağlıktan dolayı bende hamilelikten oruç tutamayacağımız için ama nedense garip geliyor :) Manavgat düşünüyoruz, orada kapalılar içinde uygun olan selge beach var.

Bende 17. Haftada bulanti azalmasiyla manyaga baglayan bir istah oldu. 5 kilom garanti bu ay. Ama hala sut urunleri falan midemi bi tuhaf yapiyor. Cay kahve hala icemiyorum. Bi arkadasim tiksindigin seyler sonra da kalacak hayatinda dedi. Esimin bir parfumu ve deodorantlari topluca hala cope atasim var.
Size birsey soracagim tup bebek tedavisi sonrasi ve hamilelikte selulitlenme yasadiniz mi? Bende bayagi selülit olustu bariz.

Havuzdaki kimyasal zararlı değil aslında. Pislik olması zararlı o da idrar yolu enfeksiyonu yapacağı için. Açık havuz normal bi insana bile zararlı aslında ama pek dinlemiyoruz tabii. Çünkü hem sürülen yağlar hem herkesten bulaşan ter hepsini birbirine karıştıran bir güneş olunca zararı çok fazla. Kapalılar için aynı şey geçerli değil. Kimyasal olmak zorunda ki pisliği temizlesin. Benim arkadaşım yaşam koçu bana program çıkardı taşınacağım bu hafta ondan sonra uymaya başlicam. Haftada bir pilates yada yoga 2 gün havuz yüzmek her gün 45 dk 1 saat yürüyüş. Çok rahat zinde hamilelik geçirirsin dedi uygulayacağım ben de size de fikir olsun
Ben nezaman girsem hep biseyler kaparım. Hic sevemiyorum.

Bende 17. Haftada bulanti azalmasiyla manyaga baglayan bir istah oldu. 5 kilom garanti bu ay. Ama hala sut urunleri falan midemi bi tuhaf yapiyor. Cay kahve hala icemiyorum. Bi arkadasim tiksindigin seyler sonra da kalacak hayatinda dedi. Esimin bir parfumu ve deodorantlari topluca hala cope atasim var.
Size birsey soracagim tup bebek tedavisi sonrasi ve hamilelikte selulitlenme yasadiniz mi? Bende bayagi selülit olustu bariz.
Bendede selulit cikti canim :( onceden hic yoktu.. simdi resmen bayaa var, naapcam bilmiyorum

Bu yaz tatil işini askıya aldık önceliğim bebişlerim Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş. 2 yıllık evliyim eşimle resmi ve bayram tatillerinde hep tatillere kaçamak yaptık artık tatile filan gidesim yok:duduk: inş seneye yazın ailecek gideriz miniklerimizle.

Yok canım bende kalça ağrısı bel çok fena özellikle kalça beni.mahvediyor vajina da herhangi bir ağrım yok şuan

canım benimde kalçam çok kötü :KK43: yürüyemiyorum resmen ağlayasım geliyor. Magnezyum içmek gerekiyor
Benim sağ bacağıma vuruyor ya biraz yurusem fena oluyor gece yatınca sırtım doktora söylemiştim ama bişey yazmadı yarın sağlık ocağına gidcegim tetanoz için söylerim belki yazarlar canım ya ama daha şimdiden boyleyse ilerde çok zorlar diye kormuyor değilim açıkçası

Back