- 29 Şubat 2016
- 78
- 31
- 8
- 31
Cok sevindim Allah uzun ömür versin ikiz nasıl oldu bu tüp bebekte yüksek diye duymuştum :)Evet Allah'a şükür ilk denememde kavuştum bebeklerime. İnşallah sende kavuşursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sevindim Allah uzun ömür versin ikiz nasıl oldu bu tüp bebekte yüksek diye duymuştum :)Evet Allah'a şükür ilk denememde kavuştum bebeklerime. İnşallah sende kavuşursun
Niye 2 tane tüp bebek ücretini baştan istiyor ki cok saçma geldi bana.Vala bana dendi işte 7 bin lira hepsi içinde dedi bir kerelik 180 lira muayne ücreri birde paket halinde varmış 2 tüp bebek hani garantiye almak üçin hersey içinde 10 bin tl denildi ben Bursa euro fertil tüp bebek merkezinde yaptırcam sen nerelisin
Amin. 2 embriyo transfer edilmesini istedim 2 şansım olsun biri tutmazsa biri tutsun diye ikiside tuttu:)Cok sevindim Allah uzun ömür versin ikiz nasıl oldu bu tüp bebekte yüksek diye duymuştum :)
2 ci çocugu da istersek ücreti yarıya düşücek o yüzden canım hani 1. Denemede tutmama ihtimali var cünkü hiç bişeye 100de 100 demiyorlar hani 1. Denemem tutsa bile 3 sene sonra tekrar tüp bebek yaptırırım ordan o mantıkla canımNiye 2 tane tüp bebek ücretini baştan istiyor ki cok saçma geldi bana.
Anladım canım normalde 1 embriyo transfer oluyo demekki 2 tane embriyo istersen ücret artıyor mu peki canımAmin. 2 embriyo transfer edilmesini istedim 2 şansım olsun biri tutmazsa biri tutsun diye ikiside tuttu:)
Ahaha evet tam bir kurbağa prens :) Cok güzel bir tanım olmus canım...kultur yapmadi ama bu dr. Zaten benim yillardir gittigim doktor.Daha oncede mantar sikintisi yasamastim.Rengi bazen süt rengi bazen sarı oluyor.Çok yoğun değil ama rahatsız edici.Koku yok ama biraz kaşıntı var.Bu fitil icinde iki tane var,üc gün arayla kullanacağım.Umarim iyi gelir..eline sağlık iyi ki yazmışsın canım. mesela bende sana sorayım akıntı nasıldı rengi vs? birde kültür mü aldılar mantar olduğu nasıl anlaşıldı? ayrıca kurbağa prense kocaman maşallah
Oda takımı için kanz mobilyaya baktım ve sanırsam onu alacağım.Ama icindeki yatak için henüz karar veremedim.Cok fazla alerjik bir ürün almayı düsünmüyorum,arkadaslarla fikir alisverisi halindeyiz.Birseye karar verirsem burada paylasairimuyku konusunda beni rahatlattın çok sağol. bu arada gözün aydın. yatağı ne düşünüyorsun
inşallah şifa olsun canım. benim başından beri sarı akıntım var doktor normal demişti. demek kaşıntı eşlik ederse şüpheleniliyor.Ahaha evet tam bir kurbağa prens :) Cok güzel bir tanım olmus canım...kultur yapmadi ama bu dr. Zaten benim yillardir gittigim doktor.Daha oncede mantar sikintisi yasamastim.Rengi bazen süt rengi bazen sarı oluyor.Çok yoğun değil ama rahatsız edici.Koku yok ama biraz kaşıntı var.Bu fitil icinde iki tane var,üc gün arayla kullanacağım.Umarim iyi gelir..
Canim kizimiz eşimin ilk eşinden. Ama kendi çocuğum gibi. Kardeşi olacağı için çok heyecanlı. Çok istedi senelerdir. Saglikla gelsin inşallah.gözünaydın canım. maşallah kocaman olmuş. ben senin ilk bebeğin sanıyordum
ne güzel ne mutlu sana. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Canim kizimiz eşimin ilk eşinden. Ama kendi çocuğum gibi. Kardeşi olacağı için çok heyecanlı. Çok istedi senelerdir. Saglikla gelsin inşallah.
Çok güzel fikir verdin teyzesi...:) hepimiz sağsalim kucağımıza alalim evlatlarimizi insallahinşallah şifa olsun canım. benim başından beri sarı akıntım var doktor normal demişti. demek kaşıntı eşlik ederse şüpheleniliyor.
bebişin hoşgeldinlerinde kurbağa prens teması olursa eejanaika teyzoşdan hatıra diye anlatırsın
Canim 12. Haftadan sonra bulanti ve kusma yavaslamaya basliyor ama 2 veya 3 kez agir atak yapti bende daha sonra tekrar. En son 2 gun once oldu hatta. Bi de senin haftanda sac ve tuyler olusuyor. Mide yanmasi da ekleniyor. 16. Haftadan sonra dramatik sekilde farkli olacak sabret dedi dr. Ben hala kokulara tahammul edemiyorum.kızlar dünden beri mide bulantım ve mide yanması arttı. bu zamana kadar bu kadar fazla olmamıştı. kusmamak için resmen direniyorum. normal mi birden bu kadar bulanmaya başlaması
kokulara benimde tahammülüm yok. bu mide bulantısının yanında koku alırsam kesin kusarım. direniyorum dünden beri. midemin içine sanki çamaşır suyu döküyorlar öyle yanıyor. bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz çekelim sorun değil. tek üzüldüğüm su çok önemli bu bulantılar yüzünden su içemiyorum.Canim 12. Haftadan sonra bulanti ve kusma yavaslamaya basliyor ama 2 veya 3 kez agir atak yapti bende daha sonra tekrar. En son 2 gun once oldu hatta. Bi de senin haftanda sac ve tuyler olusuyor. Mide yanmasi da ekleniyor. 16. Haftadan sonra dramatik sekilde farkli olacak sabret dedi dr. Ben hala kokulara tahammul edemiyorum.
Ben hep istemeyerek ictim suyu ama yine de ictim ve cok ictim. Simdi bulanti gecince her ictigim bardakta sanki aylardir su icmemisim gibi oluyor. Doyamiyorum.kokulara benimde tahammülüm yok. bu mide bulantısının yanında koku alırsam kesin kusarım. direniyorum dünden beri. midemin içine sanki çamaşır suyu döküyorlar öyle yanıyor. bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz çekelim sorun değil. tek üzüldüğüm su çok önemli bu bulantılar yüzünden su içemiyorum.
o zaman 2 hafta daha sabredicem kasık ağrın oluyormuBen hep istemeyerek ictim suyu ama yine de ictim ve cok ictim. Simdi bulanti gecince her ictigim bardakta sanki aylardir su icmemisim gibi oluyor. Doyamiyorum.
Hayır artmıyor. Ama yasal olarak 35 yaş altına sanırım 2 embriyo konulmuyor. Ama bazı doktorlar yapıyo doktorun yaparsa şansın 2ye katlanır. Klinik içinse bir tüp bebek kliniğinin ilkinde tutturması ilk gayeleri olmalı. Tutmazsa diye başlayıp ikinci tüp bebeği konuşmaları bile bence cok saçma. Zaten ilki tutmazsa ve döndürülmüş yumurtan varsa döndürülmüş transfer gerçekleşiyor onun ücretini de o zaman konuşursun yani. Bence seni veya başkalarını ticari olarak görüp kendilerine bağlamak amaçları. Tamam okey allah ol derse olur ama transferi yapacak doktorda cok önemli sonuçta ve labaeatuvar cok önemli. Biraz daha araştır bir kaç hastaneye git fikir alıp karşılaştır derim ben.Anladım canım normalde 1 embriyo transfer oluyo demekki 2 tane embriyo istersen ücret artıyor mu peki canım
canım ilk 12 hafta sadece midem bulanıyordu. bitecek diye beklerken arttı hatta kusmaya başladım sabahları. doktoruma sordum ya psikolojik ya genetik dedi. annene, ananene sor eğer 9ay kustum diyorsalar sende muhtemelen yaşayacaksın bunu dedi.kızlar dünden beri mide bulantım ve mide yanması arttı. bu zamana kadar bu kadar fazla olmamıştı. kusmamak için resmen direniyorum. normal mi birden bu kadar bulanmaya başlaması
canım annem çok rahat hamilelik geçirmiş. hiçbir rahatsızlığı olmamış. doğumuda çok kolay olmuş. suyu gelmiş sancısı başlamış yarım saatte doğurmuş bizi. hatta benden sonra adet görmeden hamile kalmış. o kadar rahatki 4 aylık hamileyken öğrenmiş hamile olduğunu onuda tesadüfen ebelerin eve ziyarete gelmesiyle.canım ilk 12 hafta sadece midem bulanıyordu. bitecek diye beklerken arttı hatta kusmaya başladım sabahları. doktoruma sordum ya psikolojik ya genetik dedi. annene, ananene sor eğer 9ay kustum diyorsalar sende muhtemelen yaşayacaksın bunu dedi.