Yoo maşallah Allah nazarlardan Korusun kimseyi de kafana takma Allah sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah aminkızlar karnım çok mu çıkmış normal mi bilemedim. birde beni gören yüzün çökmüş diyo. zayıflamadımda neden acaba
Eki Görüntüle 1988164
amin, rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Yoo maşallah Allah nazarlardan Korusun kimseyi de kafana takma Allah sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah amin
Ayy bende başladım ilk aldığım şey o olmuştu hafta hafta benimki :) ultrason fotoğrafları için ayrı yeri var faaln çok ayrıntılı bazı haftalar eksik hasta olduğumdan kaynaklı ama her hafta düzenli yazıyorum :) çok zevkli çok duygusal bağlıyorum bazenGünlük tutmaya başlıyorum kızlar çok keyifli oluyor. Biraz geç kaldım ama öncesinde hiç halim olmuyordu toparladıgım an başladım. Ultrason fotolarını yapıştırıyorum falan ama hep yazarken ağlıyorum sizde başlayın üşenmeyinnnn
Ben Bahceci Cem beye gittim. Cok başarılı. Ilk denememde basardik. Tsh im 2.8di. Ve mpv yuksekti yani pihtilasma sorunum olabilirmis. Bunlari kontrol altina aldi. Gayet saglikli minik bir kizim var cok sukur. Toplam 8000 civari odedim ilaclar dahil. Bu arada ben bu testleri normal bir dra gosterdigimde hersey normal denemeye devam edin dedi. 1 yil kaybettim boyle. Halbuki tsh 2.8le ve pihtilasma riski ile hamile kalma sansim düşüktü. Tup bebek drum direk bakip tiroid ilaci ve coraspin verdi baslangic olarak.
Bence soğan kürü yapabilirsin hazirlik olarak. Prolaktini tavan olan arkadasim rahim rontgeni ve sogan kürü ile mucizevi sekilde hamile kaldi 2 hafta aramiz var. Pko ve hormon sorunlarinda mucizeler yaratiyor.
Amin insallah sizin kaç aylık oldu acabaamin, rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ne kartı canımKızlar bu arada bu hamilelik hafta hafta kartları var fotoğraf çektirmek için. Falan dün ben lcw internetten bir hamile tişörtü aldım 24 TL di galiba yanında da o kartlardan hediye veriyorlar belki almak isterseniz normalde kartları o fiyata veriyorlar :) anı olur yanı
15 haftalık canımAmin insallah sizin kaç aylık oldu acaba
Herkesin farkli oluyor Benim hala cikmadi.jeanlerimi tisortlerimi giyiyorum. Kisiden kisiye degisiyormus bu gun dr um oyle dedi. Bende cikmiyor diye endiseleniyordum.kızlar karnım çok mu çıkmış normal mi bilemedim. birde beni gören yüzün çökmüş diyo. zayıflamadımda neden acaba
Eki Görüntüle 1988164
Ay Maşşallah canım bayağı çıkmış karnınkızlar karnım çok mu çıkmış normal mi bilemedim. birde beni gören yüzün çökmüş diyo. zayıflamadımda neden acaba
Eki Görüntüle 1988164
amin canım. bizlerin sanırım birazda kullandığımız ilaçlardan ödem oluşuyorAy Maşşallah canım bayağı çıkmış karnınbenimde aynen böyle şişmiş !Çok güzel bi duygu Rabbim tüm isteyenlerede tattırsın
amin kaçıncı hafta oluyor. ya facebookda benim çektireceğim doktor video ve resimler koymuş bayıldım ya.Kızlar bende dün ayrıntılı Ultrason için 1 Haziranda gün aldım Çok heyecanlıyım inşallah sağlıkla ilgili bi sorunumuz yoktur Rabbim hiç bir anneyi evladıyla imtihan etmesin
ece merhaba. senle doğum yapacağımız tarih bile aynı görünüyor. yarın tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim. seni de çağırdılar mı?Herkesin farkli oluyor Benim hala cikmadi.jeanlerimi tisortlerimi giyiyorum. Kisiden kisiye degisiyormus bu gun dr um oyle dedi. Bende cikmiyor diye endiseleniyordum.
Beni çağırdılar cnm 20 mayısta ama sen yine doktoruna sor dediler bana bende hep unutuyorum bide idrar testi istediler gittiğimde ama kendileri yapmıyor :) özelde yada devlette yap dedilerece merhaba. senle doğum yapacağımız tarih bile aynı görünüyor. yarın tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim. seni de çağırdılar mı?
Maşallah canım ne çoku sen bide benim karnımı görkızlar karnım çok mu çıkmış normal mi bilemedim. birde beni gören yüzün çökmüş diyo. zayıflamadımda neden acaba
Eki Görüntüle 1988164
Ayy maşallah ya ben zaten göbüşlü olduğum için hiç belli olmuyor hala aynı kıyafetler öğrencilerim bile anlamadı :) bide üstüne kilo verdimMaşallah canım ne çoku sen bide benim karnımı gör
canım ben sordum. normalde şimdiki ameliyathane şartlarında gerek yok ama doğumun nerde ne zaman başlayacağının, acil bir durumda müdahale yapılan yerdeki şartların nasıl olacağını tahmin edemeyeceğimiz için tedbiren aşı yaptırmamı tavsiye etti. gayet mantıklı bulduğum için ben yaptırmaya karar verdim. test için benden sadece doktorunun istediği testleri geldikçe getirirsen yeterli olur dedi..Beni çağırdılar cnm 20 mayısta ama sen yine doktoruna sor dediler bana bende hep unutuyorum bide idrar testi istediler gittiğimde ama kendileri yapmıyor :) özelde yada devlette yap dediler
Hayatim bn bir oğlum var ilk eşimden. İkinci eşimle evlendik yok olmuyor kalmıyorum bile düşünCanım teşekkür ederim cevap için. Eşim için sipermiogram yaptırdık herhangi bir sorun çıkmadı ben de adetin üçüncü günü yapılan tahlilleri yaptım onlar da normal doktor öyle söyledi. Rahim filminde tüpler açıktı sonucu ekledim bir kaç sayfa önceye.. Sadece haşimato troidim var ve sol yumurtalıkta pko görüntüsü varmış ama adetlerim düzenlidir. Kafamdan bu konuyu atmak istiyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?