Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kan degerimde sikinti yok katlanip gidiyo. 12. Gun 398 14. Gun 890 17. Gun 2660
Canım normal o zaman. Dış gebelik oluşumunu ağrılardan anlayamazsın ki bunun en birinci örneği kan değerlerinin artmasıdır. Allah korusun kan değerlerin artar kese gözükür ama içinde bebek olmaz dış gebelik değildir boş gebeliktir o da. Yani senin dış gebelikle ilgisi yok. Hepimizin ağrıları oldu tutunmaya çalışıyor şuan canlanıyor cok normal.

Kızlar sizde de hep ağlama isteği oluyor mu ya. Birşey de izlemiyorum öyle otururken durup dururken ağlamak geliyo içimden. Ağlıyorum bazen de ama böyle hıçkıra hıçkıra

Kızlar bende euthyrox 75 mg gunde 1 kez kullaniyorum ama sanki bende carpinti yapiyo, 1-2 atimlik kalp ritmimi degistiriyo kisa sureli bayginlik hissi veriyo sizde de ole bisi oluyo mu

Kızlar sizde de hep ağlama isteği oluyor mu ya. Birşey de izlemiyorum öyle otururken durup dururken ağlamak geliyo içimden. Ağlıyorum bazen de ama böyle hıçkıra hıçkıra
Bende agliyorum bisi izlerken durup dururken hep ağlıyorum, dun esimi aradim aglayarak benim canim sıkıldi herkes parkta gel beni gezdir diyecektim garibim bisi oldu sanmis cok kizdi

Dış gebelik olması için değerinin bir artıp bir azalması ve tekrar artması gerek ve az az artması lazım. Ayrıca kahverengi leke olur sürekli. Ve senin değerin çok iyi bence hiç kafanı bulandırma gayet normal bir gebelik senin ki.

Bir de hcg 2000 ler de vajinal 5000 lerde karından kese görünür.

Cok sagol insallsh canim. Bisey daha sorayim canim. Kacinci haftalarda bebege ikili ve diger testler yapiliyor. Yaptirdinizmi

Benim dr gunde en az 5 kez gozlerim doluyor sacma şeylere.

Sagol canim ama benimki kasik agrisi degil. Yukarda gobegin yaninda
Ben ilk hamile kaldigimda hep gobek deligimde sancim oldu canim. Olabiliyormus.

Bende de oluyor arada ama gebelikten de olabilir.
Ben kardiyolojiye gittim canim 24. Haftadan sonra gebelikten kaynakli bekliyorlarmis ilacin dozunu azaltsin dedi doktor euthyroxu günde 1 kez 100 mg dan 75 se indirdi dahiliye doktoru daha da gecmedi 1 hafta sonra yine kardiyolojiye gidecegim gecmezse kalp ritim duzenleyici bi ilac baslicaz dediler sanirim beloca baslicaklar çünkü erken donemde beklemiyolarmis bu carpintilari

Sagol canim ama benimki kasik agrisi degil. Yukarda gobegin yaninda
Canım ben ilk gebeliğim dış gebelikti öyle farklı bi belirti hiç olmadı aynı normal hamileliğimdeki gibiydi ağrılar mesela benim şimdiki hamileliğimde çok sancım olmuştu ilk günlerde aynı senin anlattığın gibi ama bak normal gebelik oldu yani hepimiz en başta bu tedirginliği genelde yaşıyoruz şimdi doktora gitsende görünmez birazdaha sabret öyle git yoksa kafan karışabilir

Sa

Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…