- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
21+4 için randevum var canımKızlar detaylı ultrasona kaçıncı hafta gireceksiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21+4 için randevum var canımKızlar detaylı ultrasona kaçıncı hafta gireceksiniz ?
Sağol cnm.bilgi için bana doktorum 18 den sonra girebilirsin dedi ama ben 20 den önce girmiyim dedim :)21+4 için randevum var canım
18-22 arası öneriliyor diye biliyorum canımSağol cnm.bilgi için bana doktorum 18 den sonra girebilirsin dedi ama ben 20 den önce girmiyim dedim :)
Evet cnm 18-22 arası dedi de ben 20. Haftada gireyim diye düşünüyorum zaten daha nerde gireceğime de karar veremedim18-22 arası öneriliyor diye biliyorum canım
Teşekkür ederim canım Dr her muayemde ultrosunla karnımdan rahim ağzı uzunluğuma bakıyor ben bakmasını söylüyorum çünkü ikiz olduğu için korkuyorum. İlk hamileliğim olmasına rağmen tedirgin oluyorum.dr şu an için sıkıntı yok olursa da 26 ıncı haftaya kadar serklaj yapabiliyoruz Dedi. Canım dr un ölçüyormuş sıkıntı olsa zaten söylerdi içini rahat tut.Bende fazla ayakta kalırsam topuklarım çok acıyor geceleri de sağ kalçama kramp giriyor Dr kalsiyum ve d3 içeren newcal D3 vermişti geceleri içiyorum. Emily ve Ayfat arkadaşlar sizlere de teşekkür ederim. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize inş.Canım seninde gözün aydın. Yalnız bir şey soracağım ikiz olduğu için mi serklaj yapacak? bana hiç bundan bahsetmedi doktor. Her gittiğimde de ölçüyor heralde bir şey söylemiyor. Yalnız eğer sıkıntı varsa bence biran önce yapsın, geçen sezen arkadaşın açılması oldu ve doğum yaptı. İnşAllah hayırlısı ile sonuna kadar gideriz. 2 olunca stres de 2-3 katına çıkıyor. Benim arada çok sancılarım oluyor. Dün bayılacaktım ağrıdan uzandım sonra geçti. Sanırım ben biraz yoruyorum kendimi
Canım doktor bana da magnezyum verdi, benim çok belim ve kalçam ağrıyor. Sabah ve gece yataktan kalktığımda adım atamıyorum ben. Kızımda da 1 ay böyle olmuştum. Ağlayarak, duvarlara tutunarak yürüyordum. 20. Haftadan itibaren ben günde 2 soda içeceğim. Çoğul gebelik topiğinde bir arkadaş 38. Haftasına kadar gitmiş, bebişleri 3 kilo doğmuş. İnş bizlerde o haftaları görürüzKızlar 4. cü ayımıza girmeye bir kaç gün kaldı ben 3,5 kilo aldım 63,5 oldum sizce normal mi? 2 gündür çok fena mide ekşimesi yaşadım günde 2 kere soda içtim çok iyi geliyor bugün midem ekşimedi çok şükür. Geceleri Kocaman bir bardak içim süt içip yatıyorum çok şükür hiç kabız olmadım Demir hapı bende saat 11 e kadar hafif isal yapıyor öğleden sonraya geçiyor. Clexane iğneye Dvm ediyorum artık göbeğimin iyice üstlerinden yapıyorum bebişler iyice yukarı çıkınca kolumdan yapıcaz
22. Hafta nasipse doktorum 22. Haftada daha net ölçülebilir değerler dediKızlar detaylı ultrasona kaçıncı hafta gireceksiniz ?
Banada %90 kız değişmez artık dedi 1 haftada pipisi cıktı oğluşumun :)burada bir arkadaşada %70 erkek demişlerdi bugün kız dendi. şoktaydı oda
Canım benimde 2 kez yapıldı 4 ayda :) ilki kalp atışından sonraydı bu toxlapzma testlerinin olduğu, ikincide geçen gün. Onuda kendim dedim, ağrılarım var deyince idrar istedi zaten enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandımArkadaşlar ben takibe tedavi olduğum doktorumla devam ediyorum. Başka doktora gitmedim. Forumları gezerken kafama takıldı doktorum baştan beri hiç idrar ve kan tahlili istemedi benden. Siz ne sıklıkla tahlil yaptırdınız. Herkes benim gibi değil galiba.su an decavit ve kan ilaci kullanıyorum.
bana ilk başta test yapıldı. toksoplazma vs gebelik başladığında yapılan rutin testler yapıldı. demir, kan şekeri, vitamin değerlerine vs bakıldı. bi daha da test istenmedi. nerde tedavi oldun bilmiyorum ama doğum yapacağın hastanede bir doktora başlamayı düşünebilirsin artık. benim tedavi olduğum doktor normal kadın doğum doktorları gebelik takibinde bizden çok daha başarılı demişti.Arkadaşlar ben takibe tedavi olduğum doktorumla devam ediyorum. Başka doktora gitmedim. Forumları gezerken kafama takıldı doktorum baştan beri hiç idrar ve kan tahlili istemedi benden. Siz ne sıklıkla tahlil yaptırdınız. Herkes benim gibi değil galiba.su an decavit ve kan ilaci kullanıyorum.
Teşekkür ederim canim. Bazıları her kontrolde tahlil istiyormuş bende haliyle tedirgin oldum.Canım benimde 2 kez yapıldı 4 ayda :) ilki kalp atışından sonraydı bu toxlapzma testlerinin olduğu, ikincide geçen gün. Onuda kendim dedim, ağrılarım var deyince idrar istedi zaten enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım
Benim doktorum girecek doguma da başkent üniversite hastanesinde tedavi gördüm il dışı taşınma durumumuz var.eger tasinmazsak doktorum girecek çok doguma da.aslinda haklısın. Doktorum profesör ama yıllardır tedaviye odaklı çalışıyor. Ankarada bulsam kafama yatan birini ikinci bir göz baksın istiyorum aslında. Ama karar veremedim.tahlil konusunda da gidip bi hastanede tam kan tam idrar tahlilleri yaptırıp kafamı rahatlatayim diyorum.bana ilk başta test yapıldı. toksoplazma vs gebelik başladığında yapılan rutin testler yapıldı. demir, kan şekeri, vitamin değerlerine vs bakıldı. bi daha da test istenmedi. nerde tedavi oldun bilmiyorum ama doğum yapacağın hastanede bir doktora başlamayı düşünebilirsin artık. benim tedavi olduğum doktor normal kadın doğum doktorları gebelik takibinde bizden çok daha başarılı demişti.
Bu arada canım seni sonuç bekleme Sohbetlerimizden hatırlıyorum. Günlerimiz çok yakın seninle. Bebekleri hissediyor musun. Senin ikinci hamileliğin tecrübelisin diye sormak istedim.ben geçen hafta hissediyordum. Ama iki gündür hiç bişey yok korkuyorum da aslında. Normal mi bu haftalarda hergün hissetmemekCanım benimde 2 kez yapıldı 4 ayda :) ilki kalp atışından sonraydı bu toxlapzma testlerinin olduğu, ikincide geçen gün. Onuda kendim dedim, ağrılarım var deyince idrar istedi zaten enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım
canim hayirli olsun sen hamissin geçen sene sende negatif almıştım embiriyo olamamıştı yanlış hatırlamıyorsam .kendiliğinden mi oldu canim sağlıkla kucağına al inşaBanada %90 kız değişmez artık dedi 1 haftada pipisi cıktı oğluşumun :)
Evet canım bende ilk cuma günü hissettim. İçim böyle bir garip oluyor :) seninde ikizdi değil mi?ocak topiğinde beraberdik, senin nikine benzeyen biri daha vardı kim ikizdi unuttum :)) ikinci gebelik ama ben geç hissettim sanki. Hatta bi kaç yere yazdım hissetmiyorum diye :)) bugün 18+0 olduk. Senin kaç?Bu arada canım seni sonuç bekleme Sohbetlerimizden hatırlıyorum. Günlerimiz çok yakın seninle. Bebekleri hissediyor musun. Senin ikinci hamileliğin tecrübelisin diye sormak istedim.ben geçen hafta hissediyordum. Ama iki gündür hiç bişey yok korkuyorum da aslında. Normal mi bu haftalarda hergün hissetmemek
Evet benimkide ikiz:)) 17+3 olduk 4 gün var aramızda seninle:))hergün hissetmemek normal yani korkmaya gerek yok bu haftalarda öyle mi☺Evet canım bende ilk cuma günü hissettim. İçim böyle bir garip oluyor :) seninde ikizdi değil mi?ocak topiğinde beraberdik, senin nikine benzeyen biri daha vardı kim ikizdi unuttum :)) ikinci gebelik ama ben geç hissettim sanki. Hatta bi kaç yere yazdım hissetmiyorum diye :)) bugün 18+0 olduk. Senin kaç?
Korkma canım Allahın izniyle birşey olmaz bende devamlı hissetmiyorum, bi kıpırdanma oldu bikaç kez düşün. Sonra o tepinmelerden yatamayacağız :)) çok acıtıyorlar valla sölim :) zorlanıyomusun? Benim kalçam ve belim çok ağrıyorEvet benimkide ikiz:)) 17+3 olduk 4 gün var aramızda seninle:))hergün hissetmemek normal yani korkmaya gerek yok bu haftalarda öyle mi☺