Cnm bn 10 gün bilemedin 12 günde bir gidiyorum.Canım sen her hafta mı gidiyosun
Bunu ben de coooook dusunuyorum... kina mi yaksam diyorum ama sacimda boya var.. korkuyorum.. kimisi boyanir diyor kimisi boyanmaz diyor...kızlar bir kaç ay sonra saçlarımızı boyayabilecekmiyiz
bitkisel boyalar varmış. ama ne derece doğru bilmiyorumBunu ben de coooook dusunuyorum... kina mi yaksam diyorum ama sacimda boya var.. korkuyorum.. kimisi boyanir diyor kimisi boyanmaz diyor...(
Başak Sayan bu boyayı kullanmış hamileyken. linkini veriyorumBunu ben de coooook dusunuyorum... kina mi yaksam diyorum ama sacimda boya var.. korkuyorum.. kimisi boyanir diyor kimisi boyanmaz diyor...(
Piyasadaki bitkisel boyalara da guven olmuyor ki... teşekkürler canim bakayim bir :)Başak Sayan bu boyayı kullanmış hamileyken. linkini veriyorum
http://sachane.com/organic-systems-...a0swas8oSmYsO4C1-z7wq7fZzrVFKkIDF_BoCYGDw_wcB
dr banu çiftçi bu konuda detaylı bir video çekmiş onu dinledim ama kararsız kaldım gerçekten.Piyasadaki bitkisel boyalara da guven olmuyor ki... teşekkürler canim bakayim bir :)
Biz hala öyleyiz bitmiyor cnm o endiseBenimde yarın kontrolüm 11+3 olduk yarın ikili testimizide yaptırıcaz.Her muayene öncesi strese giriyorum kötü bişey söyleyecek diye doktor inşallah yarını da bir atlatsaydık sorunsuz
araştırdınmı alacağın bir marka varmıMerhaba kızlar ben bugun Dr uma sordum boya işini. 14+5 im.boya organik olursa ve kısa süreli işlem gerekiyorsa olur dedi.o yüzden kuaföre de sabah saatlerinde gidicem başkalarının boya kokusunu teneffüs etmeyeyim diye.kimyasal olanlarla kesinlikle önermiyorum dedi
ikili test için erken değilmiBenimde yarın kontrolüm 11+3 olduk yarın ikili testimizide yaptırıcaz.Her muayene öncesi strese giriyorum kötü bişey söyleyecek diye doktor inşallah yarını da bir atlatsaydık sorunsuz
araştırdınmı alacağın bir marka varmı
evet canim phyto dive fransiz markasi 58₺ gibi bir fiyati var eczanelerde satiliyormus
Erken degil tatlim. 11 ile 14 hafta arasi yapiliyo ikili testaraştırdınmı alacağın bir marka varmı
ikili test için erken değilmi
Ben 2 hafta da bir gidiyorum özlüyorum bebişlerimi yaaCnm bn 10 gün bilemedin 12 günde bir gidiyorum.
Yok canım 12. Hafta oluyoraraştırdınmı alacağın bir marka varmı
ikili test için erken değilmi
Üstteki erkek gibi alttaki yayılı yatmış masallah kuzulara :)Kızlar bebişlere bi cinsiyet tahmini. Hadi bi ben kaldım:))) biri güzel duruyo da 2. uyuyodu hiç kımıldamadı o yüzden net değil hiçbişeyiDaDLiShey
anladim. benim doktorum boyle birseyden bahsetmedi. ikiz benim de.Biliyorum.. bizim dediğimiz başka ama. İkiz olduğu için ikili test yapmıyor dr yanlış sonuç vereceği için. Genetiğe gönderttiriyor onda da sonuç ya iyi ya kötü gibi birşey
Yok ağızdan al dedi. Bende artık kullanmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?