Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar ben bugun Dr uma sordum boya işini. 14+5 im.boya organik olursa ve kısa süreli işlem gerekiyorsa olur dedi.o yüzden kuaföre de sabah saatlerinde gidicem başkalarının boya kokusunu teneffüs etmeyeyim diye.kimyasal olanlarla kesinlikle önermiyorum dedi

Benimde yarın kontrolüm 11+3 olduk yarın ikili testimizide yaptırıcaz.Her muayene öncesi strese giriyorum kötü bişey söyleyecek diye doktor inşallah yarını da bir atlatsaydık sorunsuz

Benimde yarın kontrolüm 11+3 olduk yarın ikili testimizide yaptırıcaz.Her muayene öncesi strese giriyorum kötü bişey söyleyecek diye doktor inşallah yarını da bir atlatsaydık sorunsuz
Biz hala öyleyiz bitmiyor cnm o endise

araştırdınmı alacağın bir marka varmı

ikili test için erken değilmi

Kızlar bana dr 20. Haftada diplere cok değdirmeden yani birazcık mesafe bırakarak düz boyanabilir. 20. haftada tam anlamıyla bebeğin organ gelişimleri tamamlanır dedi açıklama olarak da.

Kızlar bebişlere bi cinsiyet tahmini. Hadi bi ben kaldım:))) biri güzel duruyo da 2. uyuyodu hiç kımıldamadı o yüzden net değil hiçbişeyi DaDLiShey

Eklentiler

• IMG_8779.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_8782.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 54
Biliyorum.. bizim dediğimiz başka ama. İkiz olduğu için ikili test yapmıyor dr yanlış sonuç vereceği için. Genetiğe gönderttiriyor onda da sonuç ya iyi ya kötü gibi birşey
anladim. benim doktorum boyle birseyden bahsetmedi. ikiz benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…