- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Ayyy canım çok sevindim. İnan aklımdaydın hep, yazmayınca merak etmiştim. Sonuna kadar sağlıkla gitsinler inşAllah..Canim bugun gittim doktora cok sukur duydum kalp atislarini binlerce kez hamdolsun Rabbime herkese de banada sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Hepinize de hayirli kandiller dilerim
Ouyyy mübarek günde ne güzel bi haber bu. Cok ama cook gözün aydın cnım. Bugün uyanir uyanmaz sen gelmistin aklima sonra kahvalti falan derken bu saate kaldi.Canim bugun gittim doktora cok sukur duydum kalp atislarini binlerce kez hamdolsun Rabbime herkese de banada sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
amin canım.Güzel annişler kandiliniz mübarek olsun. Insallah evlatlarimizi sag salim kucağımiza aliriz ve kandillerde bayramlarda ellerimizi öpen hayirli evlatlar olurlar insallan
Canım banada bugün bi kutu yazdı. Jeli bırakıp buna devam et dedi. Bende tüp doktoruma mı sorsam acaba diyorum. Artık ne coraspin ne de jel ve progestan kullanmak istemiyorum. Kızımda 3. Aydan sonra kesmişti ikisinideKızlar bu progestan beni çok etkilemeye başladı. Bugün çok mutsuz ve bunalmış uyandım. sanırım 7 nisanda bırakacağım ama o zamana depresyona girmezsem iyi. İlça yüzünden günümün yarısı uykuda geçiyor. Kendime vakit ayıramaz oldum. C.tesi kontrolum var doktorla konuşacağım. 1 hafta erken kesmende sıkıntı olmazsa bırakmayı isteyeceğim
fitil olarakmı kullanacaksın. ya ben sabah akşam jel kullanıyorum ayrıca sabah akşam 1 tane ağızdan progestan. gına geldi valla. uyumak istemiyorum normal hayatıma dönmem için bırakmam lazım çok çok baş dönmesi yapıyor ve uyutuyorCanım banada bugün bi kutu yazdı. Jeli bırakıp buna devam et dedi. Bende tüp doktoruma mı sorsam acaba diyorum. Artık ne coraspin ne de jel ve progestan kullanmak istemiyorum. Kızımda 3. Aydan sonra kesmişti ikisinide
Biliyorum.. bizim dediğimiz başka ama. İkiz olduğu için ikili test yapmıyor dr yanlış sonuç vereceği için. Genetiğe gönderttiriyor onda da sonuç ya iyi ya kötü gibi birşeyikili testin amaci sadece olasilik hesaplama. zaten size var yada yok denilmiyo. olasilik su kadar deniliyo. bebeginizden vazgecmek olarak dusunmeyin bir sorun varsa ve dogmadan onlem alinabilecekse onu da haber veriyor diye biliyorum. dr banu ciftci youtube kanalindan bu konuda baya ayrintili bir cekim yapmis izlemenizi tavsiye ederim.
Yok ağızdan al dedi. Bende artık kullanmak istemiyorum.fitil olarakmı kullanacaksın. ya ben sabah akşam jel kullanıyorum ayrıca sabah akşam 1 tane ağızdan progestan. gına geldi valla. uyumak istemiyorum normal hayatıma dönmem için bırakmam lazım çok çok baş dönmesi yapıyor ve uyutuyor
O duyguyu cok iyi anlıyorum. Ben bıraktım dr soylemeden önce crinone dan bezmistim. Eski ilac grubundan bir tek coraspin kaldi. Bazi gunler hicbir ilac icmeyip dinleniyorum.Kızlar bu progestan beni çok etkilemeye başladı. Bugün çok mutsuz ve bunalmış uyandım. sanırım 7 nisanda bırakacağım ama o zamana depresyona girmezsem iyi. İlça yüzünden günümün yarısı uykuda geçiyor. Kendime vakit ayıramaz oldum. C.tesi kontrolum var doktorla konuşacağım. 1 hafta erken kesmende sıkıntı olmazsa bırakmayı isteyeceğim
dikkatli ol canım ilacı içtikden 1 saat sonra bir süre başım dönüyor. mümkün olduğunca ayakda durmaYok ağızdan al dedi. Bende artık kullanmak istemiyorum.
ne güzel. doktor bana 7 nisanda hepsi bitecek sadece vitamin demir kan sulandırıcı iğne ve coraspin içeceksin dedi. ama progestan gerçekten bezdirdiO duyguyu cok iyi anlıyorum. Ben bıraktım dr soylemeden önce crinone dan bezmistim. Eski ilac grubundan bir tek coraspin kaldi. Bazi gunler hicbir ilac icmeyip dinleniyorum.
Ay canım inanki çok çok sevindim bu mübarek gecede Rabbim bu yolda emek veren biz ve bizim gibi anne adaylarının emeklerini boşa çıkarmasın yavrularımızı inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız artık stres yapma yavruların seninle şuan içim kıpır kıpır senin adına ne kadar sevindim anlatamam canımCanim bugun gittim doktora cok sukur duydum kalp atislarini binlerce kez hamdolsun Rabbime herkese de banada sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Benim de 13 00 da randevum var.Nasil gecti seninkiBugün 9:40 da randevum var kızlar
Çok güzel geçti çok şükür. Rahim uzunluğu ve kalınlığında bakıldı iyi çıktı .kıpır kıpır firlama lar. MasallahhhhBenim de 13 00 da randevum var.Nasil gecti seninki
Gozunaydın canım çok sevindim, bırsey sorcam cnm rahim uzunluğu ve kalınlığına vajinal olarak mı bakılıyor ?Çok güzel geçti çok şükür. Rahim uzunluğu ve kalınlığında bakıldı iyi çıktı .kıpır kıpır firlama lar. Masallahhhh
Canım sen her hafta mı gidiyosunBugün 9:40 da randevum var kızlar
Çok güzel geçti çok şükür. Rahim uzunluğu ve kalınlığında bakıldı iyi çıktı .kıpır kıpır firlama lar. Masallahhhh
Çok güzel geçti çok şükür. Rahim uzunluğu ve kalınlığında bakıldı iyi çıktı .kıpır kıpır firlama lar. MasallahhhhBenim de 13 00 da randevum var.Nasil gecti seninki
Yok ultrasonla baktı karındanGozunaydın canım çok sevindim, bırsey sorcam cnm rahim uzunluğu ve kalınlığına vajinal olarak mı bakılıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?