- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birsey olmaz insallah merak etma ama sakin sakin cig etli bisey yeme yedigin kofte et bile iyi pismis olmali.. doktor bana bunu ozellikle dediGünaydın kızlar, benim dün misafir vardı baya ayakta kaldım perişan oldum. Bugünde karnım ağrıyor sanki, uzanıyorum. Dayanamadım dün baya çiğ köfte yedim umarım birşey olmaz. Evde yapıldı ama içinde çiğ et vardı. İlk defa yedim etli.
Maşallah canım ben de 11inde yapıcam onların hepsini inşallah. Öyle sabırsızım ki anlatamamArkadaşlar doktordan geldim. Bebeğim büyümüş 11+4 olmuş. ense ve burun ölçümü yapıldı. Herşey güzel dedi doktor bir sıkıntı yok dedi. İkili test yaptırmadım. Zaten doktorumda aldırmayacaksan yaptırma dedi. Ense ölçümü %75 kanla birlikte %85 sonuç veriyor dedi. İlaçlarımın büyük kısmını kesti. Demir ilacı verdi. Artık yediklerimin önemli olduğunu ve neler yemem gerektiğini söyledi. 3lt su dedi su içemediğinde ayranla tamamla dedi. kısacası herşey yolunda :) Cinsiyeti ile ilgili tahminde bulunmadı 15 nisanda kontrol o zaman belli olabilir dedi
seni çok iyi anlıyorum. bende bugün senin gibiydim. bu arada sakın bebekyağı kullanmayın tüylenme yaoıyormuş öyle dedi doktorum. biraz tüylenme yapar dediMaşallah canım ben de 11inde yapıcam onların hepsini inşallah. Öyle sabırsızım ki anlatamam
Benim göbüşüm cok kıllandı ya kullanmadım birşey daha bende bugün bebe yağı almayı düşünüyodum kaşınıyorum çünkü. Ne kullansak ya o zaman tavsiye verdi miseni çok iyi anlıyorum. bende bugün senin gibiydim. bu arada sakın bebekyağı kullanmayın tüylenme yaoıyormuş öyle dedi doktorum. biraz tüylenme yapar dedi
bana Lierac tavsiye etti. güneş kremi olarak da mustella kids 50+ tavsiye etti. bir arkadaşımda solante pregna önerdiBenim göbüşüm cok kıllandı ya kullanmadım birşey daha bende bugün bebe yağı almayı düşünüyodum kaşınıyorum çünkü. Ne kullansak ya o zaman tavsiye verdi mi
gözünaydın canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende yeni geldim kontrolden çok şükür iyi geçti bebişimizin hareketlerinide gördük sadece regenesis vitamine devam bu ayda dedi cinsiyet tahmini yapmam gerekirse %51 kız dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi
Bana dr um 13. Haftadan itibaren organik boyayla boyayabilirsin dedi ben de aldim bitane boyayacagim.kızlar bir kaç ay sonra saçlarımızı boyayabilecekmiyiz
Bence kiz gibi canim ustteki.Kızlar bebişlere bi cinsiyet tahmini. Hadi bi ben kaldım:))) biri güzel duruyo da 2. uyuyodu hiç kımıldamadı o yüzden net değil hiçbişeyi DaDLiShey
2000 odedim ben. Bazıları 1600 odemis. Bayagı komisyon aliyor sanirim aracilar.Canım ben sordum yurtdışına gönderiyorlar zaten. 2.500tl
Guvendigin etse sorun olmaz belki ama dikkat et canim. Etin, yumurtanin iyi pismis olmasi zorunlu.Günaydın kızlar, benim dün misafir vardı baya ayakta kaldım perişan oldum. Bugünde karnım ağrıyor sanki, uzanıyorum. Dayanamadım dün baya çiğ köfte yedim umarım birşey olmaz. Evde yapıldı ama içinde çiğ et vardı. İlk defa yedim etli.
Ben de bugun hindistancevizi yagi basladim. Acayip kasiniyor karnimBenim göbüşüm cok kıllandı ya kullanmadım birşey daha bende bugün bebe yağı almayı düşünüyodum kaşınıyorum çünkü. Ne kullansak ya o zaman tavsiye verdi mi
canım sanırım senle aynı haftalardaydık. bende dün akşam bişey hissettim ama emin olamadım tabiKızlar ben gece oğlumu hissetmis olabilirim. Yanılmiyorumdur dmi daha erken degildir
Canim bugun cok araştırdım bir eczanede tanidigim var bana mustella yi mutlaka kullan dedi benden alman sart degil ama diger markalarin etkisi yok dediBenim göbüşüm cok kıllandı ya kullanmadım birşey daha bende bugün bebe yağı almayı düşünüyodum kaşınıyorum çünkü. Ne kullansak ya o zaman tavsiye verdi mi
Bugün tam 14 haftalığız. Hissettigim şey hani su dolu balon olur ya ustten tutarsin alta kaçar ya hani onun gibi bisey soldan sağa gecti :)) öyle bisey iştee :))canım sanırım senle aynı haftalardaydık. bende dün akşam bişey hissettim ama emin olamadım tabi
Canım bende kızımda mustelayı kullanmıştım ve hiç karnımda olmadı çatlak ama bacaklarıma doğru sürmediğim için oralarda oldu. Ben yine mustela alırımCanim bugun cok araştırdım bir eczanede tanidigim var bana mustella yi mutlaka kullan dedi benden alman sart degil ama diger markalarin etkisi yok dedi
benimki hafif dürtülme gibi oldu canım. belki başka bişeydir bebiş henüz çok küçük ama olsunBugün tam 14 haftalığız. Hissettigim şey hani su dolu balon olur ya ustten tutarsin alta kaçar ya hani onun gibi bisey soldan sağa gecti :)) öyle bisey iştee :))
Bende alacam.ikili paket olarak vardı 113tl dedi. Güneş kremi olarak da bir krem önerdi. En iyisi bu dedi. resmini atayım bak. Yenileme özelliği varmış ve gebeler içinmiş.Canım bende kızımda mustelayı kullanmıştım ve hiç karnımda olmadı çatlak ama bacaklarıma doğru sürmediğim için oralarda oldu. Ben yine mustela alırım
Bende tuylendim ya göğüs uclarim yüzümBenim göbüşüm cok kıllandı ya kullanmadım birşey daha bende bugün bebe yağı almayı düşünüyodum kaşınıyorum çünkü. Ne kullansak ya o zaman tavsiye verdi mi
Ben hiç güneş kremi kullanmıyorum ya, aslında cildim çok hassas. Birde çok beyaz tenliyim. Evde sebamedin var olmazsa süreyim onu.Bende alacam.ikili paket olarak vardı 113tl dedi. Güneş kremi olarak da bir krem önerdi. En iyisi bu dedi. resmini atayım bak. Yenileme özelliği varmış ve gebeler içinmiş.
Eki Görüntüle 1975923
beyaz tenliysen dışarı çıkınca bence mutlaka sür. leke olur canımBen hiç güneş kremi kullanmıyorum ya, aslında cildim çok hassas. Birde çok beyaz tenliyim. Evde sebamedin var olmazsa süreyim onu.