Sen jel kullanıyormusunBenimki en son kontrolde yasak demedi , demeyi unutmus da olabilir , aslinda iliskiden kastim normal insanlar gibi direk birlesma degil kizlar yani en ufak bi etkilenmede olusan rahimdeki kasilma bebegimize zarar verir mi düşüge neden olur mu onu merak ediyorum çünkü bu etkilenmelerin önüne gecemiyorum artik dile kolay 3.5 ay olduk erkekler gibi rüyalanir oldum
Saol canım inşAllah ama gerçekten hamilelikten bazen nefret ettimCanım ya inşallah tez vakitte geçer su bulantı kusmalarin benimde var ama seninki kadar değil vallahi üzülüyorum bide ikiz senin
Canım biz hiç sormadık ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri 3 kez ilişki oldu bizde. Çok şükür bir sıkıntım olmadı. Kızımda 3. Aya kadar ilişki olmasın demişti. Bunda açıkcası sormadımda. 3. Aydan sonrada yine 15 günde 1 falan olur bizim galiba :)))) açıkcası ben çok uzak kalamıyorumKizlar iliski yasagi hakkinda doktoru ile gorusen varmi , lütfen yeterki cocugumu kucagima alayim 9 ay olmasada olur gibi utopik cevaplar istemiyorum ciddi anlamda soruyorum bilimsel acidan da , ne zamana kadar surecek bu yasak
Benim eşim cesaret edemez sanırım. Bakalım ne kadar dayanacak.Saol canım inşAllah ama gerçekten hamilelikten bazen nefret ettimRabbimin gücüne gitmesin inşAllah. Ama dayanamıyorum bazen, tüm gün boyunca bulantı var ve her yerde kusuyorum bugün 12. Haftaya gircez inşAllah azalır biraz.
Canım biz hiç sormadık ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri 3 kez ilişki oldu bizde. Çok şükür bir sıkıntım olmadı. Kızımda 3. Aya kadar ilişki olmasın demişti. Bunda açıkcası sormadımda. 3. Aydan sonrada yine 15 günde 1 falan olur bizim galiba :)))) açıkcası ben çok uzak kalamıyorum
Yok canim her türlü ilaci 12. Haftada biraktim ben sadece vitaminleri kullaniyorum suanSen jel kullanıyormusun
Ay cok sevindim ya 3 kez oldu ve bisi olmadi öle mi vala icim rahatladi bende iliski daha yok ama ruyalanmalardan bile korkmaya baslamistim , bende uzak kalamiyorum malesef ama derdim zaten direk birlesme degil o olmasada olur ama baska türlü rahatsamda yetecek bana , delircem yoksaSaol canım inşAllah ama gerçekten hamilelikten bazen nefret ettimRabbimin gücüne gitmesin inşAllah. Ama dayanamıyorum bazen, tüm gün boyunca bulantı var ve her yerde kusuyorum bugün 12. Haftaya gircez inşAllah azalır biraz.
Canım biz hiç sormadık ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri 3 kez ilişki oldu bizde. Çok şükür bir sıkıntım olmadı. Kızımda 3. Aya kadar ilişki olmasın demişti. Bunda açıkcası sormadımda. 3. Aydan sonrada yine 15 günde 1 falan olur bizim galiba :)))) açıkcası ben çok uzak kalamıyorum
Ah be kizim esimde sorun yok zaten adam yanimda yatmaya korkuyo elim ayagim deger karnina bisi olur diye gel yapalim desem hayatta yapmaz bisi ama iste ben duramiyorum tobeler olsun iyice acildim bugünBenim eşim cesaret edemez sanırım. Bakalım ne kadar dayanacak.
Senin tam hassas olduğun haftalar bende kötüydüm bu hafta rahatım çok şükürTiksinme bende dedim var canım ya hele koku aman Allah :) Allah hayırlısı ile kucağına versin erkekler çoğalıyor vallahi
Cnim doktor bana yasak degil demisti orasi ayrı iliski yeri ayrı demisti sadece yavaş olmali demişti. Ta ki kanamayla birlikte plesentanin asagida olmasiyla kesinlikle yasak olduğunu söyledi. Plesenta yukari çıkana kadar yasak dediKizlar iliski yasagi hakkinda doktoru ile gorusen varmi , lütfen yeterki cocugumu kucagima alayim 9 ay olmasada olur gibi utopik cevaplar istemiyorum ciddi anlamda soruyorum bilimsel acidan da , ne zamana kadar surecek bu yasak
Ay galiba en rahatı benim. O duyguyu hic yasayamadim ben.Sanırım olmuyordur. Rahmin yapısında olan birşey. Bende iki defa rüyama girdi ne yalan söyleyeyim. Ama zararı varmı bilmiyorum. Mutlaka doktora soran vardır
Benimki illa olsun demiyor ama ben dayanamıyorum :))Benim eşim cesaret edemez sanırım. Bakalım ne kadar dayanacak.
Canım benimde rüyalarıma girdi birkaç kez :)) öyle yıkanacağıma yaparım yıkanırım dedim :)) eşimde zaten çok zorlamıyor, yavaş olursa bence bir sıkıntı olmaz. Biz kızımda da son aya kadar yaptık :) son aylar ama çok zor oluyor yalnız :))) koca göbekleAy cok sevindim ya 3 kez oldu ve bisi olmadi öle mi vala icim rahatladi bende iliski daha yok ama ruyalanmalardan bile korkmaya baslamistim , bende uzak kalamiyorum malesef ama derdim zaten direk birlesme degil o olmasada olur ama baska türlü rahatsamda yetecek bana , delircem yoksa
Canim hamile kaldigimdan itibaren dr yasak değil dedi. Cinsel iliski bolgesi bebekle ayrı. Orgazm, ritmik hareketler ve salgilanan hormonlar bebegi rahatlatiyormus. Kasilmanin bir zarari yok. Bu arada damarlar kanla dolu oldugu icin hamilelik seksi daha keyifli. Iceri bosalmak yasak sadece. Sperm kasilmaya sebep oluyirmus. Ozellikle son aylarda. Bebegi sikistirmayin aranizda bir de ilerleyen aylarda karni yastikla destleklemek gerekiyor.Kizlar iliski yasagi hakkinda doktoru ile gorusen varmi , lütfen yeterki cocugumu kucagima alayim 9 ay olmasada olur gibi utopik cevaplar istemiyorum ciddi anlamda soruyorum bilimsel acidan da , ne zamana kadar surecek bu yasak
Hmm plesanta neden asagiya indi senin canim su yuzden olabilir demismiydi doktorunCnim doktor bana yasak degil demisti orasi ayrı iliski yeri ayrı demisti sadece yavaş olmali demişti. Ta ki kanamayla birlikte plesentanin asagida olmasiyla kesinlikle yasak olduğunu söyledi. Plesenta yukari çıkana kadar yasak dedi
Oh ya bunlari duymak güzel benim doktorum yasak yasak deyince herseyden korkar olmuştum ben sagolun vala kizlar sizde olmasaniz nerden ogrenecegiz biz bi konulariCanim hamile kaldigimdan itibaren dr yasak değil dedi. Cinsel iliski bolgesi bebekle ayrı. Orgazm, ritmik hareketler ve salgilanan hormonlar bebegi rahatlatiyormus. Kasilmanin bir zarari yok. Bu arada damarlar kanla dolu oldugu icin hamilelik seksi daha keyifli. Iceri bosalmak yasak sadece. Sperm kasilmaya sebep oluyirmus. Ozellikle son aylarda. Bebegi sikistirmayin aranizda bir de ilerleyen aylarda karni yastikla destleklemek gerekiyor.
Hehe sagolun ya bunlari duyunca rahatladim ben yoksa 9 ay gecmezdi banaBenimki illa olsun demiyor ama ben dayanamıyorum :))
Canım benimde rüyalarıma girdi birkaç kez :)) öyle yıkanacağıma yaparım yıkanırım dedim :)) eşimde zaten çok zorlamıyor, yavaş olursa bence bir sıkıntı olmaz. Biz kızımda da son aya kadar yaptık :) son aylar ama çok zor oluyor yalnız :))) koca göbekle
Canım bende transferden sonra rüyalanma başladıOh ya bunlari duymak güzel benim doktorum yasak yasak deyince herseyden korkar olmuştum ben sagolun vala kizlar sizde olmasaniz nerden ogrenecegiz biz bi konulari
Canım ben sordum ilk 3 ay titiz davranıyoruz dedi. Ama kadınların hormonlarından dolayı ilk aylar istek cok oluyor rüyalarına bile girebilir dedi biraz sabır falan dedi canım. Ayrıca kimseyi ilgilendirmez cinsellik evliliğin temelidir tabiikide merak edeceğiz.Kizlar iliski yasagi hakkinda doktoru ile gorusen varmi , lütfen yeterki cocugumu kucagima alayim 9 ay olmasada olur gibi utopik cevaplar istemiyorum ciddi anlamda soruyorum bilimsel acidan da , ne zamana kadar surecek bu yasak
Canım benim de tüp bebek doktorum kullan dedi ama ben değiştiricem başka bi kadın Doğumcuya gidicem bakalım o ne diyecek haftaya giderim. Size de haber ederimCanım o iğneden bende bıktım. Tüp bebek doktorum 7 nisanda yani 12 .haftada bırak demişti. Ama dün kontrole gittiğim kadın doğumlumu ısrarla 8.aya kadar vurulacaksın derdi. Ne yapayım bilemedim. Her yerim mor.
Aynen dilekcim şimdi büyüdüler de içeride tepişiyorlar bile :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Bu arada 3uz de varsezenorhan bekliyor. İki kese gördüler kalp atiminida 3 kalp dinlemişler. Allahim esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?