• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
kızlar dünden beri mide bulantım ve mide yanması arttı. bu zamana kadar bu kadar fazla olmamıştı. kusmamak için resmen direniyorum. normal mi birden bu kadar bulanmaya başlaması
Cnim gecmis olsun. Inanirmisin az once arkadasim aradi. Aramizda 1 hafta var. 4 aydir ne bulanti ne kusma yasadi. 2 gündür fenaymış ve idrar yolu enfeksiyonu kapmis onun yuzunden oluyomus. Ve cok kisi bu donemde yasamis. Salgın mı vardir nedir bilmiyorum ama bnce ihmal etme biliyosun tehlikeli hamilelikte enfeksiyon.

anneme imreniyorum. karnında ne bir çatlak ne bir yırtılma. tertemiz sanki yeni doğmuş bebeğin teni gibi. ne yaptın diyorum. akşam yatmadan önce badem yağını bolca sürerdim üzerine bir tülbent örter yatardım diyo.
canım belki çatlak yönünden annene benzersin maşallah bu arada ;)

Cnim gecmis olsun. Inanirmisin az once arkadasim aradi. Aramizda 1 hafta var. 4 aydir ne bulanti ne kusma yasadi. 2 gündür fenaymış ve idrar yolu enfeksiyonu kapmis onun yuzunden oluyomus. Ve cok kisi bu donemde yasamis. Salgın mı vardir nedir bilmiyorum ama bnce ihmal etme biliyosun tehlikeli hamilelikte enfeksiyon.
teşekkür ederim. canım enfeksiyon olsa anlarım. yok diye biliyorum. ama tedbir olsun diye c.tesi kontrolum var olmazsa bir test yaptırırım. mide bulantım oluyordu ama az oluyordu. gece yatmaya yakın sabah kalktığımda falan. iki gündür arttı

Selam kızlar, benimde kontrol haftaya olacak inşAllah..Bu sefer bende idrar tahlili isteyeceğim. Çünkü idrarı yaparken sanki sağ tarafıma bir şey sokuluyor.

Selam kızlar, benimde kontrol haftaya olacak inşAllah..Bu sefer bende idrar tahlili isteyeceğim. Çünkü idrarı yaparken sanki sağ tarafıma bir şey sokuluyor.
Benim de öyleydi canım hatta çok emindim enfeksiyon olduğuna akıntım falan da vardı. İdrar tahlili ve kültür verdim hiç bişey çıkmadı :110:

teşekkür ederim. canım enfeksiyon olsa anlarım. yok diye biliyorum. ama tedbir olsun diye c.tesi kontrolum var olmazsa bir test yaptırırım. mide bulantım oluyordu ama az oluyordu. gece yatmaya yakın sabah kalktığımda falan. iki gündür arttı
Insallah yoktur tatlim. Ama belirti olmuyomus akıntı bile olmamis

Kızlar az bi ayakta kalıyım iş yapıyim belim sonrada kalçam koparcasına ağrıyo. Kıpırdayamıyorum bile :( doktor kalsiyum,magnezyum ve d vitamini verdi ama fayda etmedi kalça ağrıma

Kızlar az bi ayakta kalıyım iş yapıyim belim sonrada kalçam koparcasına ağrıyo. Kıpırdayamıyorum bile :KK43: doktor kalsiyum,magnezyum ve d vitamini verdi ama fayda etmedi kalça ağrıma
canım şuan tam o dediğin ağrıyı yaşıyorum. zaten doktorum yürüyüş yaparken bile yarım saati geçme demişti. ayakta sabit durmak daha yorucu. seninle haftalarımız yakındı sanırım, yolun yarısına az kaldı, dayancaz şekerim ;)

Dun dolma yaptim ve resmen mahvoldum yorgunluktan. Bugun ev süpüreceğim ve nasil olacak bilmiyorum.
sen süpürme bırak eşin evde olduğu gün süpürsün. ben 3 aydır ev işi yapmıyorum kadın alıyorum. eşimde haftada bir süpürüyor. idare ediyorum

Back