- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
Cnim gecmis olsun. Inanirmisin az once arkadasim aradi. Aramizda 1 hafta var. 4 aydir ne bulanti ne kusma yasadi. 2 gündür fenaymış ve idrar yolu enfeksiyonu kapmis onun yuzunden oluyomus. Ve cok kisi bu donemde yasamis. Salgın mı vardir nedir bilmiyorum ama bnce ihmal etme biliyosun tehlikeli hamilelikte enfeksiyon.kızlar dünden beri mide bulantım ve mide yanması arttı. bu zamana kadar bu kadar fazla olmamıştı. kusmamak için resmen direniyorum. normal mi birden bu kadar bulanmaya başlaması
canım belki çatlak yönünden annene benzersin maşallah bu aradaanneme imreniyorum. karnında ne bir çatlak ne bir yırtılma. tertemiz sanki yeni doğmuş bebeğin teni gibi. ne yaptın diyorum. akşam yatmadan önce badem yağını bolca sürerdim üzerine bir tülbent örter yatardım diyo.
teşekkür ederim. canım enfeksiyon olsa anlarım. yok diye biliyorum. ama tedbir olsun diye c.tesi kontrolum var olmazsa bir test yaptırırım. mide bulantım oluyordu ama az oluyordu. gece yatmaya yakın sabah kalktığımda falan. iki gündür arttıCnim gecmis olsun. Inanirmisin az once arkadasim aradi. Aramizda 1 hafta var. 4 aydir ne bulanti ne kusma yasadi. 2 gündür fenaymış ve idrar yolu enfeksiyonu kapmis onun yuzunden oluyomus. Ve cok kisi bu donemde yasamis. Salgın mı vardir nedir bilmiyorum ama bnce ihmal etme biliyosun tehlikeli hamilelikte enfeksiyon.
inşallah mustela aldım onu kullanmaya başlıyorum. elimden geldiğince tedbir alıcam.canım belki çatlak yönünden annene benzersin maşallah bu arada
Benim de öyleydi canım hatta çok emindim enfeksiyon olduğuna akıntım falan da vardı. İdrar tahlili ve kültür verdim hiç bişey çıkmadıSelam kızlar, benimde kontrol haftaya olacak inşAllah..Bu sefer bende idrar tahlili isteyeceğim. Çünkü idrarı yaparken sanki sağ tarafıma bir şey sokuluyor.
Benim donemsel olarak rahim ve kalca gelisiyor. Bu ay bebek cok büyüyecek orantisal olarak. Ve rahim, vajina, bel sancim oluyor araliklarla.o zaman 2 hafta daha sabredicem kasık ağrın oluyormu
Insallah yoktur tatlim. Ama belirti olmuyomus akıntı bile olmamisteşekkür ederim. canım enfeksiyon olsa anlarım. yok diye biliyorum. ama tedbir olsun diye c.tesi kontrolum var olmazsa bir test yaptırırım. mide bulantım oluyordu ama az oluyordu. gece yatmaya yakın sabah kalktığımda falan. iki gündür arttı
canım şuan tam o dediğin ağrıyı yaşıyorum. zaten doktorum yürüyüş yaparken bile yarım saati geçme demişti. ayakta sabit durmak daha yorucu. seninle haftalarımız yakındı sanırım, yolun yarısına az kaldı, dayancaz şekerimKızlar az bi ayakta kalıyım iş yapıyim belim sonrada kalçam koparcasına ağrıyo. Kıpırdayamıyorum biledoktor kalsiyum,magnezyum ve d vitamini verdi ama fayda etmedi kalça ağrıma
canım ben kusmuyorumki, mide yanması ve mide bulantım var 2 gündür. idrarımda yanma yok. rengi normal.Insallah yoktur tatlim. Ama belirti olmuyomus akıntı bile olmamis
bel ağrısı bendede var bulaşık yıkayım belim kopuyor sankiKızlar az bi ayakta kalıyım iş yapıyim belim sonrada kalçam koparcasına ağrıyo. Kıpırdayamıyorum biledoktor kalsiyum,magnezyum ve d vitamini verdi ama fayda etmedi kalça ağrıma
sen süpürme bırak eşin evde olduğu gün süpürsün. ben 3 aydır ev işi yapmıyorum kadın alıyorum. eşimde haftada bir süpürüyor. idare ediyorumDun dolma yaptim ve resmen mahvoldum yorgunluktan. Bugun ev süpüreceğim ve nasil olacak bilmiyorum.
Bol bol soda için kizlar bn öyle yaptım iyiyimbel ağrısı bendede var bulaşık yıkayım belim kopuyor sanki
o daha çok bulandırmaz mıBol bol soda için kizlar bn öyle yaptım iyiyim
soda çok iyi geliyor saglık ocagın hemşiresinden de duymuştum her gün bir tane soda bebegin kemik gelişimi için iyi demişlerdio daha çok bulandırmaz mı
bebek için iyi olduğunu biliyorum ama mide bulantısı için duymadım hiçsoda çok iyi geliyor saglık ocagın hemşiresinden de duymuştum her gün bir tane soda bebegin kemik gelişimi için iyi demişlerdi
Sade sodami olmali peki meyveli de olur musoda çok iyi geliyor saglık ocagın hemşiresinden de duymuştum her gün bir tane soda bebegin kemik gelişimi için iyi demişlerdi
Ben hep sade soda içiyorum günde 2-3 tane midemi rahatlatıyo valla. Sanki yediklerimi hemen hazmediyorum gibi. Bebeğe de iyi olduğunu duydum ama bilimsel olarak çok da birşeyi yok sanırım.Sade sodami olmali peki meyveli de olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?