- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
Aaa cok şaşırdım ya nasıl olur böyle bişey bu kadar uzun süre görülmemesine çok şaşırdım karnından baktılarsa ve 1 hata gerideyse bir ihtimal evet görülemeyebilir sanırım. İğne falan kullanman lazım şuan sakın aksatma canım. Hayırlı olsun inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla.kızlar merhaba aslında bugüne kadar kasım annelerine yazıyordum ama dün akşam itibariyle 2 bebişim olduğunu yani ekim annesi olacağımı öğrendim :) çok jeyecanlıyım ikiz olacağı için.
İnşallah sorunsuz bir şekilde süreci tamamlarız ve hepimizi bebişleri çok çok sağlıklı olur.
şimdiye kadar 10 günde bir farklı farklı doktorlara gittim ama kimse 2. keseyi ve bebişi görmemişti dün akşam kendi tüp bebek doktorum gördü hatta kalp atışı bile var dedi sadece biri 1 hafta ileriden gidiyor biri de 1 hafta geriden geliyor :) vaktinde giden yok yani :)ramzi teorisine göre 1 tanesi kız ama diğerini bilmiyoruz :) bu teoriye göre 7-8-9. haftadaki ultrason görüntüsüne göre tahmin yapıyorlar.
Yazdıklarınızın hepsini okudum sizden öğrenecek çok şeyim var :)
çok kötü mide ağrım var ama oh çok güzel mide bulantım yok derken bugün başladıikisini birden nasıl aşıcam bilmiyorum.
Bu arada Ankarada olup iyi bir doktoru olan var mı? ben tüp bebek doktorumdna çok memnunum ama doğumu özellikle yeni doğan yoğun bakımı olan özel bir hastanede yapmak istiyorum onun için hastane içindne bir doktor bakıyorum. Tavsiyelerini bekliyorum :) görüşmek üzere :)
Aynı kişi olabilir mı Nişantaşı da prof. Çok öneren oldudaIstanbulda bu konuda herkesin gittigi biri varmis. Ben ona gitmeyi düşünüyorum.
Ben 13. Haftaya girerken gittim işte geçen cumartesi günü belli olmadı canım bana da ikili test 1 hafta sonra yaptır dedi o zaman büyük ihtimal belli olur bide uyuyordu bebis :) çikolata ye dedi gitmedenMerhaba canım. şükürler olsun iyi gidiyor canım. c.tesi gittim doktora 11+1 olması gerekiyordu 11+4 çıktı. 12. haftanın içinde yani. cinsiyeti belli olmadı 15 nisanda kontrol var o zaman belli olur dedi bakalım görecekmi. sen ne yaptın. ne zaman tekrar başlıyorsun
Sukur iyiyim canim sabah aci su cikariyorum gun icinde kusmuyorum artik ama kötü gunum de yine hep bi calkantili midem ama artik cikarmiyorum, ins. Seninde duzelirUmutlarimvar1600 canım ne oldu bulantıların yahu benim geçeceğine artıyor mu ne oluyor ben anlamıyorum kötü geçiriyorum ya hep hasta gibiyim. Senin de kötü gidiyordu nasıl şimdi (
Canım hayırlı olsun, sonuna kadar sağlıkla gitsin inşAllah.. benim doktorumda Ankda, ben doğumuda onda yapmıştım kızımda, tıp fakültesinde. Yine doğumu Ankda onda yaparım. Bu sefer yine tıp fakültesindemi yapar yoksa özeldemi yapar bilmiyorumkızlar merhaba aslında bugüne kadar kasım annelerine yazıyordum ama dün akşam itibariyle 2 bebişim olduğunu yani ekim annesi olacağımı öğrendim :) çok jeyecanlıyım ikiz olacağı için.
İnşallah sorunsuz bir şekilde süreci tamamlarız ve hepimizi bebişleri çok çok sağlıklı olur.
şimdiye kadar 10 günde bir farklı farklı doktorlara gittim ama kimse 2. keseyi ve bebişi görmemişti dün akşam kendi tüp bebek doktorum gördü hatta kalp atışı bile var dedi sadece biri 1 hafta ileriden gidiyor biri de 1 hafta geriden geliyor :) vaktinde giden yok yani :)ramzi teorisine göre 1 tanesi kız ama diğerini bilmiyoruz :) bu teoriye göre 7-8-9. haftadaki ultrason görüntüsüne göre tahmin yapıyorlar.
Yazdıklarınızın hepsini okudum sizden öğrenecek çok şeyim var :)
çok kötü mide ağrım var ama oh çok güzel mide bulantım yok derken bugün başladıikisini birden nasıl aşıcam bilmiyorum.
Bu arada Ankarada olup iyi bir doktoru olan var mı? ben tüp bebek doktorumdna çok memnunum ama doğumu özellikle yeni doğan yoğun bakımı olan özel bir hastanede yapmak istiyorum onun için hastane içindne bir doktor bakıyorum. Tavsiyelerini bekliyorum :) görüşmek üzere :)
Amin canım inşallah.Aaa cok şaşırdım ya nasıl olur böyle bişey bu kadar uzun süre görülmemesine çok şaşırdım karnından baktılarsa ve 1 hata gerideyse bir ihtimal evet görülemeyebilir sanırım. İğne falan kullanman lazım şuan sakın aksatma canım. Hayırlı olsun inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla.
Teşekkür ederim canım amin. İnşallah hepimizin sonuna kadar giden güzrl hamilelikleei olue, vaktinde doğım yaparız ve sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur.Canım hayırlı olsun, sonuna kadar sağlıkla gitsin inşAllah.. benim doktorumda Ankda, ben doğumuda onda yapmıştım kızımda, tıp fakültesinde. Yine doğumu Ankda onda yaparım. Bu sefer yine tıp fakültesindemi yapar yoksa özeldemi yapar bilmiyorum
benim oldu. sarı hatta yeşile yakın bir renk olduğunu söyledim ama doktorum normal dedi. ilaç falan vermedi. yazdığın ilaca baktım da sanırım tedbir amaçlı vermiş doktorun. verilen ilaç konusunda tereddütün olduğunda daha o an doktorunla konuşmanı tavsiye ederim. kullanmak istemediğini söyleyebilir yda ilaçla alakalı detaylı açıklama isteyebilirsin..Kizlar bu dönemde akintı sorunu yaşayan var mı?Doktorumla konustum gynofor kullanmami soyledi ama nedense cesaret edip başlayamadım.Sizde boyle bir sıkıntı oldu mu?Çok tedirgin oldum
Aslında doktoruma cok guveniyorum.Yanlış birsey uygulayacağınıda düsünmüyorum ama hamilelik psikolojisi olsa gerek.Salı günü kontrolüm var yüzyüze daha rahat konuşurum.Evet bu dönemde vücut mantara meyilli oluyormuş,hamilelik rutini diyebiliriz yani...benim oldu. sarı hatta yeşile yakın bir renk olduğunu söyledim ama doktorum normal dedi. ilaç falan vermedi. yazdığın ilaca baktım da sanırım tedbir amaçlı vermiş doktorun. verilen ilaç konusunda tereddütün olduğunda daha o an doktorunla konuşmanı tavsiye ederim. kullanmak istemediğini söyleyebilir yda ilaçla alakalı detaylı açıklama isteyebilirsin..
mantar olduğunda kaşıntı, kötü koku gibi başka şeylerde oluyormuş. bende herşeyden korkar oldum. hele sebzeleri bir yıkayışım var hunharca temizliyorum. tokso çok korkutuyor beni.Aslında doktoruma cok guveniyorum.Yanlış birsey uygulayacağınıda düsünmüyorum ama hamilelik psikolojisi olsa gerek.Salı günü kontrolüm var yüzyüze daha rahat konuşurum.Evet bu dönemde vücut mantara meyilli oluyormuş,hamilelik rutini diyebiliriz yani...
bu zaten beklenen bişey. benimde öyle oldu ufak bir doz yükseltmesi yapıldı. ayrıca değerin hala normal sınırlar içersinde. canını sıkmanı gerektirecek bişey yok rahat olKizlar gunaydin. Dün tsh icin kan verdim. 3.20 olmuş sonuçları gösteremedim doktora yarın gitcem. İlaç kullanmama rağmen yukselmis çok cqnim sıkıldı.
Merhaba hayırlı olsun. Dış gebeliğin en önemli özelliği kan değerlerin. Kan değerlerini yazabilir misinKızlar konusunu actim cevap alamadim yardim edin.
transferin 18. Gunundeyim. 4+6 günluk. Keseyi gormedik daha 9 gunu var. Benim 4 gündur gobek hizasinin 3 parmak saginda agrim var ara ara gelip gidiyo. asiri siddetli degil ama rahatsiz ediyo. Karin alti degil kasiklarimda uzakta. Ama yinede dis gebelik olabilirmiki. Kanamamda yok kasiklarinda agrimiyo. Sadece migde agrisi gibi gelip gidiyo. Boyle bisey yasayan varmi?
Doktorum il disinda ulasamiyirum.
Canım bende tsh için hap kullanıyorum eskiden 50 şimdi 75'e yükseltti dozajı doktorum bana hamilelikte arttığı için tsh hemen 75 e çıkardı dozajını Emin'im doktorun hemen hapını değiştirecek Canını sıkma doktor derhal önlemini alırKizlar gunaydin. Dün tsh icin kan verdim. 3.20 olmuş sonuçları gösteremedim doktora yarın gitcem. İlaç kullanmama rağmen yukselmis çok cqnim sıkıldı.
Evet canim o.Aynı kişi olabilir mı Nişantaşı da prof. Çok öneren olduda
Ben yesillikleri hep sirkeli suda yıkıyorum. Tek çözüm o.mantar olduğunda kaşıntı, kötü koku gibi başka şeylerde oluyormuş. bende herşeyden korkar oldum. hele sebzeleri bir yıkayışım var hunharca temizliyorum. tokso çok korkutuyor beni.
bende sirkeli suda bekletiyorum ama işte yinede ikna olmuyorum temizlendiğine. önceden de böyleydim de şimdi daha da arttıEvet canim o.
Ben yesillikleri hep sirkeli suda yıkıyorum. Tek çözüm o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?