- 23 Ocak 2017
- 492
- 476
- 18
- 38
Cnm bn resim goremiyorum:¥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bn resim goremiyorum:¥
Canim yasin genc veya riskin dusukse buna gerek görmüyorlar. Ikili test yetiyor. Bana dr ikili bile yaptirsan risk cikacak yaptir direk dedi. Ama cok şükür hersey yolunda. Test gecikti 3 gün, başım agridi resmen stresten. Ikiliyi 12. Hafta civari yapiyor dr.Kaçıncı haftada doktor istedi. Bana daha konusunu açmadı. 1 nisanda kontrol var belki o gün söyler
38 yasindayimCanim yasin genc veya riskin dusukse buna gerek görmüyorlar. Ikili test yetiyor. Bana dr ikili bile yaptirsan risk cikacak yaptir direk dedi. Ama cok şükür hersey yolunda. Test gecikti 3 gün, başım agridi resmen stresten. Ikiliyi 12. Hafta civari yapiyor dr.
Canım gaviscon var bilir misin asit yapmıştır miden belki bunu deneyebilirsiniz asiti almaya birebir.kızlaaar midem kaynıyor mu desem kavruluyor mu desem yanıyorum a dostlar! rennie çiğniyorum bi süre fayda ediyor fakat o kadarla kalıyor
Gozun aydin canim Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin bu ultrason resmi vajinalmi gobektenmi cekildi soylermisin canimBen de bugun nipt testimi aldim. Hersey yolunda. Bebegimi gördüm. Hareketli sıpa. Dr pipisini gördüğünü soyledi. Birkac gune kesinlesecek cinsiyeti. Cok cok mutluyum.
Ahanda bu da resmi Eki Görüntüle 1972428
Canım üromisin kullandim sadece. 1 doz sanırım oda beni ishal yaptı dün artık serum taktılarAdaNiL1234 enfeksiyon için antibiyotik kullanıyor musun canım?
Hayırlı haberlerle inşallah canımKızlar yarin sabah kontrolum var ve heycan yine tavan.Hem ikili testin sonucu çıkacak hem cinsiyeti kesinleşecek.Oysa benim düşündüğüm tek şey herşey yolunda mı,kalbi atıyor mu,haftası tamam mı?Hiç geçmicek değil mi bu stres
Aminnn cümlemiz inşallah canim...Bazen etrafımdaki insanlara şaşıyorum,ne kadar kolay geciriyorlar hamileliklerini.Oysa biz adım adım takipte ve hep bi heycanla...Çok zor kavuştuk onlara,doğal olarak korkuyoruz.Ama Allah büyük,bu kadar mutluluğu tattırdıysa devamı da gelir diyorum teselli ediyorum kendimi.Ve biliyorum yalnız değilim,değiliz...Allah sonuna kadar sağlıklı devam ettirip hayırlı evlatlar versin hepimize...Hayırlı haberlerle inşallah canım
Bugün tüp bebek yapan bir arkadaşla aynı şeyleri konuştuk kanda çıktı hadi kese varmı boş mu dolumu yok kalbi attimi büyüyor mu sürekli bir telaş içindeyiz rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarimiza
Hepimiz ayni hisleri yaşıyoruz. Benim doktorum 9.haftayi gecersen korkma kalp gelisimi 9.haftada tamamlaniyor demisti.o aklima gelince biraz rahatliyorum bir iki gun geçiyor acaba bebegim nasıl demeye başlıyorumHayırlı haberlerle inşallah canım
Bugün tüp bebek yapan bir arkadaşla aynı şeyleri konuştuk kanda çıktı hadi kese varmı boş mu dolumu yok kalbi attimi büyüyor mu sürekli bir telaş içindeyiz rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarimiza
Eger icin rahat etsin istiyorsan kendin sorabilirsin druna.38 yasindayim
Ayni dert bende de var. Ne yicemi sasirdim artik.kızlaaar midem kaynıyor mu desem kavruluyor mu desem yanıyorum a dostlar! rennie çiğniyorum bi süre fayda ediyor fakat o kadarla kalıyor
Bana sadece 6. Hafta keseyi gormek ve kalp atisi duymak icin vajinal ultrason yaptilar. Sonra hep karindan canim.Gozun aydin canim Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin bu ultrason resmi vajinalmi gobektenmi cekildi soylermisin canim
Ayy ben ondan ne çekiyorum gece uyku yok yani o durumdayım donemiyorum normalde de belim ağrır di benim ama bu öyle birşey değil. Doktor enfeksiyona bağladı ama pek sanmıyorum benGünaydınlar valla bugun çok kötü bel agrısı. İle uyandım dayanılacak gibi detil sanki regli oluyorum
Canım bende açıkçası bazen unutuyorum ama etrafımda tüp bebek yapıp 4-5 ayında kaybedenler olunca ister istemez tedirginlik oluyor haftalar gecsede vallahi Allah sağ salim kucağımiza almak nasip etsinHepimiz ayni hisleri yaşıyoruz. Benim doktorum 9.haftayi gecersen korkma kalp gelisimi 9.haftada tamamlaniyor demisti.o aklima gelince biraz rahatliyorum bir iki gun geçiyor acaba bebegim nasıl demeye başlıyorum
Hayir ya enfeksiyonla ne alakasi varmis. Benimde agriyo koparcasına doktor rahim buyudugu ve pelvis kemigi geriye dogru gittigi icin dediAyy ben ondan ne çekiyorum gece uyku yok yani o durumdayım donemiyorum normalde de belim ağrır di benim ama bu öyle birşey değil. Doktor enfeksiyona bağladı ama pek sanmıyorum ben