Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kendi fotomu da eklemişim nasıl siliyoruz sil de yazmıyo :)))Aynı doktorumun söyledikleri yazıyo burda sodayla ilgili
canım fark etmez günde 1 tane içmek bebeğe faydalı ben meyveli içiyorumSade sodami olmali peki meyveli de olur mu
canım bende hiç silmedim ama ayrıntılı düzenleme var oraya bir bak istersen.Ayy kendi fotomu da eklemişim nasıl siliyoruz sil de yazmıyo :)))
Yoo ağrılar için dedim cnm .bnm bulandirmadio daha çok bulandırmaz mı
Canim tam tersi bulanti ve yanmaya cok iyi geliyor soda. Ben de bulantilardan sonra icme aliskanligi edindim.o daha çok bulandırmaz mı
Canım ben gavisgon alıyorum yanmam oldukça bi kaşık içiyorum anında geçiriyorcanım ben kusmuyorumki, mide yanması ve mide bulantım var 2 gündür. idrarımda yanma yok. rengi normal.
Siz görün sıkıntı yok da başkaları görmesin canım sonuçta kimse bilmiyordu güyaaa :))))olsun senide görmüş olduk canim
Bnm profilim kendi resmim takma birşey olmaz.hiç bir sorun yaşamadım cnmSilemedim yaa. Sizin görmeniz sorun değil de dışardan birileri görürmü ki. Çokça yazın arkaya gitsin benim mesaj
Cnm 16. Haftadasin dimi geçmiş artık ya boşver yaptırma zaten 2p. Haftadan sonra organ tarama testi var bn 12. Haftada yaptırmıştım. 25 tl odemistimMerhaba aranıza yeni katıldım sizlerden birşey soracaktım 2li tarama testi yaptırmam fiyatı uygun bir yer arıyorum tabiki de güvenilir şimdiden teşekkür ederim
Mafoldum resmen gece ağlattıbel ağrısı bendede var bulaşık yıkayım belim kopuyor sanki
Kız dur senin daha cinsiyetleri bile değişebilir hahaha bakalım ne çıkacak kutundanKızlar instagramda bir sayfa var ugurlubebek diye ordan alışveriş yaptım biraz
Çok güzel şeyler var ve fiyatları çok ucuz .yüzde yüz pamuk ürünler aklınızda olsun bi bakın bn dayanamadım birşeyler aldım kuzulara Allahım giydirmeyi nasip etsin isallah
Yok canım transferimiz aynı zamanlarda olmuştu. 12. haftada o da.Cnm 16. Haftadasin dimi geçmiş artık ya boşver yaptırma zaten 2p. Haftadan sonra organ tarama testi var bn 12. Haftada yaptırmıştım. 25 tl odemistim
Canım o değil kimse bilmiyor ya bizim ailede. Amaaaannn yada kim ne görürse görsün çok da tınBnm profilim kendi resmim takma birşey olmaz.hiç bir sorun yaşamadım cnm