• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Mrb kızlar çalıştığım için sürekli yazamıyorum ama takip ediyorum sizi bugün kontrolümüz vardı %80 kızmış bizimkide herşey normal dedi doktorum çok şükür. Bu rahim açıklığı nasıl anlaşılır siz yazınca merak ettim kontroller karından yapılıyor yinede anlarmı acaba doktor yoksa vajinal muayenemi yapması gerekiyor
gözünaydın canım. bana muayene esnasında rahim kapalı dedi. doktor bakıyor sanırım bazı şeyleri bize söylemiyorlar

Yani karından bakınca mı gördü rahimin kapalı olduğunu
Canım. benim doktorum alt muaneyle baktı yani elle muane ettiğinde söyledi rahim ağzın çok güzel kapalı ama ileri aylarda yine kontrol edecem dedi ama şuda var Almanya'da her gittiğimde başta elle muane ediyo daha sonra karnımdan ultrason yapıyo anlamadım burda böyle herhalde alttan bakmaya çok meraklılar zannedersem çünkü Türkiye'de çok nadir alt muane

Ay kızlar içimi çok rahatlattınız bende neden böyle karnım bi küçülüyor bi büyüyo diye düşünmekten kurtuldum sizlerde aynı şey olunca dahada rahatladım İyiki varsınız :KK200::KK68::KK37:

Kızlar selam, biraz canım sıkkın. Kızımın burnu kanıyordu bebekliğinden beri, kbb ye götürdüm bu pıhtılaşma değeri yüksek çıktı. Yani geç pıhtılaşma. Çocuk doktoruna götürün dediler. Dua istiyorum lütfen kötü birşey olmasın :((( bu akşam ilk defa bebeklerin hareketlerini hissediyorum ona bile sevinemedim, sanki onlarda hissettiler :( çok ağladım.

Kızlar selam, biraz canım sıkkın. Kızımın burnu kanıyordu bebekliğinden beri, kbb ye götürdüm bu pıhtılaşma değeri yüksek çıktı. Yani geç pıhtılaşma. Çocuk doktoruna götürün dediler. Dua istiyorum lütfen kötü birşey olmasın :KK43:(( bu akşam ilk defa bebeklerin hareketlerini hissediyorum ona bile sevinemedim, sanki onlarda hissettiler :KK43: çok ağladım.
Çok gecmisler olsun canım ya Allah acil şifalar versin inşallah aminnn

Kızlar selam, biraz canım sıkkın. Kızımın burnu kanıyordu bebekliğinden beri, kbb ye götürdüm bu pıhtılaşma değeri yüksek çıktı. Yani geç pıhtılaşma. Çocuk doktoruna götürün dediler. Dua istiyorum lütfen kötü birşey olmasın :KK43:(( bu akşam ilk defa bebeklerin hareketlerini hissediyorum ona bile sevinemedim, sanki onlarda hissettiler :KK43: çok ağladım.
canım allah şifa versin. şükürler olsun ki daha kötü bir şekilde öğrenmediniz. hele bir doktora götür bakalım belki korktuğun kadar çıkmayacak hemen hırpalama kendini.

. Günaydın canım Çok çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle tez zamanda şifasını versin üzülme hemen aklına kötü şeyler getirme İnsan anne olunca böyle oluyo en ufak birşeyde aklına kötü şeyler getiriyo benimde geçenlerde oğlumda aşırı gece terlemesi başlamıştı şüphelendim doktora götürdüm kadın bana resmen oğlun verem mikrobu taşıyabilir dedi resmen dünyam yıkıldı bi an hemen hastaneye götürdüm bütün testleri yaptım bu testler 3 günde belli oluyodu o 3 gün acabalarla yaşadım Rabbim hiç bir anneye bizede evlat acısı yaşatmasın ve 3 gün sonra şükürler olsun tahliller temiz çıktı İnşallah senin prensesininde hiç birşeyi yok belki bi Demir eksikliği falan vardır

. Günaydın canım Çok çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle tez zamanda şifasını versin üzülme hemen aklına kötü şeyler getirme İnsan anne olunca böyle oluyo en ufak birşeyde aklına kötü şeyler getiriyo benimde geçenlerde oğlumda aşırı gece terlemesi başlamıştı şüphelendim doktora götürdüm kadın bana resmen oğlun verem mikrobu taşıyabilir dedi resmen dünyam yıkıldı bi an hemen hastaneye götürdüm bütün testleri yaptım bu testler 3 günde belli oluyodu o 3 gün acabalarla yaşadım Rabbim hiç bir anneye bizede evlat acısı yaşatmasın ve 3 gün sonra şükürler olsun tahliller temiz çıktı İnşallah senin prensesininde hiç birşeyi yok belki bi Demir eksikliği falan vardır

benim yiğenim de öyle. doktorumuz kalsiyum eksikliğinden kaynaklanır demişti. şimdi büyüdü 11 yaşında ama hala gece yastığını döndürüp kafasının ıslaklığını siliyoruz. belki yapısal birşeydir. doktorlar her zaman en kötüsüne odaklanıyorlar sanırım. böyle olması daha iyi bence. iyimser ve ihmalkar olmasındansa..

Çok gecmisler olsun canım ya Allah acil şifalar versin inşallah aminnn

canım allah şifa versin. şükürler olsun ki daha kötü bir şekilde öğrenmediniz. hele bir doktora götür bakalım belki korktuğun kadar çıkmayacak hemen hırpalama kendini.

Saolun kızlar Allah razı olsun, inşAllah birşey çıkmaz.

Arkadaşlar bugün belimin sağ tarafı çok ağrıyor sizdede oluyormu bel ağrısı
Bende çok var bel kalça yürürken hele okuduklarimda rahim genişlediği içi. Falan yazıyordu canım ama kalcam sağ ayağına vuruyor yani o kadar fena ilk gittiğimde enfeksiyon demişlerdi ilaç kullandım vs geçti ama belden çok kalça ağrısı var bende

Cok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Bende çok var bel kalça yürürken hele okuduklarimda rahim genişlediği içi. Falan yazıyordu canım ama kalcam sağ ayağına vuruyor yani o kadar fena ilk gittiğimde enfeksiyon demişlerdi ilaç kullandım vs geçti ama belden çok kalça ağrısı var bende
Hep bir korkuyla yaşıyoruz ya Allahım hepimize şu günleri sağlıklı bir şekilde atlatmayı nasip etsin

Kızlar size bi soru sorayım şimdi normalde benim karnım dıştan bayağı belli ama bazen bi bakıyorsun karnım küçülmüş sabahları anladım ama gün içindede böyle küçülünce tedirgin oluyorum sizin daima aynı şakildemi büyüklüğü yoksa sizdedemi böyle oluyo benim bugün düne göre küçük anlamadım sizce nedeni ne olabilir
Canim benim de ayni sabah ac karna bi bakiyorum hem cok hafiflemis gibiyim hemde karnim yok gibi oluyo sanki hamile degilim gibi hayirlisi artik Allaha emanet bebelerimiz

Back