• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar nasıl gidiyor bulantilarim çok azaldı bir kaç gündür sizde durum nasıl. Birde doktor demir için şurup verdi ama ben akşamları yatmadan önce içiyorum. .bulantı olmuyor.
Benim de hafifledi sukur yumurta yemeye basladim, sabahlari 3 günde bir aci su cikariyorum, ben kan hapi kullaniyorum bi bitse suruba geccem bende hapi yutmak zor oluyo bide sanirim şurup pekmez tadindaymis degilmi icmesi zor olmasa gerek

Benim de hafifledi sukur yumurta yemeye basladim, sabahlari 3 günde bir aci su cikariyorum, ben kan hapi kullaniyorum bi bitse suruba geccem bende hapi yutmak zor oluyo bide sanirim şurup pekmez tadindaymis degilmi icmesi zor olmasa gerek
Evet tadı kötü değil. . Ben yatmadan içiyorum emilimi artsın diye hemen üzerine bir portakal sıkıp içiyorum. Ne bileyim çok azaldı bulantim yok gibı baya rahat yemek yiyip sıvı alıyorum. Tedirgin oldum biraz ama inşallah bir problem yoktur.

Evet tadı kötü değil. . Ben yatmadan içiyorum emilimi artsın diye hemen üzerine bir portakal sıkıp içiyorum. Ne bileyim çok azaldı bulantim yok gibı baya rahat yemek yiyip sıvı alıyorum. Tedirgin oldum biraz ama inşallah bir problem yoktur.
Bu tedirginliklerimiz hiç geçmeyecek gibi canım.Benim en başından beri ne bulantım oldu nede başka bir şey.Her seferinde galiba yolunda gitmeyen bir şey var diye kendimi yedim durdum.15 hafta olduk normal bir insandan hiçbir farkım yok.Sadece bir göbek var o kadar.Sürekli kendimi dinliyorum,bir yerden belirti bulmaya çalışıyorum.Boşu boşuna stres yapıyoruz ama elde değil maalesef.Kontrolümde ayın 11 de nasıl sabredeceğim bilmiyorum :)

Hosgeldin canim ben progestani günde 4 kez kullaniyordum puturlu geri cikardi ama kotu kokulu degildi bence bi tahlil yaptir

Görüştum tüp bebek merkezimle. WhatsApptan yazmışlar. Teste gerek yok demişler. Gnomax XL diye bir ilaç yazmis. 3 gece kullan diye ama internette 3er gece arayla 1er tane diyor. Yanlış mi anladım acaba. 6 haftalik hamikeyim zararı olur mu ki? Mantar içinmis ilaç. Zarari olsa vermezlerdi herhalde

Hosgeldin canim ben progestani günde 4 kez kullaniyordum puturlu geri cikardi ama kotu kokulu degildi bence bi tahlil yaptir rahatla
Görüştum tüp bebek merkezimle. WhatsApptan yazmışlar. Teste gerek yok demişler. Gnomax XL diye bir ilaç yazmis. 3 gece kullan diye ama internette 3er gece arayla 1er tane diyor. Yanlış mi anladım acaba. 6 haftalik hamikeyim zararı olur mu ki? Mantar içinmis ilaç. Zarari olsa vermezlerdi herhalde

Tahlili ilaç mı yazılır. Saçma sen bi kadindoguma git tahlil yaptır cnm

Ah canım öncelikle hayırlı olsun. Vallahi 6 haftalık hamile halim geldi gözümün önüne zararı olsa vermezler dimi? bu ilaçlar fazla değil mi? bu akıntı da neyin nesi olur muydu önceden? Hep böyle şeyler sorardım kendi kendime ama bir süre sonra alışıyorsun. Çünkü öncelikle bilmen gereken tek şey şu vücudundaki herşey değişiyor.. tüm mekanizma.. sana tavsiyem doktorla böyle ilaç kullanımı falan bhnları konuşurken yaz bi kenara aklın karışmasın. Yada tekrar tekrar sor onlar hızlı konuşuyor kaçırıyorsun. Birde kabız olmamaya dikkat et. Şimdiden hayırlı olsun inşallah hepimiz birbirimizin bebişlerinin doğduğu günü bile görürüz.

Kızlar ben ciddi ciddi kaşınmaya başladım Amerika'dan Hindistan cevizi yapı getirttiriyorum arkadaşımla. İşe yarar herhalde dimi organik tamamen öyle düşündüm. Çatlamak istemiyorum yaa zaten ikiz bebek karnı çok büyüyor bide çatlaklı çatlaklı olmasın en iyisi mustelamıymış sizce
Ben hindistan cevizi yagi aldim yeni kullanmaya basladim. Killanma olsa bile dogum sonrasi dökülüyor dediler. Cok ta dery etmiyorum. Kıla cozum var çatlağa yok zira.
Birde aramızda nipd genetik testi yaptıran vardı. Bana yazabilir mi bir kaç şey soracağım
Ben yaptirdim canim.
Ben bebek yagi kullaniyorum ama doktorum vazalinde onerdi, hindistan cevizi yagi bende de var ama hamilelik oncesi saclarima kullaniyodum beslesin guclensin diye gaydasinida cok gordum acaba gobegime sursem gobekteki killarida artirirmi besler mi kafam karisti :KK64:
Killanma olsa bile dogum sonrasi dökülüyor dediler. Cok ta dert etmiyorum. Kıla cozum var çatlağa yok.

Kizlar birde benim doktorum hala haftada 1 olan proluton deport igneyi kesmedi sizde hala kullaniyor musunuz
Ben 10. Haftada kestim canim. Ama herkesin dusuk riski seviyesi farkli. Hepimiz farkli sebeplerden tup bebek yaptik. Bence bu konuda kimse kimseye referans olamaz.
Kızlar nasıl gidiyor bulantilarim çok azaldı bir kaç gündür sizde durum nasıl. Birde doktor demir için şurup verdi ama ben akşamları yatmadan önce içiyorum. .bulantı olmuyor.
Benim de azaldi şükür ama demir hapi almadim bulanti yapti diye. Yavaştan şuruba gecmeyi dusunuyorum ben de. Surup bulanti yapmiyor dedi arkadasim

Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ben de hiç sevmiyorum günlük pet kullanmayi evet çok sağlıksız deniyor ama kokuyu hapsediyor diye tercih ediyorum. Diğer türlü çok rahatsız ediyor. Peçete koymayı deneyeyim bir de bakalım..
Benim doktorum da günlük ped ve vajinal ıslak mendili kesinlikle kullandirmiyor çamaşır değiştiriyorum sık sık yada havlu kağıt canım en azından daha iyi

Kizlar Ben sacimi boyadim. Cook kararsizdim ama 5 cm kadar beyazlarim uzamisti.calisirkende herkes soruyordu. Ins kotu etkilemez

Eczaneden organik diye aldim boyadiktan sonra beklerken internette avrupada yasaklanan 22 maddeden 4 unu icerdigini gordum. Paraben amonyak.... vs icermiyor ama genede sonradan vicdan yaptim

Eczaneden organik diye aldim boyadiktan sonra beklerken internette avrupada yasaklanan 22 maddeden 4 unu icerdigini gordum. Paraben amonyak.... vs icermiyor ama genede sonradan vicdan yaptim
Kaçıncı haftadasin? Birsey olmaz insallah ya zaten bebege geçtiği kanitlanmamis ama ihtimal dahilinde onermiyorlar.. kotu dusunme bence

Yoktur ins. Canim haftana göre zaten azalmasi lazim hayirlisi saglikla kucagimiza alalim ins. Bebelerimizi

Back