Canım göbek sertleşip büyüyene kadar delikten 3-4 parmak sonrası sıkılır öyle yapılır. Göbek büyüdükten sonra yan taraflara (sıkılabilecek deri) kol veya bacağın sert kısmına baldır kısmına yapılabilir. Ben bunu İngilizce olarak okudum çevirdim. Videoda ki gibi yapılmasına daha var canım sanırım. Şuan göbek kısmındayız öyle diyor elin gavurları :)))bende öyle yapıyorum. yavaş yapmıyorum galiba yavaş deneyeyim. gerçi benim tenim çabuk morarır bir yere çarpmayın anında. sanırım birazda tenden kaynaklı. inşallah damarlar geçer. bundan sonra dediğin gibi sadece karnıma vurayım
Bende oraya bakıyorum ama cok ilerde hepsi. Bu haftaları unutmuşlar burada hepimiz aynı haftalardayız daha iyi bilgi akımı oluyo bence. Maşallah canım sonuçlar da güzel gelir eminim. Ben de bu hafta kan vereceğim genetik için bakalım hayırlısı inşallahHoş bulduk canım. Aslında 2017 Ekim anneleri diye popüler konu var, oraya bakıyorum ama bu konudan uzak kalmışım. İyi gidiyor. Dün ikili test için gittim. Doktor iyi dedi. Kan sonucu iki hafta sonra gelecek. Senden naber?
Canım bak burda ilacı verdikten sonra sıkmayı bırakıyor. İğneyi içinden çıkana kadar sıkmayı bırakma. Ben cok morartıyodum artık hiç morarmıyor ama ilaç 3 dk cok yakıyor yaa
evet artık yanmadan geçtim ama.Canım bak burda ilacı verdikten sonra sıkmayı bırakıyor. İğneyi içinden çıkana kadar sıkmayı bırakma. Ben cok morartıyodum artık hiç morarmıyor ama ilaç 3 dk cok yakıyor yaa
Ekimde Doğum yapacaklar canım. Aynı haftalardayız. Neyse iyi olmana sevindim. İnşallah hep böyle sağlıklı devam edelim :)Bende oraya bakıyorum ama cok ilerde hepsi. Bu haftaları unutmuşlar burada hepimiz aynı haftalardayız daha iyi bilgi akımı oluyo bence. Maşallah canım sonuçlar da güzel gelir eminim. Ben de bu hafta kan vereceğim genetik için bakalım hayırlısı inşallah
Evet canım şimdi gördüm ben başka biyerle karıştırmışım.Hoş bulduk canım. Aslında 2017 Ekim anneleri diye popüler konu var, oraya bakıyorum ama bu konudan uzak kalmışım. İyi gidiyor. Dün ikili test için gittim. Doktor iyi dedi. Kan sonucu iki hafta sonra gelecek. Senden naber?
Benim hep var canım. Hiç durmuyo sarhoş gibiyim hepKızlar bugün acayip bir baş dönmem var neden bilmiyorum
Benim hep var canım. Hiç durmuyo sarhoş gibiyim hep
tansiyonun düştüğü için canım başın öner.Kızlar bugün acayip bir baş dönmem var neden bilmiyorum
Ben istifra ediyorum sürekli. O yüzden vitaminsiz kalıyorum ona yoruyo doktor. Senin var mı öyle şikayetlerinNetten biraz baktımda; düşük tansiyon, kansızlık, rahimin hızlı kan pompalaması, kan şekeri düşmesi , bizdeki hangisi acaba
progestan kullanıyormusunKızlar bugün acayip bir baş dönmem var neden bilmiyorum
Ben istifra ediyorum sürekli. O yüzden vitaminsiz kalıyorum ona yoruyo doktor. Senin var mı öyle şikayetlerin
progestan kullanıyormusun
amin insan görünce hevesleniyor değilmiSlm kızlar herkese mus mutlu bir hafta sonu diliyorum ,hava guzel evimin arkasında park var herkes bebeğini alıp gelmiş allah bizede bebeklerimizi parklara götürdüğümüz günleri göstersin ins.
Ah ah heveslenilmez mi hamile olmayanlar bi olsam der ,biz deriz bi dogsa ,dogander bi büyüse rabbim herkesin gönlüne göre versinamin insan görünce hevesleniyor değilmi
Adam iç dünyasında buna inanmış hayatım. Basın döner falan diyor.bide bnde anu baş ağrısı ve burun kanaması oluyor .iyiyim Desem de o korkuyor.kizamiyorumda napim çok sorun değilAllah allah ilk defa böyle birşey duyuyorum. Neden sakıncası olsun ki dik oturuyoruz diye mi ben evde de nerdeyse hep dik oturuyorum uzandığımda midem agızıma geliyor
bizimkiler hazır :)Kızlar isim konusunu dusunuyormusunuz?
amin canım. ay alışveriş yapmamak için kendimi resmen frenliyorum. doğsun şunu şöyle yaparım şunu böyle yaparımlarla geçiyor hep. diğer topikde herkes bebeği lavaboda yıkamakdan bahsediyor. sabah eşimle konuştuk küçücük bebeği nasıl yıkayacağız diye :)Ah ah heveslenilmez mi hamile olmayanlar bi olsam der ,biz deriz bi dogsa ,dogander bi büyüse rabbim herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?