Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Ewt bende sasirdim lavoba da nasıl yıkanır diye ayrı aparatı varsa iyide ben yine yapamam bizim bebeğimiz kış çocuğu olcak üşür banyoda , açarız doğalgazı sonuna kadar sıcacık yaparız odayı bebekkuvetinde yıkar kalkariz odada ,ben korkarım öbür türlü banyoda

Decavit yeterli canim ekstradan folik asit iceren bi ilac almiyorum ben
teşekkür ederim canım Bende şu an decavit içiyorum.

Canım ben folbiol kullaniyodum onu kesip decavite başladık 8 Haftada 12 de de d vitaminine başladık.
Teşekkür ederim Canım 20 nisan da randevum var o Zaman Dr mağnezyum-kalsiyum- kan hapı vereceğini söyledi çok ilaç sağlıklı değil zehir diyor.

Decavit bitince bende içeriğinde Omego 3 içeren bir vitamin hapı içicem. Bulantılarım geçti sayılır ama arada oluyor yine.

Günaydın kizlar aranızda araba kullanan var mı ? Hamileliği boyunca yada yeni yeni ?bi sakıncası yoktur heralde ?
3 aydır arabamı kullanmıyorum canım otoparkta öylece duruyor. Ne çok severdim arabamı otomatik vites olmasına rağmen. Bebişlerimin sağlığı şu an düşündüğüm tek şey.sağolsun eşim istediğim yere götürüp getiriyor.

bende korkarım,lavabodada yıkansa banyonun sıcak olması şart bence fark yok. açarım doğal gazı dediğin gibi olmadı birde ufak fan alırım güvenle yıkarım. ben küvette yiğenimi yıkarken bile korkmuştum çok küçükdü çıplak olunca canını acıtacam diye çok tedirgin yıkamıştım.

Canım benim kullandığımdan alabilirsin. Omega değeri oldukça yüksek. EPA 300 mg, DHA 200 mg içeriyor.

Canım benim kullandığımdan alabilirsin. Omega değeri oldukça yüksek. EPA 300 mg, DHA 200 mg içeriyor.
Bulantılarım tam geçmedi arada oluyor yine Decavit bitince aynısından alayım canım. Can'ım senin bebişler ikizdi demi? benim bebişlerim biri sağımda üstte, biri solumda altta gördük ultrosunda sağdaki yerini gayet rahat almış Dedi Dr. Ultrosunda görüntüsüne bakıp Nasıl duygulandım ağladım. soldaki bebişimin yeri daha dar gibiydi. Sağdaki soldakinden 3 cm daha uzun. Aralarında 1 gün var dedi Dr.

Evet canım ikiz. Benimkiler nerede hiç farkında değilim canım, doktorda birşey demedi. Bu gittiğimde sorayım sanki göbeğimin orada tuttu cihazı hep. Anlamadım :)

Ya kızlar ne olur bana yardımcı olun ne zaman geçti bu bulantılar. Ben artık kendimden bile iğreniyorum ve hiç geçmeyecek hep böyle kalacakmışım gibi geliyor. İkiz diye mi fazla çekiyorum bu kadar. Hiçbirşey yapasım yok eşim gel dışarı çıkalım diyo çıkamıyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor

Bn iki gündür rahattim.bugün yine var canim

Canım geçmiyor malesef, benimde hala devam ediyor. Tam iyim diyorum midem bi anda karışıyor. Hep bi bulantı hali var bende kusmasamda. Kusmalarım azaldı şükür bu günlerde

Benim tek ama aynı durumdayız geçti artık diyorum hoppala bi bakıyorum boş mideyle su çıkar yemeklerden tiksindim balık tavuk reklam gorunce bile iyyyy. Oluyorum

Anladim :) ben tek isimden yanayim... cinsiyet belli olunca ortak bir yol bulacagiz artik :)
benim eşim bekarlığından belli oğlum olsa ege kızım olsa beren olacak der. o yüzden ortak yol bulamadık. mecburen ikinci isim olarak ben ekleyeceği. iki isim olsun benim için sorun değil.

16. haftadan sonra azalıyormuş canım. canım iğde yemeyi denedinmi iyi geliyormuş.

Anladım kızlar.. geçmeyecek bu ne yaparsak yapalım 16. haftayı bekleyeceğiz mecburen daha cok var nasıl geçecek hayat böyle bilmiyorum. İğde hiç yemedim canım hayatımda emily07

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…