• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canım ben gavisgon alıyorum yanmam oldukça bi kaşık içiyorum anında geçiriyor
c.tesi doktora gidicem oda verir belki
Kızlar instagramda bir sayfa var ugurlubebek diye ordan alışveriş yaptım biraz
Çok güzel şeyler var ve fiyatları çok ucuz .yüzde yüz pamuk ürünler aklınızda olsun bi bakın :KK66: bn dayanamadım birşeyler aldım kuzulara Allahım giydirmeyi nasip etsin isallah :anne:
sağlıkla kullansınlar canım.

Mafoldum resmen gece ağlattı :KK43:
geçmiş olsun canım. doktora bir sorsaydın benim o kadar şiddetli değil çok ayakta durunca

Canım o değil kimse bilmiyor ya bizim ailede. Amaaaannn yada kim ne görürse görsün çok da tın :halay:
kız artık söyle 3 ayı geçti ne zaman söyleyeceksin ben 12 haftayı doldurunca söyledim

Arkadaslar yarin kontrolum var. Ikili test yapilacak. Ayrica doktor cinsiyet ogrenme konusunda cok umutlu konustu ama sanki size gore baya erken olacak gibi. İnşallah hayırlısıyla ogrenirim. Test de iyi cikar...

Arkadaslar yarin kontrolum var. Ikili test yapilacak. Ayrica doktor cinsiyet ogrenme konusunda cok umutlu konustu ama sanki size gore baya erken olacak gibi. İnşallah hayırlısıyla ogrenirim. Test de iyi cikar...
Ultrason cihazı iyiyse görür canım. Biz Acıbadem maslakta gördük 12+1de acaba her doktor aynı mı diye acıbadem beylikdüzüne geldik 12+2 de ikisi de sağ kız sol erkek dedi Allah'a şükür.

emily07 emily07 canım tüp kafa olduklarını bilmiyolar. İlk baş soru sorulmasın istemiyorum diye söylemedim sonra da fırsat olmadı aslında tüp bebek demedim kaldı yani. Ama bu saatten sonra da söylesem olmaz :)

emily07 emily07 canım tüp kafa olduklarını bilmiyolar. İlk baş soru sorulmasın istemiyorum diye söylemedim sonra da fırsat olmadı aslında tüp bebek demedim kaldı yani. Ama bu saatten sonra da söylesem olmaz :)
endişelenme bence. düşünsene bu siteye girecekler, o kadar topikten bu topiği bulacaklar vs üstelik tüm mesajları okuyacaklar ki senin fotoya denk gelsinler. bu kadarı denk gelir ve tanıdık biri görürse zaten pesss deriz ;)

endişelenme bence. düşünsene bu siteye girecekler, o kadar topikten bu topiği bulacaklar vs üstelik tüm mesajları okuyacaklar ki senin fotoya denk gelsinler. bu kadarı denk gelir ve tanıdık biri görürse zaten pesss deriz :KK66:
Hahah aynen canım yapacak bişey yok bunu yapan olursa alnından öper tüm tüp bebeklik serüvenimi anlatırım zaten :KK70:

tüp bebek deme hamile kaldım de. tüp bebek olduğunu söylemen şart değilki canım.

kızlaaaaar! bilhassa daha önce doğum yapan arkadaşlarım, karnımda tam bebişin olduğu yerde nabızdan biraz daha kuvvetli pıt pıtlar hissediyorum. bazen kas seğirmesi gibi. başladı mı ki acaba?

arkadaşımda 17.haftada hissetmiş olabilir
hani hep ilk hamilelikte daha geç hissedilir diye okuyoruz ya, kendimden şüphe ediyorum. bugün gazdır, bana öyle gelmiştir dedim durdum ama ısrarlı kıpırtılar olunca ay bencede oğlum gaz falan değil sensin işte diye konuşmaya başladım. özellikle otururken daha çok hissediyorum oyyy:KK28:

hani hep ilk hamilelikte daha geç hissedilir diye okuyoruz ya, kendimden şüphe ediyorum. bugün gazdır, bana öyle gelmiştir dedim durdum ama ısrarlı kıpırtılar olunca ay bencede oğlum gaz falan değil sensin işte diye konuşmaya başladım. özellikle otururken daha çok hissediyorum oyyy:KK28:
ne güzel

Canim bn ilk gebeligimde de hissetmistim.şimdide hissediyorum ;) muhteşem bir duygu

Back