ben zorunlu diye biliyorum zaten. detaylı ultrason önemli. zaten olsınnşr problemde gebeliğe son vermek için değil doğduğunda acil müdahale edilmesi gereken bir durum var mı öğrenmek için yapılıyor. bazı durumlarda anne karnında bile bebeğe müdahale edildiği oluyor.detaylı ultrasonu ben yaptıracağım. fiyatlar hakkında bilgim yok ama 2 yıl önce eltim ankarada 500tl ye yaptırmıştı
şimdi internetten araştırdım. denizlide 190tlben zorunlu diye biliyorum zaten. detaylı ultrason önemli. zaten olsınnşr problemde gebeliğe son vermek için değil doğduğunda acil müdahale edilmesi gereken bir durum var mı öğrenmek için yapılıyor. bazı durumlarda anne karnında bile bebeğe müdahale edildiği oluyor.
benim doktorum özellikle 2 isim verdi. 800₺ ücret bilgisi aldım.
Sağol inşallah hepimiz görürüz. Evet şu haftaları bir atlatsaydim. Gerçi hic bitmiyor, benim sonrası da zor. Rahim ağzı yetmezligi var, dikiş ve hep yatış olacak ama işte hep su içinde bulunduğum durumu bir asayim bir sonraki asamaya geceyim istiyorum yine de. Hakkımızda hayırlısı..Ah canım öncelikle hayırlı olsun. Vallahi 6 haftalık hamile halim geldi gözümün önüne zararı olsa vermezler dimi? bu ilaçlar fazla değil mi? bu akıntı da neyin nesi olur muydu önceden? Hep böyle şeyler sorardım kendi kendime ama bir süre sonra alışıyorsun. Çünkü öncelikle bilmen gereken tek şey şu vücudundaki herşey değişiyor.. tüm mekanizma.. sana tavsiyem doktorla böyle ilaç kullanımı falan bhnları konuşurken yaz bi kenara aklın karışmasın. Yada tekrar tekrar sor onlar hızlı konuşuyor kaçırıyorsun. Birde kabız olmamaya dikkat et. Şimdiden hayırlı olsun inşallah hepimiz birbirimizin bebişlerinin doğduğu günü bile görürüz.
Benim eltim İstanbul da bi profa yaptırmıştı arayıp fiyat aldık 500 TL dedi ikiz olunca 750 dediler. Başka bir arkadaşım bir doktora gitti onlar ,350 TL ye yaptırmıştı onlarda memnun kaldılar bayağıKizlar 16. Haftada renkli ultrason yaptirmayi dusunen varmi fiyatlar hakkinda bilgi alisverisinde bulunalim
tam olarak ne zaman yapiliyor bilmiyorum canim fiyatlari merak ettim sadecerenkli ultrason dediğin detaylı ultrason mu? benim bildiğim 20.haftaya yakın yapılıyor.
Off pahaliymisdetaylı ultrasonu ben yaptıracağım. fiyatlar hakkında bilgim yok ama 2 yıl önce eltim ankarada 500tl ye yaptırmıştı
ile göre değişiyor galiba. ben sen söyleyince denizliyi araştırdım 250tltam olarak ne zaman yapiliyor bilmiyorum canim fiyatlari merak ettim sadece
Off pahaliymis
canım ben denizlideyim internetten araştırdım birde doktorun önerdiği yer var başka hastaya önerirken duydum. 190 fetal kalple birlikte 250 yazıyor sitesindeemily07 vallahi cnm bu fiyata hiç duymadım biz yazın o haftalarda tatilde oluruz diye ordan bi doktor bulduk o bile geçen yıl 300 e bakmış
çok uygunmuş canım, inşAllah bende bi yer bulurum. ddoktor yönlendirir belki. Bu arada doktorun yerini aradım çiğ eti söyledim, demiş beyfendi 10 gün sonra gelsin şimdi belli olmaz. kontrolüm 20 nisanda o zaman verirrim artık. Küçük yerler ve doğuda doktor çok sıkıntı kızlar..canım ben denizlideyim internetten araştırdım birde doktorun önerdiği yer var başka hastaya önerirken duydum. 190 fetal kalple birlikte 250 yazıyor sitesinde
canım bence ondan birşey çıkmayacak. Sonuçta kasa ile yemedin. Hangi ildesin canım.çok uygunmuş canım, inşAllah bende bi yer bulurum. ddoktor yönlendirir belki. Bu arada doktorun yerini aradım çiğ eti söyledim, demiş beyfendi 10 gün sonra gelsin şimdi belli olmaz. kontrolüm 20 nisanda o zaman verirrim artık. Küçük yerler ve doğuda doktor çok sıkıntı kızlar..
canim nasil gidiyor sorun yok dimi heyacanla kucagina almani bekliyorum insallah nekadar oldu simdi cinsiyet belli olmamistir dimicanım ben denizlideyim internetten araştırdım birde doktorun önerdiği yer var başka hastaya önerirken duydum. 190 fetal kalple birlikte 250 yazıyor sitesinde
Merhaba canım. şükürler olsun iyi gidiyor canım. c.tesi gittim doktora 11+1 olması gerekiyordu 11+4 çıktı. 12. haftanın içinde yani. cinsiyeti belli olmadı 15 nisanda kontrol var o zaman belli olur dedi bakalım görecekmi. sen ne yaptın. ne zaman tekrar başlıyorsuncanim nasil gidiyor sorun yok dimi heyacanla kucagina almani bekliyorum insallah nekadar oldu simdi cinsiyet belli olmamistir dimi
ay cok sukur canim ins busefer alacaksin kucagina sag saglim.az kalmis cinsiyetede cok heycanli :)bn dosyayi halletim rqpor cikti yarin asilama canim.1.asilma olcak.2.olcak sonra tup raporunu alinca tup bebek anca.epey var yaniMerhaba canım. şükürler olsun iyi gidiyor canım. c.tesi gittim doktora 11+1 olması gerekiyordu 11+4 çıktı. 12. haftanın içinde yani. cinsiyeti belli olmadı 15 nisanda kontrol var o zaman belli olur dedi bakalım görecekmi. sen ne yaptın. ne zaman tekrar başlıyorsun
Ben de bu sabah dibini boyadim.Kizlar Ben sacimi boyadim. Cook kararsizdim ama 5 cm kadar beyazlarim uzamisti.calisirkende herkes soruyordu. Ins kotu etkilemez
Istanbulda bu konuda herkesin gittigi biri varmis. Ben ona gitmeyi düşünüyorum.Kizlar 16. Haftada renkli ultrason yaptirmayi dusunen varmi fiyatlar hakkinda bilgi alisverisinde bulunalim
Hakkinda hayirlisi olsun canim ins. Asilama ile olurda digerlerine hic gerek kalmazay cok sukur canim ins busefer alacaksin kucagina sag saglim.az kalmis cinsiyetede cok heycanli :)bn dosyayi halletim rqpor cikti yarin asilama canim.1.asilma olcak.2.olcak sonra tup raporunu alinca tup bebek anca.epey var yani
olsun canım. o süreçde vücudun biraz dinlenir. dualarım seninle canımay cok sukur canim ins busefer alacaksin kucagina sag saglim.az kalmis cinsiyetede cok heycanli :)bn dosyayi halletim rqpor cikti yarin asilama canim.1.asilma olcak.2.olcak sonra tup raporunu alinca tup bebek anca.epey var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?