- 23 Ocak 2017
- 492
- 476
- 18
- 38
Erkek cnmKızlar bi yorumlayın bakalım S Sinem cetinkaya nın bebişi belki cinsiyeti tahmin edebilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek cnmKızlar bi yorumlayın bakalım S Sinem cetinkaya nın bebişi belki cinsiyeti tahmin edebilirsiniz
Ya canım benim neler yaşamışsın. Artık boşver keşkeleri önüne bak yapacak birşey yok. İnan ki gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını eşini de seni de tebrik ederim diyecek tek kelime yokCanim 17 senelik evliyim 35 yasindayim 15 sene vajinusmusla ugrastim esim bi gun gık demedi olmuyosa olmuyo her sey cinsellik degil dedi senelerce bekledi kendinle cok savas verdim tabi olmadi yapamadim 15 yil sonra bi psikolog yardimiyla baya ilerledim eski halime gore ve 3 ay sonra hamile kaldim bebegim 2 ay durdu karnimda hic bi sorun yoktu hangi doktora gittiysem ayni sey sorun yok kucuk gorunur daha gorundu bi gun ....
En son baska bi doktora gittim alttan bakmak istedi butun cesaretim ve nerakimla cok zorlqnarak cok kisa baktirmayi basardim cok asagida bebek der demez kan bosaldi benden o an noldugumu anlatamam kalktim bisey diyemedim doktor dondu resmen ondada ses yok hemen bi kan tahlili yapalim bakalim hala duruyomu bebek dedi oysaki kan drgerinin hemen dusmiycegini bebek gittiyse bile kan degerinin yuksek cikicagini biliyodum ki yuksek cikti zaten bisey olmamis bebege korkma dedi progestan hapi verip eve gonderdi beni ertrsi hafta kendi doktoruma gittim bakti bebek duruyo ama canli degil alicaz dedi izin vwrmedim bi ay daha kaldi oyle en son bi gun tirnaklarim morarinca mecbur kaldim aldilar bebegimi 2 yil bekledim sonra duzgun iliski oldumu bi daha derseniz olmadi ama bi sekilde olir dedim hep bekledim ...
2 yil gecti tup bebek yapmaya karar verdik neden bu kadar bekledinki derseniz alttan baktirmam gerekicek ti hep tup bebek tedavisinde ve ben bunu da yapamiycaktim konustum doktorla bakmayiz yltrasonla takip ederiz dedi sevindim cunku elimde degildi baska turlusu sonrasini zaten biliyosunuz su an iki kesem var bosmu dolumu bilmiyorum doktora gittigimde hemen kacip gitmek istiyorum o odadan kotu bisey soylemesin duymiyim diye cok sacma evet ama bebek yok sonlandiralim dermi bu da diye kacmak istiyorum ordan hemen...
Agrim sizim yok cok sukur bebeklerim de buyuycek insallahh Allaha sigindim gorelim neyler neylerse guzwl eyler
Valla bizde erkek diye tahmin ediyoduk canım. Bekle haftaya da bana bakarsın olur mu çok heyecanlı yaErkek cnm
Hayırlısı olsun ınsallah canım bır oglum var. :)Tahmin haftasına göre masallah buyumus cnm 10 haftalık falan varsa kolay tahmin yapardım şuan erkek diyebilirim bu arada maşallah kuzunun bacaklarda uzun olcak
Canım valla ben anlamıyorum. Görünce yaparlarAşkolsun bende resim koydum ama kimse yorumlamamış (
Cnm senin resimde popisini bölümü gorunmuyorAşkolsun bende resim koydum ama kimse yorumlamamış (
Merhabalar
Dünden beri stresliydim, sabah kalktım sonra tekrar yattım ,eşim kalktı dediki neden yatıyorsun hastahaneye gidicez ya , Allahım korku,heyecan karmakarışıkdım dedimki gitmeyelim ben korkuyorum ya kötü birşey derse ( daha önce 2 kaybım olduğu için ), neyse sonuçta gittik bugün kızımda bizimle geldi kardeşiyle tanışmaya:) bildiğiniz bebek olmuş ense kalınlığı normal burun normal vede kalp atışı, ikili test yaptırmadım yaşım 39 çünkü,Rabbime binlerce kez şükürler olsun, ama düşük tehlikesi hala var dikkat edeceksin ağır kaldırmayacaksın, ilişki yasak dedi , 13 + 3 üz ultrasonda :) bu arada kızımla beraber onu görünce ağlamaya başladık :)
Cinsiyet için erken dedi mecbur bekleyeceğiz.
Canim cok sevindim senin adina. Guzel haberlerin katlanarak cogalsin.
Cnm senin resimde popisini bölümü gorunmuyor
Ben de bugun nipt testimi aldim. Hersey yolunda. Bebegimi gördüm. Hareketli sıpa. Dr pipisini gördüğünü soyledi. Birkac gune kesinlesecek cinsiyeti. Cok cok mutluyum.
Ahanda bu da resmi Eki Görüntüle 1972428
Gözün Aydın Can'ım. Maşallah büyümüş. Nipt testinde Nasıl bir sonuç çıkıyor. Olasılıklı mıBen de bugun nipt testimi aldim. Hersey yolunda. Bebegimi gördüm. Hareketli sıpa. Dr pipisini gördüğünü soyledi. Birkac gune kesinlesecek cinsiyeti. Cok cok mutluyum.
Ahanda bu da resmi Eki Görüntüle 1972428
Sagol canim cok heyecanliyim.Gözün Aydın Can'ım. Maşallah büyümüş. Nipt testinde Nasıl bir sonuç çıkıyor. Olasılıklı mı
Kaçıncı haftada doktor istedi. Bana daha konusunu açmadı. 1 nisanda kontrol var belki o gün söylerSagol canim cok heyecanliyim.
Canim net cevap veriyor, netlik orani %99.7 bebegin tum genetik haritasi cikiyor. X y kromozomlari uzerinde calisiyorlarmis.
Yüklenmemiş Can'ım
Allah bundan sonra guldurur insallah hersey kismet canim ...Ya canım benim neler yaşamışsın. Artık boşver keşkeleri önüne bak yapacak birşey yok. İnan ki gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını eşini de seni de tebrik ederim diyecek tek kelime yok
Ewt ama bu sefer neden olmadi anlamadim halbuki sayfada cikmistiYüklenmemiş Can'ım